|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #40 : Nisan 05, 2008, 07:45:14 ÖS » |
|
Kazasız belasız Maşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Badboy®
Honda City
|
 |
« Yanıtla #41 : Nisan 11, 2008, 02:18:04 ÖÖ » |
|
Cümleten kardeş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Badboy®
Honda City
|
 |
« Yanıtla #42 : Nisan 28, 2008, 03:32:41 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana35
Honda Integra
6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .
|
 |
« Yanıtla #43 : Nisan 28, 2008, 09:41:29 ÖÖ » |
|
çok güzel kazasız belasız ancak Ford'u bu başlık altında görmemiz yanlış bence . . .
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
İntegra 8819
Honda City
|
 |
« Yanıtla #44 : Nisan 28, 2008, 01:02:25 ÖS » |
|
gördüğüm en güzel fiestalardan biri civicin yeri ayrı zaten  ikisinide kazasız belasız kullanın inşallah 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110
|
 |
« Yanıtla #45 : Nisan 28, 2008, 01:21:30 ÖS » |
|
geçenler acıbademde selam werdim ama görmedin sanırım badboy...kazasız belasızz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Badboy®
Honda City
|
 |
« Yanıtla #46 : Nisan 28, 2008, 03:04:50 ÖS » |
|
geçenler acıbademde selam werdim ama görmedin sanırım badboy...kazasız belasızz
Kusura bakma tanıyamadım ya  Sitede yeniyiz malum..Saol çok güzel kazasız belasız ancak Ford'u bu başlık altında görmemiz yanlış bence . . .
Ona yönetim karar verir,uzun zamandırda durduğuna göre bir sakınca yokmuş demekki. Cümleten kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #47 : Nisan 28, 2008, 07:55:38 ÖS » |
|
sadece fikrimi söledim . . . 
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
|
kadir EMİŞTEKİN
|
 |
« Yanıtla #48 : Nisan 28, 2008, 08:04:53 ÖS » |
|
burda bulunan insanların illada honda aracı olacak die bi kayde yoq die dusunuyorm burası bi paylasım sitesi ve burda bulunan insanların amacı belli bu ford da olabilir peugeotta olabilir die dusunuyorm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rasimcvc53
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #50 : Nisan 29, 2008, 01:23:40 ÖÖ » |
|
kazasız belasız......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Badboy®
Honda City
|
 |
« Yanıtla #51 : Nisan 29, 2008, 02:17:53 ÖÖ » |
|
sen bni görmedin mi badboy baya bi selektör ytaptım korna çaldım sen ışıklarda duruyodun:)   Pizza hut'ın orda diyosun heralde, ya gördümde tanımadımki pardon valla  bidahakine inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #52 : Nisan 29, 2008, 02:27:04 ÖÖ » |
|
video kısada olsa hoş olmuş fakat o ses nerden gelio anlamadım çim makinası çalışır gibi 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
Badboy®
Honda City
|
 |
« Yanıtla #53 : Nisan 29, 2008, 02:39:36 ÖÖ » |
|
video kısada olsa hoş olmuş fakat o ses nerden gelio anlamadım çim makinası çalışır gibi  Alt devirde ilginç bi ses çıkarıyor bu motorlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #54 : Nisan 29, 2008, 03:18:15 ÖÖ » |
|
video kısada olsa hoş olmuş fakat o ses nerden gelio anlamadım çim makinası çalışır gibi  Alt devirde ilginç bi ses çıkarıyor bu motorlar  haklısın fakat 5500 den sonra show baslıor.. 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
hakan
Honda City
|
 |
« Yanıtla #55 : Nisan 29, 2008, 03:52:37 ÖÖ » |
|
Bu GU yu bi kac kere canlı gördüm gercekten cok güzel olmus masallah. Bostancı tarafında kırmızı bi civic sport vardı. GU plaka. Onun sahibi bunu aldı sanırım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #56 : Nisan 29, 2008, 09:21:47 ÖÖ » |
|
burda bulunan insanların illada honda aracı olacak die bi kayde yoq die dusunuyorm burası bi paylasım sitesi ve burda bulunan insanların amacı belli bu ford da olabilir peugeotta olabilir die dusunuyorm...
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . .
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
görkem
Honda Prelude

34 UK 7110
|
 |
« Yanıtla #57 : Nisan 29, 2008, 02:55:26 ÖS » |
|
sen bni görmedin mi badboy baya bi selektör ytaptım korna çaldım sen ışıklarda duruyodun:)   Pizza hut'ın orda diyosun heralde, ya gördümde tanımadımki pardon valla  bidahakine inş. heh ewet sen tam pizza hut ın önündeydin bende yukarı çıkıyodum:)  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #58 : Nisan 29, 2008, 02:59:26 ÖS » |
|
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . . hondacıyız diye bir ayrıcalığımız olamaz bence kendimizi bişeyde zannetmemeliyiz alçak gönüllü olup diğer marka arac kullananları armızda görmekten seref duyarız diye düşünüyorum...ELZ 22
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kadir EMİŞTEKİN
|
 |
« Yanıtla #59 : Nisan 29, 2008, 03:01:39 ÖS » |
|
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . . akıllı konus arkadasım yoq gülüyorm falan... germe beni+ el sallarım diyosan cıkış butonu sağ üst köşede
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|