refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #60 : Temmuz 05, 2007, 02:10:57 ÖS » |
|
milletin göz zevkini bozdun yakısmıyo bu araba bu siteye  bnmde hemen bi laf sokmam lazım bu araba sizin marangozun mu arkadasım ordan burdan resim toplayıpta koyma siteye insanları meşgul etme fotoshopçuluk yapm milletin göz zevkini bozdun yakısmıyo bu araba bu siteye  bnmde hemen bi laf sokmam lazım bu araba sizin marangozun mu arkadasım ordan burdan resim toplayıpta koyma siteye insanları meşgul etme fotoshopçuluk yapma sen git clioyla dolaş burda bana laf yetiştirme bodrum biletini scan et siteye koy ( arabamız yok ki ne yapalım nereye gitsem bu arabayı görüyom benden hemen resim çekip benim diyom sendne çaktırma be oglum ayıp ediyorsun 
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #61 : Temmuz 06, 2007, 11:36:06 ÖS » |
|
muhahahaa macun yığını beş para yapmaz >%6rolo saatte dedemin cep saatine benzioo puhahaha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #63 : Temmuz 06, 2007, 11:44:48 ÖS » |
|
muhahahaa macun yığını beş para yapmaz >%6rolo saatte dedemin cep saatine benzioo puhahaha  yürü git yat sen senin araba gibi kartondan degil o macunlar çabuk kurusun diye ayrıca çok deli spoiler yaptırdım  sölemesi ayıp
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #65 : Temmuz 11, 2007, 11:45:25 ÖS » |
|
aaa ben bu arabayı gördüm ama malzemeden çalmışlar tamponları yoktu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vtimania
|
 |
« Yanıtla #66 : Temmuz 12, 2007, 01:34:21 ÖÖ » |
|
sildim kanka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #68 : Temmuz 12, 2007, 01:35:18 ÖÖ » |
|
sildim kanka  saol kardeş:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #69 : Temmuz 12, 2007, 02:25:02 ÖÖ » |
|
aaa ben bu arabayı gördüm ama malzemeden çalmışlar tamponları yoktu  +16  hafifletme modu yapmışlar gökhan zaten malum puahaha..kazasız belasız yanlız sucunun şikayeti var sesi bida açma mah. de bidonları devriliomuş: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #70 : Temmuz 12, 2007, 04:26:36 ÖÖ » |
|
Plaka DJ ise araba çalmalı  Kazasız belasız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grajuva
Honda City
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 12, 2007, 04:41:14 ÖS » |
|
bende tesisatı dinledim 5 para etmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #72 : Temmuz 12, 2007, 11:16:19 ÖS » |
|
Plaka DJ ise araba çalmalı  Kazasız belasız Plaka DJ ise araba çalmalı  Kazasız belasız  çıtırdan çalıyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2007, 11:17:12 ÖS Gönderen: refleks »
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #73 : Temmuz 12, 2007, 11:18:21 ÖS » |
|
bende tesisatı dinledim 5 para etmez  puhapuaha oglum kalpten gideceksin çarpılırsın yalan konuşma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grajuva
Honda City
|
 |
« Yanıtla #74 : Temmuz 13, 2007, 01:55:47 ÖS » |
|
bende tesisatı dinledim 5 para etmez  puhapuaha oglum kalpten gideceksin çarpılırsın yalan konuşma kimmm yalan ve bennn  hemen kusurlarını saymaya baslıyim mesela midlerin ters baglanmıs pırtlama yapıyo ses desen 15 ten yukarı cıkmıyo vs vs dandik kardesim dandik kasma hiç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #75 : Temmuz 13, 2007, 09:58:43 ÖS » |
|
 şu arkada duran gri focusu geçen gün Mahmutbey gişelerde gördüm , macunluydu, o da bitince fena olucak gibi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2007, 09:59:34 ÖS Gönderen: Alp »
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #76 : Temmuz 14, 2007, 01:08:48 ÖÖ » |
|
 şu arkada duran gri focusu geçen gün Mahmutbey gişelerde gördüm , macunluydu, o da bitince fena olucak gibi hala bitmemişmiydi:) yuh yani 1 ay oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #79 : Temmuz 15, 2007, 05:09:06 ÖS » |
|
valla stopları iyi düşünmüşsün + cam üstü spoylerde yeteri kadar sade ve hoş olmuş..  saol faruk sanda yapalım aynısını
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|