Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29 Yazdır
Gönderen Konu: NeW CaR Honda CiVİc VtEc TwO ( Güncellendi )  (Okunma Sayısı 24225 defa)
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...

« Yanıtla #280 : Kasım 14, 2007, 11:04:31 ÖS »

yasinim    özelden mesaj  attım  aynaları

HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...

By_BuGr4
Honda Civic Type R

(:

« Yanıtla #281 : Kasım 17, 2007, 07:41:50 ÖS »

refleks abi bi turu ne kadar??  nohappy

valla abi sana turkiye yılın modifiye ödülü vercem çok güzel olmuş araban Allah kazasız,cezasız,belasız sürmek nasib etsin...darısı benim başıma inşallah bizimde bi çuf çuflu arabamız olur nasibse..

bu forumda 2 tane tehlikeli adam var birisi ramo si nickli abimiz dieri ömer_  nickli bi abimiz aman bunlara dikkat bunların eline lambo,maserati gibi araba vermicen.mazallah uçurur muçururlar honda jetlerini geçerler sonra japonlarla papaz oluruz Rolf  Rolf

yalnız ramo si abinin ladasıyla fazla dalga geçme kızdırırsın mızdırırsın ramo si abi bi yükleme yapar ladaya hızlı öfkeli 1 deki gibi yanından 2 tekerlek üstünde geçer hemde el sallaya sallaya... Rolf Rolf
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2007, 07:42:51 ÖS Gönderen: By_BuGr4 » Logged

Şiddet göstermeden güçlü,kuvvetli; zayıflık göstermeden yumuşak huylu ol... Hz.Ömer
ramo si
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #282 : Kasım 18, 2007, 05:44:22 ÖS »

bana pakk gökhan çarsamba günü askere gidiyorum.........askerden sağ sağlim gelirsem ...su fotoda gördügün aracı turbolayıp  yanlaya yanlaya üstüne gelicem ..görmüş olduğun aracın arkasında yan olarak durmakta olan eksoz.. Rolf Rolf......gerisini yazmıcam eksoz gideceği yeri bilio Rolf Rolf

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #283 : Kasım 18, 2007, 08:50:38 ÖS »

bana pakk gökhan çarsamba günü askere gidiyorum.........askerden sağ sağlim gelirsem ...su fotoda gördügün aracı turbolayıp  yanlaya yanlaya üstüne gelicem ..görmüş olduğun aracın arkasında yan olarak durmakta olan eksoz.. Rolf Rolf......gerisini yazmıcam eksoz gideceği yeri bilio Rolf Rolf

yaw  hadi  git  de  kurtulallım senden yeter  skıldık  gına  geldin artık  seni  görünce  kusuyom artık  pazartesi  sabahı  erken  kalk  erken  gelicem  gelirken kahvaltılık  alıyom  senden çay  demle  

HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #284 : Kasım 18, 2007, 08:52:03 ÖS »

refleks abi bi turu ne kadar??  nohappy

valla abi sana turkiye yılın modifiye ödülü vercem çok güzel olmuş araban Allah kazasız,cezasız,belasız sürmek nasib etsin...darısı benim başıma inşallah bizimde bi çuf çuflu arabamız olur nasibse..

bu forumda 2 tane tehlikeli adam var birisi ramo si nickli abimiz dieri ömer_  nickli bi abimiz aman bunlara dikkat bunların eline lambo,maserati gibi araba vermicen.mazallah uçurur muçururlar honda jetlerini geçerler sonra japonlarla papaz oluruz Rolf  Rolf

yalnız ramo si abinin ladasıyla fazla dalga geçme kızdırırsın mızdırırsın ramo si abi bi yükleme yapar ladaya hızlı öfkeli 1 deki gibi yanından 2 tekerlek üstünde geçer hemde el sallaya sallaya... Rolf Rolf

o  gitsin  evlerinin  yakaın park  var  orda  uzaktan  kumandalı  arablarlar  oynasın tur  vermiyom resim  çekilirsin anca  oda  resim başına  2    milyoın:)

poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi

« Yanıtla #285 : Aralık 09, 2007, 08:31:43 ÖS »

ramo gitti hala cocun arkasından konuşuosun gökhan yakışmıo

tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde..
dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #286 : Aralık 09, 2007, 08:34:31 ÖS »

ramo gitti hala cocun arkasından konuşuosun gökhan yakışmıo

yok  be  volkim  gittigi  gün  yada  bir  önceki  gün yazmıştım onu

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #287 : Aralık 17, 2007, 12:29:07 ÖÖ »

çok güzel olmuş çok çiks kara şeytan şeklii ama benim için panjurlu hali çok daha iyi spor panjur yakışmamış orjini daha fenaaaaaaaa Wink

salı  günü    orjinala  dönüyom  üzerindeki  panjuru  sattım  biraz  sade  binecez  

EnZo
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #288 : Aralık 19, 2007, 03:38:36 ÖÖ »

Cok iyi Smiley Dikkat et göze gelme Arkadasım Yanıo araban ... Ucuodurda Sanırım Sırıtma kazasız belasız kullanman dileğiyle ...

ÇeKemeYen aNTen TakSın Smiley
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #289 : Aralık 20, 2007, 08:34:46 ÖS »

Cok iyi Smiley Dikkat et göze gelme Arkadasım Yanıo araban ... Ucuodurda Sanırım Sırıtma kazasız belasız kullanman dileğiyle ...

saol dostum allah razı  olsun  

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #290 : Ocak 06, 2008, 02:50:33 ÖS »

15   gündür  kimse   yorum  yapmamış  artık  arabamızı  begenilmiyor   kayıpolan ağlarım

8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #291 : Ocak 07, 2008, 01:24:11 ÖÖ »

dostum ben çok beğeniyorum şahsım adına.Daha önce de bunu defalarca dile getirdim ama bu aralar durgunluk var sende. turbo bekliorussss. cufff artık cufffffffff  Rolf

kalp ๒ - İkinci bahar yaşıyor ömrüm Smiley

bana HOSÇAKAL demek isteyenler gözlerimdeki s...léméz ifadeyi iyi kessinler... Smiley
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #292 : Ocak 15, 2008, 09:57:20 ÖS »

dostum ben çok beğeniyorum şahsım adına.Daha önce de bunu defalarca dile getirdim ama bu aralar durgunluk var sende. turbo bekliorussss. cufff artık cufffffffff  Rolf

kış  moduna  geçiyom  bu  hafta jantlarıda çıkarıyom    yaza  kısmetse  çuflarız:)

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #293 : Şubat 01, 2008, 02:37:33 ÖÖ »

kış moduna  girdik  diye  kimse  artık  makinaya  bakmıyor:( ağlarım nohappy

ZafeR
Turbo Civic Type-R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #294 : Şubat 01, 2008, 11:50:34 ÖS »

kış moduna  girdik  diye  kimse  artık  makinaya  bakmıyor:( ağlarım nohappy

bakmaz tabi abicim apaçi gibi olmuş araba jantları çıkarınca Smiley  toplantıda zaten arabayı en kuytu yere çekmişsin görmesinler diye Smiley  ama yakında jantları takınca daha güzel olucak...
saygılar hürmetler adminim Wink

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #295 : Şubat 02, 2008, 12:59:06 ÖÖ »

bu haliyle  bile  piyasadaki  hondaların çogundan  güzel Smiley  toplantıya  1.30  saat  önce  gelince öle   oluyor  Smiley  kuytu  köşelere  saklıyom

CeNii
Honda Integra
*

« Yanıtla #296 : Şubat 04, 2008, 02:51:47 ÖÖ »

belkı tam bılemem ama THT nın kısa surede en cok zıyaret edılen ve yorum yapılan sayfalarının basında gelır belkımm:) allah gozunu doyursun okey daha ok guzel araba hos araba am awalla bak çoghh deli araba allah kaza bela ceza vermesınn... bu arada nazar boncugun varmı arabada saka bı yana artis

ramo si
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #297 : Şubat 04, 2008, 02:54:10 ÖÖ »

la olm kış moduna sokmuşun anladığım kadarıyla  arabayı kışın gezmiomuşun benzin gitcek diye:D

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #298 : Şubat 04, 2008, 02:56:31 ÖÖ »

nazar boncugu vardı  biri çalmış Smiley  kış moduna  girilmaiş  bir  resim atıyım  bugün çektim taze

« Son Düzenleme: Şubat 04, 2008, 03:08:11 ÖÖ Gönderen: refleks » Logged

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

« Yanıtla #299 : Şubat 04, 2008, 02:58:25 ÖÖ »

la olm kış moduna sokmuşun anladığım kadarıyla  arabayı kışın gezmiomuşun benzin gitcek diye:D

sen bir  kere  hiç ses  çıkarma  mukatlısın biz  peşinden bilecige  kadar  geldik  sen ist  geliyorsun geldigini  bile  haber  vermiyon

Sayfa: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 29 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: