refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Zorla güzellik olmaz, estetikle olur...
|
 |
« Yanıtla #60 : Temmuz 05, 2007, 02:10:57 ÖS » |
|
milletin göz zevkini bozdun yakısmıyo bu araba bu siteye  bnmde hemen bi laf sokmam lazım bu araba sizin marangozun mu arkadasım ordan burdan resim toplayıpta koyma siteye insanları meşgul etme fotoshopçuluk yapm milletin göz zevkini bozdun yakısmıyo bu araba bu siteye  bnmde hemen bi laf sokmam lazım bu araba sizin marangozun mu arkadasım ordan burdan resim toplayıpta koyma siteye insanları meşgul etme fotoshopçuluk yapma sen git clioyla dolaş burda bana laf yetiştirme bodrum biletini scan et siteye koy ( arabamız yok ki ne yapalım nereye gitsem bu arabayı görüyom benden hemen resim çekip benim diyom sendne çaktırma be oglum ayıp ediyorsun 
|
|
|
|
|
|
 HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #61 : Temmuz 06, 2007, 11:36:06 ÖS » |
|
muhahahaa macun yığını beş para yapmaz >%6rolo saatte dedemin cep saatine benzioo puhahaha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #63 : Temmuz 06, 2007, 11:44:48 ÖS » |
|
muhahahaa macun yığını beş para yapmaz >%6rolo saatte dedemin cep saatine benzioo puhahaha  yürü git yat sen senin araba gibi kartondan degil o macunlar çabuk kurusun diye ayrıca çok deli spoiler yaptırdım  sölemesi ayıp
|
|
|
|
|
|
 HaYaTTa İKi ŞeYe DeGeR VeRiRiM , AŞKıMa Ve ARaßaMa . AŞKıM İÇiN HaYaTıMı VeRiRiM ARaßaM İÇiN AŞKıMDaN VaZGeÇeRiM...
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #64 : Temmuz 06, 2007, 11:45:47 ÖS » |
|
 new gösterge podum ve dijital devir satlerim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poşetçay
Co-Admin
Honda Civic Type R

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #65 : Temmuz 11, 2007, 11:45:25 ÖS » |
|
aaa ben bu arabayı gördüm ama malzemeden çalmışlar tamponları yoktu 
|
|
|
|
|
|
tribünLerde hep diLLerde..bu sevda bitmez gönüLLerde.. dar ağacında oLsak biLe son sözümüz FENERBAHÇE
|
|
|
|
vtimania
|
 |
« Yanıtla #66 : Temmuz 12, 2007, 01:34:21 ÖÖ » |
|
sildim kanka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #67 : Temmuz 12, 2007, 01:34:35 ÖÖ » |
|
aaa ben bu arabayı gördüm ama malzemeden çalmışlar tamponları yoktu   he he tamponlar bir arka sokaktaydı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #68 : Temmuz 12, 2007, 01:35:18 ÖÖ » |
|
sildim kanka  saol kardeş:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #69 : Temmuz 12, 2007, 02:25:02 ÖÖ » |
|
aaa ben bu arabayı gördüm ama malzemeden çalmışlar tamponları yoktu  +16  hafifletme modu yapmışlar gökhan zaten malum puahaha..kazasız belasız yanlız sucunun şikayeti var sesi bida açma mah. de bidonları devriliomuş: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #70 : Temmuz 12, 2007, 04:26:36 ÖÖ » |
|
Plaka DJ ise araba çalmalı  Kazasız belasız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grajuva
Honda City
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 12, 2007, 04:41:14 ÖS » |
|
bende tesisatı dinledim 5 para etmez 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #72 : Temmuz 12, 2007, 11:16:19 ÖS » |
|
Plaka DJ ise araba çalmalı  Kazasız belasız Plaka DJ ise araba çalmalı  Kazasız belasız  çıtırdan çalıyor
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 12, 2007, 11:17:12 ÖS Gönderen: refleks »
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #73 : Temmuz 12, 2007, 11:18:21 ÖS » |
|
bende tesisatı dinledim 5 para etmez  puhapuaha oglum kalpten gideceksin çarpılırsın yalan konuşma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grajuva
Honda City
|
 |
« Yanıtla #74 : Temmuz 13, 2007, 01:55:47 ÖS » |
|
bende tesisatı dinledim 5 para etmez  puhapuaha oglum kalpten gideceksin çarpılırsın yalan konuşma kimmm yalan ve bennn  hemen kusurlarını saymaya baslıyim mesela midlerin ters baglanmıs pırtlama yapıyo ses desen 15 ten yukarı cıkmıyo vs vs dandik kardesim dandik kasma hiç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #75 : Temmuz 13, 2007, 09:58:43 ÖS » |
|
 şu arkada duran gri focusu geçen gün Mahmutbey gişelerde gördüm , macunluydu, o da bitince fena olucak gibi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2007, 09:59:34 ÖS Gönderen: Alp »
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #76 : Temmuz 14, 2007, 01:08:48 ÖÖ » |
|
 şu arkada duran gri focusu geçen gün Mahmutbey gişelerde gördüm , macunluydu, o da bitince fena olucak gibi hala bitmemişmiydi:) yuh yani 1 ay oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #77 : Temmuz 15, 2007, 11:44:45 ÖÖ » |
|
çıtırdan bir kaç resim daha ramo saol len kız gibi olmuş makina pazarteside senin makinaya cila atarız  dans eden aynalar resimde o kadar iyi çıkmadı ama görenin dibi düşüyor  cam üstü spoyler deliler gibi duruyor:)  özel kendi tasarımım olan m3 çıta bozması bagaj spoyleri   hala leylek gibi ama bu kadar oluyor daha fazla basamıyoz  ramazana bir kola bir canpare karşılıgı kırdıttıgım stoplarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

|
 |
« Yanıtla #79 : Temmuz 15, 2007, 05:09:06 ÖS » |
|
valla stopları iyi düşünmüşsün + cam üstü spoylerde yeteri kadar sade ve hoş olmuş..  saol faruk sanda yapalım aynısını
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|