Dr.wolf
Honda Jazz
|
 |
« : Mayıs 17, 2008, 09:54:39 ÖS » |
|
arkadaşlar bu kasa civic lerin teypbini nasıl sökebilirim bitürlü bulamadım. bide pioneer 3900 teyp i 220ytl ye bi arkadaşım satıo 1 ay falan kullandı sizce fiyat iyimidir şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
avansis
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2008, 11:01:39 ÖS » |
|
arkadasım basına en buyuk derdı almıssın sen bende gectım o ollardan gezmedım teyıpcı kalmadı teybı sokmek ıcın kullun yukarsında vıdalar var fıtes topuzunun oraya kadar soktuler benım racın benımkısı otomatıktı belkıde ondan zorlanmıs ola bılırım ama sana tavsıyem her yerde yapamıyolar arabanı bosu bosuna hasat ettırme...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr.wolf
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 20, 2008, 01:32:54 ÖÖ » |
|
valla benimde araba otomatik ben galiba anladıom ama eminde deilim acıkcası o vitesin iki yanındaki plastik önde 2 arkada 2 tane vida ya benzer plastik parca var heralde onları söküp küllüyün içinde arka tarafa dogru 2 tane daha vida var onları sökünce ön konsol acılcak gibi ama eminde deilim bilen anlayan birileri olsa iyi olcak teyp i denemek istiorum açıkcası biyere götürsem sök tak begenmezsem bidaha söktürmek için para vermek istemiyorum internette baya araddım ama nasıl olacagı hakkında bi bilgiye ulaşamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 21, 2008, 12:12:02 ÖS » |
|
Arkadaşlar gerçekten bu kasalarda teybi sökmek çokmu zor bende değiştircem ama arabanın biyerlerini zedelerlermi acaba bu işi herkes (yani bir tesisatçı) yapabilirmi.Çıkıyosa nasıl çıkıyo çokmu zahmetli...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilkeronat
Honda City
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 29, 2008, 06:02:19 ÖS » |
|
benim araba duz vıtes ama aynen dediğiniz gibi vitesten havalandırma kanallarının oldugu bolume kadar tamamen sokuluyor. vıtes topuzunu çıkarmakla başladı arkadaş sökülmedik yer bırakmadı (Honda Servisinde). kolay gelsin size de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 29, 2008, 07:50:40 ÖS » |
|
Vaw nasıl halledicez bu teyp işini servisemi gitcez mutlaka dışarda yapabilen yer varmı acaba yada serviste kaça yaparlar acaba yani kaça sökerler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 29, 2008, 11:49:50 ÖS » |
|
zeytinburnunda desibel garage var tavsiye ederim orasını 10 numara bi yer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 30, 2008, 01:38:34 ÖS » |
|
zeytinburnunda desibel garage var tavsiye ederim orasını 10 numara bi yer
+1907
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 30, 2008, 09:45:41 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar bu konuyla ilgili problem yaşayan varsa devamlı gittiğim tesissatçım bu işi 1dk gibi kısa bir süre içinde halletti yani 1dkda söktü ve teybin olduğu konsolu sökmek için sadece 1 yada 2 vida sökü ve çıkardı.Konsolu dağıtmıyo alttaki boşluğu alıyo ve ordan tek vidayla konsolu çıkartıyo...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gogo3162
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 16, 2008, 02:38:56 ÖÖ » |
|
arabayaya orjinal teyp e bağlı sadece bass koyabilrmiyim amfiyle birlkte? nekadara patlar tahminenn??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oakin
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 06, 2008, 06:51:32 ÖS » |
|
@merburvehan serviste yeni teyb taktirma ucreti 80-90 lira bildigim kadariyla. Genel olarak yetkili servis sikayetlerini dusundumuzde buyuk ihtimal bu yazmis oldugum fiyat da servisten servise degisiklik gosterebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 06, 2008, 10:42:02 ÖS » |
|
Ben 100ytlye komple tesisatı döşettim (işcilik).Döşemesi uzun sürüyo 3 saate yakın uğraştı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oakin
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 06, 2008, 11:11:39 ÖS » |
|
@merburvehan bu isi nerede yaptirdin, benzer sekilde yeni teyb/tesisat yaptirmis arkadaslar da paylasirsa faydali olur. Simdiya kadar yazildigi gibi teybi sokmek icin on konsoldan bayag birsey sokuluyor. Bundan dolayi arkadaslar soyle birseyler yazabilir misiniz? - Teybinizi nerede taktirdiniz (yetkili servis mi degilse sorunsuz yapan yerler nerelerdir)? - Bu isin maliyeti en ucuz ne kadardir? arkadas 100 liraya komple tesisat dosetmis oldukca uygun mesela (merburvehan bunu nerede yaptirdini paylasir misin?)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merburvehan
Honda Civic Type R

Burhan
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 06, 2008, 11:22:10 ÖS » |
|
Tabiki paşabahçede ssk hastanesini tam karşısında.Çok güzel temiz işçiliği var arkadaşın özene bözene yapıyo.Yetkili servis değil normal tesisat döşeyen bir dükkan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|