poşetçay
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #260 : Kasım 02, 2007, 12:09:42 ÖÖ » |
|
8 poçayı ben 1 haftada yiyemem ben sana agır şey sölermiyim rulez by refoo
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
|
|
RaMsEs
Honda Civic Type R

Erman
|
 |
« Yanıtla #262 : Kasım 02, 2007, 12:27:39 ÖÖ » |
|
Yaw şaka maka harbi çok yakışıklı bir makina yaa..Gökhan valla bu araca sahip olmak bir ayrıcalıktır gibime geliyorr.. Marmara komple hayran kaldı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #263 : Kasım 02, 2007, 12:43:14 ÖÖ » |
|
8 poçayı ben 1 haftada yiyemem ben sana agır şey sölermiyim rulez by refoo
kardeşimsin 
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #264 : Kasım 02, 2007, 12:44:34 ÖÖ » |
|
Yaw şaka maka harbi çok yakışıklı bir makina yaa..Gökhan valla bu araca sahip olmak bir ayrıcalıktır gibime geliyorr.. Marmara komple hayran kaldı...
saol dostum:) pek birşey yapmadık marmarada lastige canımız sıkıldı yoksa girişte 3 şiideetinden ufak bir deprem yaratırdım 
|
|
|
|
|
|
 YAGMURLU BIR GUNDE GORMUSTUM SENI, USTUNDE CUBUKLU FORMALAR VARDI O ANDA TUTULDUM ASIK OLDUM BEN HAYATIN ANLAMI SIYAH BEYAZDI. OLUMLE YASAMI AYIRAN CIZGI SIYAHLA BEYAZI AYIRAMAZKI HER YOLUN SONUNDA OLUM OLSADA SEVENLERI KIMSE AYIRAMAZKI...
|
|
|
caner
Honda City
|
 |
« Yanıtla #265 : Kasım 08, 2007, 01:36:23 ÖÖ » |
|
selam gökan abi çekmecenin en saglam civic i sende valla 10 numara araçtesisatına hayranım tam hayalimdeki tesisat yakın yerlerde oturuyoz ama arabanı pek görmedim eski aracını çok görüuodum... kazasız bekasız cezasız sürüşler allah cümlermizi polislerin azabından, gazabından, cazesından esirgesin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
niitroo
Honda City
|
 |
« Yanıtla #266 : Kasım 08, 2007, 11:23:56 ÖS » |
|
maşşallah çok güzel... Allah kaza bela wermesin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #267 : Kasım 10, 2007, 06:20:55 ÖS » |
|
selam gökan abi çekmecenin en saglam civic i sende valla 10 numara araçtesisatına hayranım tam hayalimdeki tesisat yakın yerlerde oturuyoz ama arabanı pek görmedim eski aracını çok görüuodum... kazasız bekasız cezasız sürüşler allah cümlermizi polislerin azabından, gazabından, cazesından esirgesin  saol kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #268 : Kasım 10, 2007, 06:21:17 ÖS » |
|
maşşallah çok güzel... Allah kaza bela wermesin
amin dostum cemil cümlemize
|
|
|
|
|
|
|
|
|
öyle erhan
Honda Prelude

cıvıc 1.6 2000
|
 |
« Yanıtla #269 : Kasım 10, 2007, 06:25:04 ÖS » |
|
maşallah....+41
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #270 : Kasım 11, 2007, 01:31:25 ÖÖ » |
|
gökhan ab ibende size hayranım bi imzalı resim rica etsem
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
|
Agent
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #271 : Kasım 11, 2007, 01:29:04 ÖS » |
|
gökhan ab ibende size hayranım bi imzalı resim rica etsem

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8663
|
 |
« Yanıtla #272 : Kasım 11, 2007, 02:14:35 ÖS » |
|
adaşım tamam araba çok güzel gerçekten, Marmarada da gördük, kayıt altına aldık  şekil olsun, diskler,yaylar,jantlar, wooferlar, amfiler olsun, ne ararsan var  Allah kazasız belasız kullanmanı nasip etsin... Ama kırmızı ışıkta yanıma gelmee 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 11, 2007, 02:15:35 ÖS Gönderen: 8663 »
|
|
"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.) 
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #275 : Kasım 12, 2007, 07:45:04 ÖS » |
|
ah kardeşim ah  bide yanlış anlamasan  ben ramo_si yı kıskandım sana biras da ben takıliyim dedim  senin vtecII gerçekten övgüyü hak ediyo... sen yinede kırmızı ışıkta yanıma gelme yılbaşından sonra ufak tefek bişeyler yapıcam.. bizim de kendimize göre biraz piyasamız olsun yaw  ramo bir tane askere gidecek piskolojisi bozuk o yüzden pek sataşamıyoz netide kapalı ama ben nerdeyse 2/3 günde bir düzenli olarak gidiyorum yanına ugraşıyom onunla güzel oluyor onunla ugraşmak ramo askere gidecen RNZ çürüyecek(giderken bırak şunu bana bakarım ben)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #276 : Kasım 13, 2007, 11:50:55 ÖS » |
|
ah kardeşim ah  bide yanlış anlamasan  ben ramo_si yı kıskandım sana biras da ben takıliyim dedim  senin vtecII gerçekten övgüyü hak ediyo... sen yinede kırmızı ışıkta yanıma gelme yılbaşından sonra ufak tefek bişeyler yapıcam.. bizim de kendimize göre biraz piyasamız olsun yaw  ramo bir tane askere gidecek piskolojisi bozuk o yüzden pek sataşamıyoz netide kapalı ama ben nerdeyse 2/3 günde bir düzenli olarak gidiyorum yanına ugraşıyom onunla güzel oluyor onunla ugraşmak ramo askere gidecen RNZ çürüyecek(giderken bırak şunu bana bakarım ben) benim adımı anarken besmele çek deyyuz  araba garajda yatcak kefenide hazır: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #277 : Kasım 14, 2007, 12:00:32 ÖÖ » |
|
askere gideceksin diye bişey demiyom ama bir kaç gün sonra gelicem o zaman sana gösteririm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #278 : Kasım 14, 2007, 12:25:16 ÖÖ » |
|
askere gideceksin diye bişey demiyom ama bir kaç gün sonra gelicem o zaman sana gösteririm
ne göstrecen olm bana ben askeriyenin malıyım düğmem 6 aydan baslar tospaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #279 : Kasım 14, 2007, 11:00:09 ÖS » |
|
gökhancım o aynalar ile ilgili bilgi istiyorum acilen... annadın sen onu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|