allah kaza bela vermesin kardeşim güle güle kullan kırmızı beyaz antalyaya geldın gezerız dıcem ama polisler
benim eski beyaz gibi sarı beş kol dusune bilirsinhttp://www.teamhondaturkey.com/forum/hondanizi_taniyalim/beyaz_vtec_ii_ciyerdir_masallah-t33442.0.html
antalyaya geleirken dikkat kardeş arabaları topladıklarını biliyorsun demi düşük olması yeterli dikkat et17 mi 18 mi alıcaksın
renk secımıde honda da harıka allah kaza bela gostermesın
aracın eski sahibi olarak mehmet kardeşimle alışveriş yaptığım için çok mutluyum. aracın bir honda severe gitmesi çok iyi oldu, ayrıca bir alışverişten öte bir dost kazandık herhalde ikimiz de, inşallah memnun kalırsın mehmet.
KAZASIZ BELASIZ KARDESIM. IYI SEYLER CIKACAGINDAN EMINIM:)
kime niyet kime kısmet bizde bu arabaya bakıyorduk,kısmet degilmiş hayırlısı olsun güzel araba
Alıntı yapılan: Esinti - Temmuz 02, 2010, 06:43:40 ÖSkime niyet kime kısmet bizde bu arabaya bakıyorduk,kısmet degilmiş hayırlısı olsun güzel arabaSatarız kardeş sen iste yeter
vay be hüzünlendim bak şimdi bizim serdarın arabası ne günlerimiz geçti bu arabada izmirde. hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Alıntı yapılan: erqinn - Temmuz 03, 2010, 07:26:46 ÖSvay be hüzünlendim bak şimdi bizim serdarın arabası ne günlerimiz geçti bu arabada izmirde. hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Amin Allah razı olsun kardeş..ewt serdar arkadaşımızdan aldım
Alıntı yapılan: VAV-77 - Temmuz 02, 2010, 06:56:40 ÖSAlıntı yapılan: Esinti - Temmuz 02, 2010, 06:43:40 ÖSkime niyet kime kısmet bizde bu arabaya bakıyorduk,kısmet degilmiş hayırlısı olsun güzel arabaSatarız kardeş sen iste yeter arkadaşa bakıyorduk,sana kısmetmiş hayırlısı olsun
güle güle kullanın.
renaulttan hondaya transfer olcam bakalım