refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« : Haziran 07, 2007, 09:20:42 ÖS » |
|
MODİFİYER LİST Engine Modifications Airmas kule gergisi Airmas 4-1 haders and kat iptal Simota aero stage 1 & pipercross viper carbon fiber cold air kit Türbilanls Nkg iridyum bujiler Noname silencırlı 60 mm eksoz Suspension Eibach 5.5 mm pro-kit and cut Koni amartisör( bu hafta içinde takılıcak) Wheels & Tires Kyowa KR315BKCL 18 4*100 Kumho 215*35*18 Brakes Omni compettition Ahead&Behind air canal having a hole/holes Ati balata İn design İsotta steering whell isotta gear bellows İsotta pedal set İsotta black doormat isotta belt pedi Gösterge podu Auto gauge Karbon devir saati(dijital) Auto gauge oil saati(dijital) Auto gauge benzin hava karışımı(dijital) Ön gögüs rengi degişimi Door thersholds Alarm& 5 Li cam kaldırma modulu Out design Angel headlight black Sonar 3d stop black Fog lamp Glass upper side spoiler Baggage spoiler private building Private building Shutter Ön cam dahil kople cam filimi Looking-glass elektirikli hareketli Tampon havalandırması Yeni nesil siecekler Horn fa & siren Çakar lamp Motor kapagı panint APP numberplate Headligt 10.000k xzenon Fog 8.000k xzenon Lonng 8.000k xzenon Car sounda 7550 dvd player Pıoneer Kicker SX 700.4 dijital 2 adet Kicker KX1200.1 2 adet Kicker L7 S,15 SUBWOFER 2 adet Kicker K65.2 16 CM COMPONENT 1TAKIM Kicker rs 65.2 COMPONENT 5 TAKIM Kicker kutup başları Kicker kapasitör 1 frt Audison kapasitör 1 frt Kicker sigorta seti 3 lü set Audison dagıtıcı Alpine TMEM 780 2 adet kafalıklar ekran Optima kuru akü Audison sigorta Gr zero Dijital sigorta          
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2008, 12:28:56 ÖÖ Gönderen: refleks »
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2007, 09:22:20 ÖS » |
|
herşeyin yanısını attım merak edin diye
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2007, 09:38:14 ÖS » |
|
maşallah maşallah gökhanım bomba geliyorr yani yolda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 07, 2007, 09:39:15 ÖS » |
|
sonunda marangozda düzeltirdin makineyi..bunu bekliyodum senden  senden vahşi bi modifiye bekliyoz  hadi kazamız mübarek olsun... 3 takım xenon takıyosun onu 4 yap parklarada koy:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2007, 10:12:24 ÖS » |
|
maşallah maşallah gökhanım bomba geliyorr yani yolda...
yok be yasinim senin yanından:) ne demek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2007, 10:13:40 ÖS » |
|
sonunda marangozda düzeltirdin makineyi..bunu bekliyodum senden  senden vahşi bi modifiye bekliyoz  hadi kazamız mübarek olsun... 3 takım xenon takıyosun onu 4 yap parklarada koy:D he he yok be ramazanım yeter 3 takım ama sendeki xzenon vericem diyorsan onunda bagaja takıyım::= bagaj açılınca yansın etrafa aydınlantsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2007, 10:25:53 ÖS » |
|
sonunda marangozda düzeltirdin makineyi..bunu bekliyodum senden  senden vahşi bi modifiye bekliyoz  hadi kazamız mübarek olsun... 3 takım xenon takıyosun onu 4 yap parklarada koy:D he he yok be ramazanım yeter 3 takım ama sendeki xzenon vericem diyorsan onunda bagaja takıyım::= bagaj açılınca yansın etrafa aydınlantsın aman allahım bu çocuk çıldırmış 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 07, 2007, 10:45:52 ÖS » |
|
sonunda marangozda düzeltirdin makineyi..bunu bekliyodum senden  senden vahşi bi modifiye bekliyoz  hadi kazamız mübarek olsun... 3 takım xenon takıyosun onu 4 yap parklarada koy:D he he yok be ramazanım yeter 3 takım ama sendeki xzenon vericem diyorsan onunda bagaja takıyım::= bagaj açılınca yansın etrafa aydınlantsın aman allahım bu çocuk çıldırmış  he he geliyoz oglum  gümbür günbür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grajuva
Honda City
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2007, 04:56:37 ÖS » |
|
milletin göz zevkini bozdun yakısmıyo bu araba bu siteye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2007, 09:53:21 ÖS » |
|
milletin göz zevkini bozdun yakısmıyo bu araba bu siteye   pembe pembe dolşmaktan iyidir be ayhanon sen o kaliperleri eski haline degiştirene kadar bana yazı yazma:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grajuva
Honda City
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 09, 2007, 10:30:27 ÖÖ » |
|
koymuyordum ama sana inat kaliperlerin 5 acıdan resmini cekip eklicem foruma  :D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 10, 2007, 06:49:29 ÖS » |
|
koymuyordum ama sana inat kaliperlerin 5 acıdan resmini cekip eklicem foruma  :D oglum bak inada bindirme babayı görürüm sölerim bu yakışıyormu derim gaza getiririm peder beyi sonrası malum 15 liraya bana satar arabayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 10, 2007, 06:50:40 ÖS » |
|
kardeş çok sıkı geliyorsun butun parçaların hazır sayılır zaten yaptımı öyle yapacaksın bi anda,illaki jant lastik düşünüyorsundur bide body-kıt olursu 10 numara olur.. senden çok fikir alışverişi yapıcaz gibi geldi..  jant lastgigi 2 ay oldu alıla black 5 kollu güzel bir janat ufak tefek body kit boya işlerim var en son takıcam jant lastiklerimi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2007, 06:52:16 ÖS Gönderen: refleks »
|
|
|
|
|
|
|
vtec-26
Honda Prelude

1.6 civic elegance 26 SU 433
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 10, 2007, 07:12:32 ÖS » |
|
waw mütiş olmuş kazasız belasız bol basslı dinlemeler işallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GU
Honda Civic Type R

GU-YEY 4 ever
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 10, 2007, 07:16:18 ÖS » |
|
kazasız belasız,güle güle kullanman dileğiyle
|
|
|
|
|
|
GU&YEY  3 KURUŞLUK İNSANLARA 5 KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN,KALAN 2 KURUŞADA SENİ SATARLAR...
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 10, 2007, 07:17:36 ÖS » |
|
waw mütiş olmuş kazasız belasız bol basslı dinlemeler işallah  saol dostum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 10, 2007, 07:19:27 ÖS » |
|
kazasız belasız,güle güle kullanman dileğiyle
gülşen hanım siz benim açtıgım topiklere bişey yazmazdınız küstük sanıyordum genede teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GU
Honda Civic Type R

GU-YEY 4 ever
|
 |
« Yanıtla #19 : Haziran 10, 2007, 07:20:59 ÖS » |
|
olurmu öyle şey?niye küselim ki?AYrıca GÜLSEN GÜLŞENN DEİLLL 
|
|
|
|
|
|
GU&YEY  3 KURUŞLUK İNSANLARA 5 KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN,KALAN 2 KURUŞADA SENİ SATARLAR...
|
|
|
|