|
|
|
|
|
|
34...
Honda Prelude

DRİFTKİNG
|
 |
« Yanıtla #123 : Eylül 02, 2007, 12:10:18 ÖÖ » |
|
abi jant jant jant die araba yalvarıo tak artık 
|
|
|
|
|
|
ARTIK KESİN GERİ DÖNÜŞ YAPTIM GÖREV TAMAM.
|
|
|
ErDa
Honda City
|
 |
« Yanıtla #124 : Eylül 02, 2007, 12:29:40 ÖÖ » |
|
abi jant jant jant die araba yalvarıo tak artık  aynen katılıyorum güzel bi jant seçimi arabayı cok daha guzel gosterecektır abi tabı yınede araba senın araban zevk senın zevkın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
35vt787
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #125 : Eylül 02, 2007, 12:31:04 ÖÖ » |
|
Gökhan kardeşim son fotoğraflarda çok başarılı olmuş.. Pedal takımı ve vites topuzundan bende istiyorum...Marka ve fiyat yazarmısın bana PM den....Kısa vites olmaz demiri kestirmen lazım sonrada yiv açtırmalısın diyorlardı bana , sen pek güzel uygulamışsın...  Son olarak Golf silecekler IV mü V mi? hangi kasanın silecekleri....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vtimania
|
 |
« Yanıtla #126 : Eylül 02, 2007, 12:33:51 ÖÖ » |
|
şu tenekeleri değiştir artık gökhanım..jantları diorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.
|
 |
« Yanıtla #127 : Eylül 02, 2007, 12:35:33 ÖÖ » |
|
abi jant jant jant die araba yalvarıo tak artık  jantı aldım ama bir tanesinde çizik var sıfırının gelmesini bekliytom 4 aydır:) yoksa jantlarım perfect
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #129 : Eylül 02, 2007, 12:37:38 ÖÖ » |
|
Gökhan kardeşim son fotoğraflarda çok başarılı olmuş.. Pedal takımı ve vites topuzundan bende istiyorum...Marka ve fiyat yazarmısın bana PM den....Kısa vites olmaz demiri kestirmen lazım sonrada yiv açtırmalısın diyorlardı bana , sen pek güzel uygulamışsın...  Son olarak Golf silecekler IV mü V mi? hangi kasanın silecekleri.... özelden sana yardımcı olmaya çalışıyım dostum bu arada silecekler yeni nesil araçlardaki silecekler golf5 filan olan silecekler
|
|
|
|
|
|
Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
|
|
|
|
35vt787
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #130 : Eylül 02, 2007, 12:38:54 ÖÖ » |
|
Gökhan kardeşim son fotoğraflarda çok başarılı olmuş.. Pedal takımı ve vites topuzundan bende istiyorum...Marka ve fiyat yazarmısın bana PM den....Kısa vites olmaz demiri kestirmen lazım sonrada yiv açtırmalısın diyorlardı bana , sen pek güzel uygulamışsın...  Son olarak Golf silecekler IV mü V mi? hangi kasanın silecekleri.... özelden sana yardımcı olmaya çalışıyım dostum bu arada silecekler yeni nesil araçlardaki silecekler golf5 filan olan silecekler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #131 : Eylül 02, 2007, 12:39:25 ÖÖ » |
|
şu tenekeleri değiştir artık gökhanım..jantları diorum  he he haklısın senden diger arkadşlar gibi onları sattım zaten hergün arıyor alıcak olan arkadaş ama benim jantım gelmedi hala bu hafta geçsin olmasa başka model yeni bir jant alıcam tak etti artık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vtimania
|
 |
« Yanıtla #132 : Eylül 02, 2007, 01:08:53 ÖÖ » |
|
abi jant jant jant die araba yalvarıo tak artık  aynen katılıyorum güzel bi jant seçimi arabayı cok daha guzel gosterecektır abi tabı yınede araba senın araban zevk senın zevkın   jantlarım çok güzel ilk sayfada resimleri var 2. sayfada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #133 : Eylül 02, 2007, 01:51:07 ÖÖ » |
|
abi jant jant jant die araba yalvarıo tak artık  aynen katılıyorum güzel bi jant seçimi arabayı cok daha guzel gosterecektır abi tabı yınede araba senın araban zevk senın zevkın   jantlarım çok güzel ilk sayfada resimleri var 2. sayfada tamam osman 2 sayfa olsun:) bir sayfa için kavga etmeyelim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Faruk
|
 |
« Yanıtla #134 : Eylül 02, 2007, 07:31:34 ÖS » |
|
gökhan abim aracına gayet güzel topladın  jantları taktıktan sonra ufak tefek şeyler kalıyor,arkaya kırmızı H logosu,ön panjur vb..  bu arada çakarlarıda iyi yere koymuşsun..  Gökhan kardeşim son fotoğraflarda çok başarılı olmuş..
Pedal takımı ve vites topuzundan bende istiyorum...Marka ve fiyat yazarmısın bana PM den....Kısa vites olmaz demiri kestirmen lazım sonrada yiv açtırmalısın diyorlardı bana , sen pek güzel uygulamışsın...
Son olarak Golf silecekler IV mü V mi? hangi kasanın silecekleri....
volkan kardeşim silecekleri tavsiye ederim bende aynılarından aldım ama daha siteye foto koymak nasip olmadı.. bu arada gökhan abime emeklerinden dolayı tekrar teşekkur ederim... 
|
|
|
|
|
|
 Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
|
|
|
can34
Honda Civic Type R

Honda Accord
|
 |
« Yanıtla #135 : Eylül 02, 2007, 09:24:46 ÖS » |
|
cok gzl arac emeğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #136 : Eylül 02, 2007, 11:25:19 ÖS » |
|
gökhan abim aracına gayet güzel topladın  jantları taktıktan sonra ufak tefek şeyler kalıyor,arkaya kırmızı H logosu,ön panjur vb..  bu arada çakarlarıda iyi yere koymuşsun..  Gökhan kardeşim son fotoğraflarda çok başarılı olmuş..
Pedal takımı ve vites topuzundan bende istiyorum...Marka ve fiyat yazarmısın bana PM den....Kısa vites olmaz demiri kestirmen lazım sonrada yiv açtırmalısın diyorlardı bana , sen pek güzel uygulamışsın...
Son olarak Golf silecekler IV mü V mi? hangi kasanın silecekleri....
volkan kardeşim silecekleri tavsiye ederim bende aynılarından aldım ama daha siteye foto koymak nasip olmadı.. bu arada gökhan abime emeklerinden dolayı tekrar teşekkur ederim...  panjur boyanacak bu gün yarın kule gergisini taktık bir kaç eksik kaldı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #137 : Eylül 02, 2007, 11:26:13 ÖS » |
|
cok gzl arac emeğine sağlık
saol dostum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|