Gönderen Konu: navigasyon sorunu...  (Okunma sayısı 2778 defa)

cengizolmez

  • İleti: 2
navigasyon sorunu...
« : Kasım 01, 2015, 04:54:49 ÖS »
merhaba. 2010 model 1.6 honda aracımdaki navitech grd nx 41hc cihazımın navigasyonu çalışmıyor.  sebebini anlayamadığım şekilde içindeki bazı dosyalar silinmiş. haritalar silinmiş ondan eminim başka silinnen dosya varmı emin değilim ama silinmiş diye tahmin ediyorum çünkü cihaz .ini uzantılı bir dosya istiyor örneğin..sorunu başka şekillerde çözmeye çalıştım harita yukledim sd karta yabancı sitelerdenöğrendiğim çeşitli şekillerde maplaunch.ini dosyası oluşturmaya çaılştım. fakat çalıştıramadım. sd kartı 1 yıl kadar önce servie getirtmiş ve 200 tl ye yakın bir ücret ödemiştim. açıkçası tekrar ödemek istemiyorum. aynı yada benzer cihazları kullanan arkadaşlardan ricam bu kart içeriğini bana atabilirler mi? bir de böyle denemek istiyorum. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...



hakanilkiz

  • hakanilkiz
  • İleti: 85
Ynt: navigasyon sorunu...
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2015, 08:45:23 ÖÖ »
cihaz orjinal lisanslı cihaz ise, bence sitesine girip ürün içeriğini usb ye atıp güncelleyin derim. yok lisanslı değilse uygun sitelerden bulup yüklryin derim. bu arada cihaz modeli ve hangi naviyi kullanıyorsunuz? bizde bakalım. belki faydamız olur.

hakanilkiz

  • hakanilkiz
  • İleti: 85
Ynt: navigasyon sorunu...
« Yanıtla #2 : Kasım 02, 2015, 08:59:30 ÖÖ »
 Araç İçi Navigasyonlarda SD Kart Güncellemesi Nasıl Yapılır?
SD kartınıza güncelleme yapmak için öncelikle www.naviextras.com adlı siteye girmeli bu siteden kullanıcı adı ve şifre alarak üyelik oluşturmalısınız. Daha sonra aynı adlı siteden Toolbox programını indirmeli ve çalıştırmalısınız. Toolbox programını çalıştırmanızın ardından SD kartınızı bilgisayarınıza takmalı, cihaz bağlandı yazısını görmenizin ardından almış olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile Toolbox programında oturum açtıktan sonra programın sol tarafında belirecek olan “Güncellemelerim” kısmından son güncel haritamızı indirebilirsiniz.