refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #280 : Kasım 14, 2007, 11:04:31 ÖS » |
|
yasinim özelden mesaj attım aynaları
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
By_BuGr4
Honda Civic Type R

(:
|
 |
« Yanıtla #281 : Kasım 17, 2007, 07:41:50 ÖS » |
|
refleks abi bi turu ne kadar??  valla abi sana turkiye yılın modifiye ödülü vercem çok güzel olmuş araban Allah kazasız,cezasız,belasız sürmek nasib etsin...darısı benim başıma inşallah bizimde bi çuf çuflu arabamız olur nasibse.. bu forumda 2 tane tehlikeli adam var birisi ramo si nickli abimiz dieri ömer_ nickli bi abimiz aman bunlara dikkat bunların eline lambo,maserati gibi araba vermicen.mazallah uçurur muçururlar honda jetlerini geçerler sonra japonlarla papaz oluruz  yalnız ramo si abinin ladasıyla fazla dalga geçme kızdırırsın mızdırırsın ramo si abi bi yükleme yapar ladaya hızlı öfkeli 1 deki gibi yanından 2 tekerlek üstünde geçer hemde el sallaya sallaya...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2007, 07:42:51 ÖS Gönderen: By_BuGr4 »
|
|
Dönücem Dediysem Dönerim... 
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #283 : Kasım 18, 2007, 08:50:38 ÖS » |
|
yaw hadi git de kurtulallım senden yeter skıldık gına geldin artık seni görünce kusuyom artık pazartesi sabahı erken kalk erken gelicem gelirken kahvaltılık alıyom senden çay demle
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #284 : Kasım 18, 2007, 08:52:03 ÖS » |
|
refleks abi bi turu ne kadar??  valla abi sana turkiye yılın modifiye ödülü vercem çok güzel olmuş araban Allah kazasız,cezasız,belasız sürmek nasib etsin...darısı benim başıma inşallah bizimde bi çuf çuflu arabamız olur nasibse.. bu forumda 2 tane tehlikeli adam var birisi ramo si nickli abimiz dieri ömer_ nickli bi abimiz aman bunlara dikkat bunların eline lambo,maserati gibi araba vermicen.mazallah uçurur muçururlar honda jetlerini geçerler sonra japonlarla papaz oluruz  yalnız ramo si abinin ladasıyla fazla dalga geçme kızdırırsın mızdırırsın ramo si abi bi yükleme yapar ladaya hızlı öfkeli 1 deki gibi yanından 2 tekerlek üstünde geçer hemde el sallaya sallaya... o gitsin evlerinin yakaın park var orda uzaktan kumandalı arablarlar oynasın tur vermiyom resim çekilirsin anca oda resim başına 2 milyoın:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #285 : Aralık 09, 2007, 08:31:43 ÖS » |
|
ramo gitti hala cocun arkasından konuşuosun gökhan yakışmıo
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #286 : Aralık 09, 2007, 08:34:31 ÖS » |
|
ramo gitti hala cocun arkasından konuşuosun gökhan yakışmıo
yok be volkim gittigi gün yada bir önceki gün yazmıştım onu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #287 : Aralık 17, 2007, 12:29:07 ÖÖ » |
|
çok güzel olmuş çok çiks kara şeytan şeklii ama benim için panjurlu hali çok daha iyi spor panjur yakışmamış orjini daha fenaaaaaaaa  salı günü orjinala dönüyom üzerindeki panjuru sattım biraz sade binecez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EnZo
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #288 : Aralık 19, 2007, 03:38:36 ÖÖ » |
|
Cok iyi  Dikkat et göze gelme Arkadasım Yanıo araban ... Ucuodurda Sanırım  kazasız belasız kullanman dileğiyle ...
|
|
|
|
|
|
ÇeKemeYen aNTen TakSın 
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #289 : Aralık 20, 2007, 08:34:46 ÖS » |
|
Cok iyi  Dikkat et göze gelme Arkadasım Yanıo araban ... Ucuodurda Sanırım  kazasız belasız kullanman dileğiyle ... saol dostum allah razı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #291 : Ocak 07, 2008, 01:24:11 ÖÖ » |
|
dostum ben çok beğeniyorum şahsım adına.Daha önce de bunu defalarca dile getirdim ama bu aralar durgunluk var sende. turbo bekliorussss. cufff artık cufffffffff 
|
|
|
|
|
|
"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.) 
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #292 : Ocak 15, 2008, 09:57:20 ÖS » |
|
dostum ben çok beğeniyorum şahsım adına.Daha önce de bunu defalarca dile getirdim ama bu aralar durgunluk var sende. turbo bekliorussss. cufff artık cufffffffff  kış moduna geçiyom bu hafta jantlarıda çıkarıyom yaza kısmetse çuflarız:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
|
 |
« Yanıtla #294 : Şubat 01, 2008, 11:50:34 ÖS » |
|
kış moduna girdik diye kimse artık makinaya bakmıyor:(  bakmaz tabi abicim apaçi gibi olmuş araba jantları çıkarınca  toplantıda zaten arabayı en kuytu yere çekmişsin görmesinler diye  ama yakında jantları takınca daha güzel olucak... saygılar hürmetler adminim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #295 : Şubat 02, 2008, 12:59:06 ÖÖ » |
|
bu haliyle bile piyasadaki hondaların çogundan güzel  toplantıya 1.30 saat önce gelince öle oluyor  kuytu köşelere saklıyom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CeNii
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #296 : Şubat 04, 2008, 02:51:47 ÖÖ » |
|
belkı tam bılemem ama THT nın kısa surede en cok zıyaret edılen ve yorum yapılan sayfalarının basında gelır belkımm:) allah gozunu doyursun  daha ok guzel araba hos araba am awalla bak çoghh deli araba allah kaza bela ceza vermesınn... bu arada nazar boncugun varmı arabada saka bı yana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #297 : Şubat 04, 2008, 02:54:10 ÖÖ » |
|
la olm kış moduna sokmuşun anladığım kadarıyla arabayı kışın gezmiomuşun benzin gitcek diye:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #298 : Şubat 04, 2008, 02:56:31 ÖÖ » |
|
nazar boncugu vardı biri çalmış  kış moduna girilmaiş bir resim atıyım bugün çektim taze 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2008, 03:08:11 ÖÖ Gönderen: refleks »
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #299 : Şubat 04, 2008, 02:58:25 ÖÖ » |
|
la olm kış moduna sokmuşun anladığım kadarıyla arabayı kışın gezmiomuşun benzin gitcek diye:D
sen bir kere hiç ses çıkarma mukatlısın biz peşinden bilecige kadar geldik sen ist geliyorsun geldigini bile haber vermiyon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|