şimdi görüştüm stage tuning ile aem ile tam uyumlu olup olmadığını bilmiyorum ama forumda tam netleştirip öyle alırsanız daha iyi olur dedi.birde megan racing var dedi o daha bombeli gibi dedialutec 180megan racing 150 tl
evet sordum ama öne doğru çıkıntısı yok dedi düzmüş.
megan racing öne dogru çıkıntılı dedi.
Alıntı yapılan: badboys - Ağustos 31, 2012, 02:15:39 ÖSmegan racing öne dogru çıkıntılı dedi.fotosunu cekıp maıl tama ımkanın warmı dıye sorsaydın netlestırırdık
aradım şu an dışarıda imiş gelince fotosunu çekip gönderirim dedi.foto gelince paylaşırım..
Alutecin bu modeli uyar, ancak ben aldım montajında sorun yasamıstım. Biraz tadilat uygularak uygun hale getirmiştim. Alutecin civic ile uyumlu bazı seri kule gergilerinde kalıp hatası varmış. o yüzden tam orjinal olmamıştı. Motoru sıkıştıyordu. Bende uçlarını ters çevirerek bide hafir mengenede uçlarını büktüm. olmuştu ama sonra çıkardım. bu seferde amartisör uçlarının sürtmesinden dolayı ses yapıyordu. Benim tavsiyem denemeden net üzerinden alma.[/quot]Teşekkür ederim bilgiler için bende aldığım kule gergisi tadilat olmadan direk bağlantısını yapmak istiyorum.artik bir gunü mü bu ise ayırıp bulurum umarım.aem cai ile kullanan varsa onlarda yardımcı olursa sevinirim
Maşallah kazasız belasız.Fikrimce bu kasalar spoilersiz göze daha hoş geliyor.Güle güle kullan.
kazasız belasız ama basılmak istiyor
basmayı bende çok istiyorum da şu an evimin yakınlarda yol çalışması aylardır devam ediyor.bazen bu haliyle bile altı sürtüyor.yay alırsam da fk 6-4 yerine eibach sportline 4.5-3.5 almayı düşünüyorum.
honda kapı lazeri taktırdım bence çok hoş oldu.