nasıl olur sizcee.fikirler onemli yaptırıcam da
burak rahat dur 2dakika yerinde ne bu hız üskadara rakip yer açacam haberin olsun görüşecez..hayırlı olsun dostum,güle güle seyret kadranları..
headers ne kadar farkettirdi gidişi ? kazasız belasız
Alıntı yapılan: poison*CİVİC* - Nisan 16, 2007, 09:19:48 ÖSburak rahat dur 2dakika yerinde ne bu hız üskadara rakip yer açacam haberin olsun görüşecez..hayırlı olsun dostum,güle güle seyret kadranları.. Sende yokmu bir gelişme Sinan çıkar bombaları piyasaya
Alıntı yapılan: poison*CİVİC* - Nisan 16, 2007, 09:19:48 ÖSburak rahat dur 2dakika yerinde ne bu hız üskadara rakip yer açacam haberin olsun görüşecez..hayırlı olsun dostum,güle güle seyret kadranları.. kanka daha dur asıl işlemleri yapmadım bile..onlara bi başlıyayım o zmn durduramican beni :=))))
Alıntı yapılan: BURAKK - Nisan 17, 2007, 10:18:04 ÖÖAlıntı yapılan: poison*CİVİC* - Nisan 16, 2007, 09:19:48 ÖSburak rahat dur 2dakika yerinde ne bu hız üskadara rakip yer açacam haberin olsun görüşecez..hayırlı olsun dostum,güle güle seyret kadranları.. kanka daha dur asıl işlemleri yapmadım bile..onlara bi başlıyayım o zmn durduramican beni :=))))o zaman senin dükkanı da satın alırım kolayı var tamam zaten görüşecez seninle o zaman hallederiz koruma işini..