Gönderen Konu: Önemli : Satılık ilanı açmadan lütfen okuyunuz  (Okunma sayısı 2825 defa)

VTEC

  • Administrator
  • *****
  • İleti: 4899
    • http://www.teamhondaturkey.com
Önemli : Satılık ilanı açmadan lütfen okuyunuz
« : Mart 16, 2014, 10:36:51 ÖS »
Karşılıklı atışma, satan arkadaşımızın sattığı ürünü kötüleme tarzında mesajlar uyarılmadan ADMIN arkadaşlar tarafından silinecektir..

Forum içerisindeki satış ve alış trafiği teamhondaturkey sorumluluğunda değildir, doğabilecek herhangi bir sorun sitemizi bağlamaz, teamhondaturkey mesul olmaz ve mesul tutulamaz, yapılmış olan alış ve satış işleri ilgili kişileri bağlar..

Atılan mesajlar konu içeriğine ters düşen, geyik muhabbeti niteliği içermemelidir.. ilan veren forum üyesine ve ilanına haksızlık olmaması temel esastır..aksi söz konusu olduğunda yazılan mesaj ADMIN arkadaşlar tarafından silinecektir

Sitemizi sadece 2.el satış için kullanan üyelerin mesajları silinecektir. Öncelikle kendinizi tanıtmanızı ve forum içerisinde aktif hala gelmenizi ve akabinde mesajlarınızı yayınlayabileceğinizi bildirmek isteriz..Aksi tutum sergileyen tüm üyelerin mesajları silinecektir..

Sıfır parça satşının yasak olduğu sitemizde zaman zaman "kutusundan yeni çıkardım, az kullandım" tarzında ilan açan üyelerin mesajları ADMIN kadrosundan arkadaşlarımızın şüphelenmesi durumunda silinebilir.

Bu bölüm sadece 2.el satış içindir, site içerisindeki yetkili kullanılmamış parça satışı yapan sponsor firmanın dışında forum üyelerinin kullanılmamış parça satış hakkı yoktur, aksi söz konusu olduğunda yazılan mesaj uyarı alarak ADMIN arkadaşlar tarafından silinecektir.