refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #40 : Haziran 18, 2007, 02:24:27 ÖÖ » |
|
kazsız belasız güzel oluyor masallah bi ara kutu detaylarını bana pm ile gecermisin boyut falan bende önumuzdeki aylarda  bagaj yapacamda fikir olur  kazasız belasız tekrardan masallah tabi elimden geldigi kadar yardımcı olurum hatta 3 yollu bir compenet lazımsa satabirlirim MBQ
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
MegabasS
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #41 : Haziran 18, 2007, 02:26:47 ÖÖ » |
|
kazsız belasız güzel oluyor masallah bi ara kutu detaylarını bana pm ile gecermisin boyut falan bende önumuzdeki aylarda  bagaj yapacamda fikir olur  kazasız belasız tekrardan masallah 2takım mbq premiumum var saol kazsız belasız güzel oluyor masallah bi ara kutu detaylarını bana pm ile gecermisin boyut falan bende önumuzdeki aylarda  bagaj yapacamda fikir olur  kazasız belasız tekrardan masallah tabi elimden geldigi kadar yardımcı olurum hatta 3 yollu bir compenet lazımsa satabirlirim MBQ tabi elimden geldigi kadar yardımcı olurum hatta 3 yollu bir compenet lazımsa satabirlirim MBQ saol 2takım mbq premium um war saol
|
|
|
|
|
|
MuЯat GöNey füme 7gen  
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #42 : Haziran 18, 2007, 11:41:50 ÖS » |
|
kazsız belasız güzel oluyor masallah bi ara kutu detaylarını bana pm ile gecermisin boyut falan bende önumuzdeki aylarda  bagaj yapacamda fikir olur  kazasız belasız tekrardan masallah 2takım mbq premiumum var saol kazsız belasız güzel oluyor masallah bi ara kutu detaylarını bana pm ile gecermisin boyut falan bende önumuzdeki aylarda  bagaj yapacamda fikir olur  kazasız belasız tekrardan masallah tabi elimden geldigi kadar yardımcı olurum hatta 3 yollu bir compenet lazımsa satabirlirim MBQ tabi elimden geldigi kadar yardımcı olurum hatta 3 yollu bir compenet lazımsa satabirlirim MBQ saol 2takım mbq premium um war saol dogru seçim yapmışın:)
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
|
|
|
ışık
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 20, 2007, 12:59:11 ÖÖ » |
|
güzel olmuş gökan, bakalım daha neler olacak:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #51 : Haziran 23, 2007, 01:36:28 ÖÖ » |
|
gerçekten yarın büyük gün olacak,kazasız belasız inşallah..
saol dostum aynısını sanada yapalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faruk
|
 |
« Yanıtla #52 : Haziran 23, 2007, 10:49:42 ÖÖ » |
|
saol kardeş valla seçimin doğru olmuş yani L7 ler güzel olmuş bende aynı senin gibi 2 tane L7 düşünüyorum hayırlısı ile müzik sistemine el atarsam senden yardım isterim benden kolay kolay kurtulamazsın..  tesisatının dizaynı falan çok süper olmuş neon falanda uyum sağlamış.. makinayı bu gün aldım tam anlamıyla bitmedi ama dayanamdım kavuştuk arabamıza bagaj çok deli olmuş gören tahtaya vuruyor sesini zaten hiç sormayın ufak şiddeettli deprem etkisi yaratıyor  valla kıckerlar nasl sallar ortalığı iyi bilirim bide seninki 2000 RMS falan,valla bizim puntoda 2 tane kare bass var toplam 1000 rms'lık o bile nasl sallıyor bahçeşehiri park halindeki araçların alarmları ötüyor seninkini düşünmek bile istemiyorum..  bu arada ufak bi tavsiyem olacak arka stopların camını kırdırırsan daha sade bi görüntü alırsın.. hatta önlere angel far alınca,arkayada angel koyarsan on numara olur aracın.. ÖRNEK OLARAK .. 
|
|
|
|
|
|
 Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
|
|
|
|
|
|
vtimania
|
 |
« Yanıtla #54 : Haziran 23, 2007, 11:43:39 ÖS » |
|
hayırlı olsun gokhanım...gayet ıyı olmus...olm hangı renkle yazmıssın ole okunmuyor:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #55 : Haziran 23, 2007, 11:46:52 ÖS » |
|
hayırlı olsun gokhanım...gayet ıyı olmus...olm hangı renkle yazmıssın ole okunmuyor:)
saol osmancım gaza gelip her rengi denemişim: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agent
Honda Civic Type R

Repptilee Vtec2...
|
 |
« Yanıtla #56 : Haziran 25, 2007, 01:21:43 ÖS » |
|
Maşşallah süper olmuş bol basslııı günler dilerim, inş izolasyon olayın güzel yapılmıştır yoksa bu araba 3 aya kalmaz dökülmeye başlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #57 : Haziran 25, 2007, 08:28:27 ÖS » |
|
Maşşallah süper olmuş bol basslııı günler dilerim, inş izolasyon olayın güzel yapılmıştır yoksa bu araba 3 aya kalmaz dökülmeye başlar  üzerindeki izalasyonla 3 araça kople izalasyon yapılır o konuda sıkıntı yaşamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #58 : Haziran 29, 2007, 03:57:13 ÖS » |
|
içine bindim o ses ne yohu:Dkarşı komşu namazı yarıda bırakmış şikayet etti : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #59 : Temmuz 05, 2007, 12:49:30 ÖS » |
|
milletin göz zevkini bozdun yakısmıyo bu araba bu siteye  bnmde hemen bi laf sokmam lazım bu araba sizin marangozun mu arkadasım ordan burdan resim toplayıpta koyma siteye insanları meşgul etme fotoshopçuluk yapma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|