|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

HakEdene Değer, Etmeyene YoL VeRiRiZ
|
 |
« Yanıtla #103 : Ağustos 05, 2007, 12:53:29 ÖS » |
|
+ golf tarzı sileceklerim demek istedin sanırım..  gokhancım...  yuh be faruk yeni mi gördün onları arabayı aldıgım gün taktım onları:) yada bir sonraki gün
|
|
|
|
|
|
HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
mutunch
Honda Civic Type R

8253
|
 |
« Yanıtla #104 : Ağustos 06, 2007, 12:16:25 ÖÖ » |
|
o silecekleri bütün silecek satanlarda takabiliyo muyuz? Benim de silecek lasitklerini değiştirmem gerekiyo da 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #105 : Ağustos 06, 2007, 12:35:30 ÖÖ » |
|
Filtrenin ağzını keşke on tarafa koysaydınız ordan çok verimli hava alıyor mu ki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #106 : Ağustos 06, 2007, 01:35:18 ÖÖ » |
|
o silecekleri bütün silecek satanlarda takabiliyo muyuz? Benim de silecek lasitklerini değiştirmem gerekiyo da  montajı çok basit:) aldıgın yerde iki dakikada takarlar
|
|
|
|
|
|
HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
|
35vt787
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #107 : Ağustos 06, 2007, 01:50:41 ÖÖ » |
|
Maşallah...Kaza bela nazarlardan korusun...Çok şık olmuş Gökhan ...İyi günlerde binmeni dilerim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #108 : Ağustos 06, 2007, 01:57:13 ÖÖ » |
|
Filtrenin ağzını keşke on tarafa koysaydınız ordan çok verimli hava alıyor mu ki?
ön taraf çok saglıklı olmuyor hava akışı sürkülasyonu çok fazla oluyor buda motora zarar verebiliyor o yüzden yanda duruyor yarış arbası tarzından çok fazla performans ve güçe yönelik araçlarda bazen önde olabiliyorlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #109 : Ağustos 06, 2007, 01:58:16 ÖÖ » |
|
Maşallah...Kaza bela nazarlardan korusun...Çok şık olmuş Gökhan ...İyi günlerde binmeni dilerim  amin dostum cemil cümlemizi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ışık
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #110 : Ağustos 06, 2007, 02:14:43 ÖÖ » |
|
güzel yapmışın gökan bir ara kalkalım benim sisler 20 hp arttırdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mutunch
Honda Civic Type R

8253
|
 |
« Yanıtla #111 : Ağustos 06, 2007, 12:39:00 ÖS » |
|
o silecekleri bütün silecek satanlarda takabiliyo muyuz? Benim de silecek lasitklerini değiştirmem gerekiyo da  montajı çok basit:) aldıgın yerde iki dakikada takarlar eyvallah sağolasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #113 : Ağustos 06, 2007, 01:26:19 ÖS » |
|
o silecekleri bütün silecek satanlarda takabiliyo muyuz? Benim de silecek lasitklerini değiştirmem gerekiyo da  montajı çok basit:) aldıgın yerde iki dakikada takarlar eyvallah sağolasın senden sagolasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #114 : Ağustos 06, 2007, 04:15:04 ÖS » |
|
Maşallah...Kaza bela nazarlardan korusun...Çok şık olmuş Gökhan ...İyi günlerde binmeni dilerim  amin dostum cemil cümlemizi Maşallah...Kaza bela nazarlardan korusun...Çok şık olmuş Gökhan ...İyi günlerde binmeni dilerim  amin dostum cemil cümlemizi Filtrenin ağzını keşke on tarafa koysaydınız ordan çok verimli hava alıyor mu ki?
ön taraf çok saglıklı olmuyor hava akışı sürkülasyonu çok fazla oluyor buda motora zarar verebiliyor o yüzden yanda duruyor yarış arbası tarzından çok fazla performans ve güçe yönelik araçlarda bazen önde olabiliyorlar eyy yavrum işte honda uzmanı:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #115 : Ağustos 06, 2007, 07:29:45 ÖS » |
|
Maşallah...Kaza bela nazarlardan korusun...Çok şık olmuş Gökhan ...İyi günlerde binmeni dilerim  amin dostum cemil cümlemizi Maşallah...Kaza bela nazarlardan korusun...Çok şık olmuş Gökhan ...İyi günlerde binmeni dilerim  amin dostum cemil cümlemizi Filtrenin ağzını keşke on tarafa koysaydınız ordan çok verimli hava alıyor mu ki?
ön taraf çok saglıklı olmuyor hava akışı sürkülasyonu çok fazla oluyor buda motora zarar verebiliyor o yüzden yanda duruyor yarış arbası tarzından çok fazla performans ve güçe yönelik araçlarda bazen önde olabiliyorlar eyy yavrum işte honda uzmanı:D ayda ne uzmanı oglum az anlıyoz biz bu işlerden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O-N-U-R
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #116 : Ağustos 06, 2007, 09:15:19 ÖS » |
|
Maşallah maşallah çok güzel gözüküyor..  Emeğe saygı bol benzinli sürüşler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #117 : Ağustos 07, 2007, 12:10:17 ÖÖ » |
|
ayaklı disco paardon 60 yanaklı:D para verimmi sana bijant al yada benimkileri sökeyim h.içi sen h.sonu ben kullanırız:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #118 : Ağustos 07, 2007, 10:41:12 ÖS » |
|
Maşallah maşallah çok güzel gözüküyor..  Emeğe saygı bol benzinli sürüşler... saol dostum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|