refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

söylenecek bişey yok herşey ortada
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 10, 2007, 06:23:41 ÖS » |
|
olurmu öyle şey?niye küselim ki?AYrıca GÜLSEN GÜLŞENN DEİLLL   nerden biliyim öle bir hiisse kapılmışım ben tamam gülsen yazarız:)
|
|
|
|
|
|
 Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik...Bizi Satanları Bir Bir Sildik...Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat...Mutluyuz...Kral Olmayanlara Taç Taktırdık... İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık...!
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 13, 2007, 01:04:02 ÖÖ » |
|
olm sende dans eden ayna vardı onlarıda takcanmı? sen onları takarsa bende onlar oynarken 50$ doları 1 lik yapar yapıştırırım haberin olsun:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 14, 2007, 01:46:12 ÖÖ » |
|
olm sende dans eden ayna vardı onlarıda takcanmı? sen onları takarsa bende onlar oynarken 50$ doları 1 lik yapar yapıştırırım haberin olsun:D
unutma bu sözlerini aynalarla bereber senden oynarsın:  bak bakalım konsol rengini begenecen mi
|
|
|
|
|
|
 Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik...Bizi Satanları Bir Bir Sildik...Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat...Mutluyuz...Kral Olmayanlara Taç Taktırdık... İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık...!
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 14, 2007, 01:54:28 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 14, 2007, 02:06:04 ÖS » |
|
jant kaçlık belli olmuyo..o konsulu metalik gri yapsan açmazmıydı arabayı  ne zevkli adamsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 14, 2007, 09:26:51 ÖS » |
|
jantlar 18 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AngelllA
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 16, 2007, 01:57:52 ÖS » |
|
Kazasız, belasız İnşallah, hayırlı olsun. Herşey zaten güzel de özellikle konsolun rengine bayıldım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 16, 2007, 07:45:07 ÖS » |
|
Kazasız, belasız İnşallah, hayırlı olsun. Herşey zaten güzel de özellikle konsolun rengine bayıldım.
kaputu ve bagaj kapagını o renk yapıcan büyük bir ihtimalle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FERRERA
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 17, 2007, 11:46:59 ÖÖ » |
|
arkadaşlar merhaba bende honda civic vtec 2 1.6 es 2005 model düz vites bir araba var daha alalı 1 hafta oldu. Bu vtec denilen olay hangi devir sonra aktive oluyo? bana onu söyleyebilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ramo si
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #30 : Haziran 17, 2007, 03:08:53 ÖS » |
|
kapılar çok güzel olmuş vay.. neden önlere 3 takım mid koydun arkalaa naptın:D jantlı halini beklioz:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 17, 2007, 10:07:39 ÖS » |
|
arkadaşlar merhaba bende honda civic vtec 2 1.6 es 2005 model düz vites bir araba var daha alalı 1 hafta oldu. Bu vtec denilen olay hangi devir sonra aktive oluyo? bana onu söyleyebilir misiniz?
vtec denilen olay "96-"99 arası üretilen Civic VTI modellerinde kullanılan B16A2 kodlu 1.6 160 hp motorda 5500 d/d dan sonra aktif olmaktadır, senin aracın 1.6 110 hp i-vtec'tir, onda öyle bi olay yok diye biliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FERRERA
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 17, 2007, 10:37:11 ÖS » |
|
peki bana bu vtec mevzusunun avantası nedir? normal 1.6 16 valf motorlardan farkı nedir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #33 : Haziran 17, 2007, 10:49:30 ÖS » |
|
arkadaşlar bu konuyu yeni bir konu açarak konuşun. bu topic gökhan arkadaşımızın aracını tanıttığı bir topic  peki bana bu vtec mevzusunun avantası nedir? normal 1.6 16 valf motorlardan farkı nedir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agent
Honda Civic Type R

Repptilee Vtec2...
|
 |
« Yanıtla #34 : Haziran 17, 2007, 11:02:30 ÖS » |
|
Çok güzel ve değişik oluyor, sabırsızlıkla bekliyorum son halini 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MegabasS
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #35 : Haziran 18, 2007, 12:33:35 ÖÖ » |
|
kazsız belasız güzel oluyor masallah bi ara kutu detaylarını bana pm ile gecermisin boyut falan bende önumuzdeki aylarda  bagaj yapacamda fikir olur  kazasız belasız tekrardan masallah
|
|
|
|
|
|
MuЯat GöNey füme 7gen  
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #36 : Haziran 18, 2007, 01:18:47 ÖÖ » |
|
umarıım özelden :=9 yardımcı olabilmişimdir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #37 : Haziran 18, 2007, 01:20:48 ÖÖ » |
|
kapılar çok güzel olmuş vay.. neden önlere 3 takım mid koydun arkalaa naptın:D jantlı halini beklioz:D
paramız çok ramazan ne yapalım bana kalsa 2 takım koyup bir takımına sana satacaktım:) ama brotherim işte tuturdu 3 olsan aglayacaktı:) nerdeyse jantlar için erken daha 16 gün oldu hala tesiisat bitmedi 7 günde boya işleri bitse 1 ay sonra oynayan aynalarla bereber anca takılır:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #38 : Haziran 18, 2007, 01:22:05 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

|
 |
« Yanıtla #39 : Haziran 18, 2007, 01:23:20 ÖÖ » |
|
Çok güzel ve değişik oluyor, sabırsızlıkla bekliyorum son halini  bende sabırsızlıkla bekliyom:  bu gidişte gerçi çok bekliyecez ama olsun acelimiz yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|