Gönderen Konu: TEQUILA - VK 8178  (Okunma sayısı 10051 defa)

merburvehan

Ynt: TEQUILA - VK 8178
« Yanıtla #25 : Mayıs 28, 2008, 11:54:07 ÖÖ »

Yay ile daha fazla düşürebileceğini zannetmiyorum açıkçacı. Ya amortisörlerle oynayacaksın yada coilover ile çözeceksin sorunu.

Arka yayları kesmeyi kastettim hatta buraya konu açtım kestirenlerin hiçbir şikayeti yok.

Tequila

« Yanıtla #26 : Mayıs 28, 2008, 12:53:09 ÖS »
Ben orjinal olan üzerinde bu tip kesme gazıyla oynama vs vs. işlem yapılamasını doğru bulmuyorum açıkçası.
Sadece görüntü getirisi olacak bir şeyin daha doğrusu neyi götüreceğini bilmediğim bir uygulamayı yapmak bana güvenli gelmiyor. Ben yaşamadım ama çevremdeki bir çok arkadaşımdan bzim kasalarda kesilen yaylar sonrası kırılma şikayeti geldiğini duydum. Bu arabayı kullanım tarzına göre belki sorun çıkartacak bir şey değildir. Ama tabi karar senin.

Tequila

« Yanıtla #27 : Mayıs 28, 2008, 12:53:38 ÖS »

guzel arac kazasız belasız

Çok teşekkürler. :)

merburvehan

« Yanıtla #28 : Mayıs 28, 2008, 07:27:17 ÖS »

Ben orjinal olan üzerinde bu tip kesme gazıyla oynama vs vs. işlem yapılamasını doğru bulmuyorum açıkçası.
Sadece görüntü getirisi olacak bir şeyin daha doğrusu neyi götüreceğini bilmediğim bir uygulamayı yapmak bana güvenli gelmiyor. Ben yaşamadım ama çevremdeki bir çok arkadaşımdan bzim kasalarda kesilen yaylar sonrası kırılma şikayeti geldiğini duydum. Bu arabayı kullanım tarzına göre belki sorun çıkartacak bir şey değildir. Ama tabi karar senin.

Aracın orjinal yaylarında tamam kırılma ve yerinden çıkma problemi oluyomuş çok sakıncalı bir durum .Tabi bu olay orjinal yaylarında oluyomuş yani spor yayları kestirmek bir sorun teşkil etmiyomuş...

CN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Haziran 03, 2008, 05:47:07 ÖS »
çok güzel olmuş maşallah güle güle kullanın =)