Gönderen Konu: BAGAJDAKİ BAS KAPAĞI UÇURACAK...YARDIM EDİN!!  (Okunma sayısı 22421 defa)

selim1974

Ynt: BAGAJDAKİ BAS KAPAĞI UÇURACAK...YARDIM EDİN!!
« Yanıtla #50 : Mart 17, 2013, 12:32:39 ÖS »
850 tl on arka mid 2 anfi 1 sub kablo kapasitor icin super fiyat

selim1974

« Yanıtla #51 : Mart 17, 2013, 01:50:32 ÖS »
gerçi sahte olduktan sonra hiçbir anlamı kalmıyor :)

tmr3457

• T.ARI
« Yanıtla #52 : Mart 17, 2013, 09:17:12 ÖS »
öncelikle herkeze iyi forumlar diyerek yazıma başlamak isterim aynı sorun bende de oluştu hemde hat safhada bunun tek bir çözümü var yukarıdada yazılanlar gibi ama örnek olarak sadece plakayı bantlamakla bu sesten kurtulmak mümkün değil bütçenin elverdiği şartlarda hepsini uygulamak güzel bir çözüm şöyle anlatıyım ;
bagaj kapağındaki sesi kesmek için plakanın arkasına ortada boşluk kalacak şekilde kenarları sıfırlayarak çift taraflı bant ve ortada kalan boşluğa ise siyah silikon içten yapıcağınız uygulama ise büyük nalburlar veya yapı marketlerinden temin edebilceğiniz ucuz yollu yalıtım malzemeleri war tüp ve hürmüz yardımı ile bunu uygulayabilirsiniz biraz el beceresi istiyor
arka pandizota gelince hava portu açılması şart eğer yalıtımlar yapıldıktan sonra hava portuda açılmazsa bu sefer basınç iyice bagajda kalıcak ve dahada zorlucak yine ses yapıcak  pandizotta hava boşluğunu açarkende arka saçın boşluğu oldugu yere denk getirmek püf nokta ki sac müsait değilse birazda sacdan tırtıklamak gerek ve arka pandizottaki midlerinizin mıknatıs kısmı  bagajda ise ses kalitesinde düşüşler olur basıncdan dolayı mid takımları zaman zaman seste  patlama yapar onlarada ayrı  bi çalışma alanı yaratma şansınız olursa dahada memnun olacağınızı düşünüyorum

selim1974

« Yanıtla #53 : Mart 18, 2013, 06:58:04 ÖS »
gemici elektroniği aradım, caddence onlara 650.1 mono modelini özel olarak gönderdiğini söyledi, fiyatı diğerlerine göre çok düşük ... arıkan elektronik de onların bayisiymiş, güvenebilirsiniz dendi, EĞER CADENCE'IN SAHTESİ VAR İSE BASKIN YAPIP ANINDA TEPELERİZ DEDİLER ...

Pioneer ve jbl'in isim hakları yurt dışında olduğu için bir şey yapamıyorlar dendi ...

ön ve arka mid + slim sub + 4 kanal anfi + mono anfi + kapasitör + kablolar hepsi cadence marka, montaj hariç 850 tl'ye yarın alıyorum ...

selim1974

« Yanıtla #54 : Mart 18, 2013, 07:10:14 ÖS »
son olarak 2011 fd6 honda civic elegance ön ve arkalar kaç cm :) 13 ve 16 mı? yoksa 16 ve 16 mı? 16.5 ya da 17 ihtimali var mı?

ZAFER_37

« Yanıtla #55 : Mart 19, 2013, 04:53:23 ÖS »
16 HER İKİSİDE