jazuzu
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #340 : Mart 03, 2008, 10:03:07 ÖS » |
|
reflex o günde söledğim gibi ankarada hiç bir şekilde bu arabanın ihtiyaçlarını karşılaycak bir şey yok isatnbul adına yönlendirceğin veya ıstedıklerımızı bulabılcegım bır yer var mı olmadı burdan basıp oraya gıtcem angel eye+arka siyah zemin stop+hedars+5 cm yad 3.5 yay+panjur. be dah bır kac şeyi buılabilceğm bir adres yer var mı? olursa çok makbule geçer..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jazuzu
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #342 : Mart 06, 2008, 10:02:31 ÖS » |
|
 yardımcı olmak mı A an Z ye hemde eywallah gerçekten çok teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #344 : Mart 13, 2008, 09:31:06 ÖS » |
|
gökhan abim bn yazmamışmm kusura bakma araban yanıyoo arabadaki herseyi çıkarsan bile araban 10 numara hadi mod. u geç tesisat yeter bee..bu arada biraz konuyu okudumda gökhan abi neredeyse kıştan çıktık sayılır jantları takıcanmı hani kış modunda çıkarttınya jantları ne zmn takıcann..  tekrardan söylüom araba çokkk güzell
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bayburtlu69
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #345 : Mart 15, 2008, 10:36:03 ÖS » |
|
ufff süper bişey yaaa.... allah kaza bela vermesinn...eksik bişey göremedim ben harikaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #346 : Mart 21, 2008, 02:25:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #348 : Mart 23, 2008, 01:26:47 ÖÖ » |
|
Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umit_chris
Honda Integra
Honda VTEC VTİ
|
 |
« Yanıtla #349 : Mart 24, 2008, 08:13:35 ÖS » |
|
kardeşim kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #350 : Nisan 12, 2008, 10:21:00 ÖS » |
|
Allah nazarlardan saklasın kazasız belasız ..
amin kardeşim cemil cümelemize.. kardeşim kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah....
saol dostum
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #351 : Nisan 12, 2008, 10:57:32 ÖS » |
|
Gökhan abim senin bu two L7 leri şöyle açıkken arabanın sallıyorken bir video çekip youtube'ye koyalımmı yoksa var mı???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #352 : Nisan 12, 2008, 11:15:00 ÖS » |
|
Gökhan abim senin bu two L7 leri şöyle açıkken arabanın sallıyorken bir video çekip youtube'ye koyalımmı yoksa var mı???
yok ama pazartesiden sonra tesisatın ayarlarını yaptıracam o zaman çekeriz ufaktan bişeyler.
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #353 : Nisan 12, 2008, 11:51:31 ÖS » |
|
yok ama pazartesiden sonra tesisatın ayarlarını yaptıracam o zaman çekeriz ufaktan bişeyler. desene o zaman gökhan abim youtube dj ile sallanacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shadowmodified
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #355 : Nisan 28, 2008, 07:40:23 ÖS » |
|
Gökhan usta aracın harika  Allah nazardan saklasın ! hee unutmadan mustang logosu lazım birde bmx felan bulursan  Şaka bir yana aracını seneye fuarda görmek isteriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #356 : Nisan 30, 2008, 02:47:43 ÖÖ » |
|
Gökhan usta aracın harika  Allah nazardan saklasın ! hee unutmadan mustang logosu lazım birde bmx felan bulursan  Şaka bir yana aracını seneye fuarda görmek isteriz  saol kardeşim sana logo filan yok vtec on panjura mustang logosu filan koyarsan tanımam seni selam bile vermem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mars
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #357 : Mayıs 01, 2008, 01:14:59 ÖÖ » |
|
on üzerinden onbir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
honda_team
|
 |
« Yanıtla #358 : Mayıs 01, 2008, 08:15:33 ÖS » |
|
Gökhan abim baktımda bir kez daha çok güzel olmuş allah tekrardan kaza bela vermesin ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mavi_kumsal
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #359 : Mayıs 05, 2008, 01:41:27 ÖÖ » |
|
gökhan arabanın maşallahı var diyecek bişey yok arabana herşeyi yapmışın daha ne olsun demek düşer bizede  ama arabayı artık yıkat bayadır görüyom toz içinde sen böyle değildin at şu üstündeki üşengeçliği 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|