Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 Yazdır
Gönderen Konu: MUGEN GU & ST YEY  (Okunma Sayısı 5242 defa)
type-RRR
Honda Prelude

« Yanıtla #60 : Nisan 29, 2008, 03:53:42 ÖS »

bence  pirana 35 tamamen haksız deil
Typerkan
Honda Prelude

« Yanıtla #61 : Nisan 29, 2008, 05:44:24 ÖS »

burda bulunan insanların illada honda aracı olacak die bi kayde yoq die dusunuyorm burası bi paylasım sitesi ve burda bulunan insanların amacı belli bu ford da olabilir peugeotta olabilir die dusunuyorm...
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . .

Bunda gülünücek bişey yok bence, burda hondası olmayan hatta aracı olmayan üyelerimiz bile var aramızda hondayı kullanıcısından tanımak isteyen veya aracını değiştirip honda almak isteyenler burda bizleri takip ediyor..

Honda hakkında bir çok şey bilen arkadaşlarımıza hondası olmadığı için haksızlık etmek olmaz bence..!! Ön yargılı olmamak gerek.

Zaten çok nadir görürsun sadece honda dışı araç resmi bu sitede ayrıca "Badboy® " nickli arkadaşımız sadece kendi aracını değil arkadaşınında aracını tanıtmış burda ben burda bir kusur göremiyorum.!!!

Kimse kimseye küsüp darılmasına gerek yok bence, bazı mekanik ve elektronik aksaamlar diğer araçlarda olduğu gibi bizim araçlardada kullanılıyor bunuda hondası olmamasına rağmen bilen arkadaşlarımız bizlerle paylaşıyorlar burda..

Saygılar..

ferhat
Honda Integra
*

« Yanıtla #62 : Nisan 29, 2008, 05:47:59 ÖS »

burda bulunan insanların illada honda aracı olacak die bi kayde yoq die dusunuyorm burası bi paylasım sitesi ve burda bulunan insanların amacı belli bu ford da olabilir peugeotta olabilir die dusunuyorm...
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . .

Bunda gülünücek bişey yok bence, burda hondası olmayan hatta aracı olmayan üyelerimiz bile var aramızda hondayı kullanıcısından tanımak isteyen veya aracını değiştirip honda almak isteyenler burda bizleri takip ediyor..

Honda hakkında bir çok şey bilen arkadaşlarımıza hondası olmadığı için haksızlık etmek olmaz bence..!! Ön yargılı olmamak gerek.

Zaten çok nadir görürsun sadece honda dışı araç resmi bu sitede ayrıca "Badboy® " nickli arkadaşımız sadece kendi aracını değil arkadaşınında aracını tanıtmış burda ben burda bir kusur göremiyorum.!!!

Kimse kimseye küsüp darılmasına gerek yok bence, bazı mekanik ve elektronik aksaamlar diğer araçlarda olduğu gibi bizim araçlardada kullanılıyor bunuda hondası olmamasına rağmen bilen arkadaşlarımız bizlerle paylaşıyorlar burda..

Saygılar..
KATILIYORUM...
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #63 : Nisan 29, 2008, 05:53:42 ÖS »

o zaman güncel diyelim mi Smiley

BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
pirana35
Honda Integra
*

6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .

« Yanıtla #64 : Nisan 29, 2008, 07:12:00 ÖS »

akıllı konus arkadasım yoq gülüyorm falan...
germe beni+ el sallarım diyosan cıkış butonu sağ üst köşede
gerilsen ne olacak kardeş ne var bu kadar kızacak anlamıyorum sadece sunu sölüyorum ford güzel arac tamam ama honda'nızı tanıyalım  başlığının altında baska arac görmek hoş olmuyor ne aracları yadırgamak için nede kımseyı horgördüğümden nede kendımı büyük gördüğümden değil bu sölediğim sadece etik bulmuyorum .... yıne yıne yıne asla kımse yanlıs anlamasın 7 tane aracımız var bızım 3 ü honda olmak üzere e şimdi diğer 4 aracıda burada sergılesek o zaman kımse rahatsız olmayacak mı .... eger honda harıci resim koyulacaksa buna ayrı bi topik açılmalı bence naçizane önerim kımsenın gerılmesıne falan da gerek yok . . .  s a y g ı l a r ......

beyaz yok ötesi . . . .
Badboy®
Honda City
*

« Yanıtla #65 : Nisan 29, 2008, 07:15:00 ÖS »

Gerginliğe gerek yok.Ben burda amatör şekilde 2 saatimi ayırıp kendi ve kız arkadaşımın aracını fotoğrafladıysam birini honda diğer değil diye ayırt etmem.Sakıncalı bir durum görülürse müdahele etme yetkisine sahip arkadaşlar dışındakiler zaten konunun dışındadır.

Ayrıca 6-7 yıldır çeşitli forumlara yönetici,kurucu ve üye vasıflarıyla katıldım.Çoğuda marka forumu olmasına rağmen her markadan araçlara sahip üyeler mevcuttu.

Zaten bu tip bi zorunluk olsa üye olurken 18 yaş muhabbetinin yanına birde aracın markasını eklerlerdi  dill

fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #66 : Nisan 29, 2008, 07:51:59 ÖS »

bence gereksiz bir tartışma :S

pirana35
Honda Integra
*

« Yanıtla #67 : Nisan 29, 2008, 07:52:28 ÖS »

Gerginliğe gerek yok.Ben burda amatör şekilde 2 saatimi ayırıp kendi ve kız arkadaşımın aracını fotoğrafladıysam birini honda diğer değil diye ayırt etmem.Sakıncalı bir durum görülürse müdahele etme yetkisine sahip arkadaşlar dışındakiler zaten konunun dışındadır.

Ayrıca 6-7 yıldır çeşitli forumlara yönetici,kurucu ve üye vasıflarıyla katıldım.Çoğuda marka forumu olmasına rağmen her markadan araçlara sahip üyeler mevcuttu.

Zaten bu tip bi zorunluk olsa üye olurken 18 yaş muhabbetinin yanına birde aracın markasını eklerlerdi  dill
öle dıyosaız öle olsun bakalım zamanla kımın haklı oldugunu görürüz inşallahh . . .

beyaz yok ötesi . . . .
ferhat
Honda Integra
*

« Yanıtla #68 : Nisan 29, 2008, 08:34:51 ÖS »

öle dıyosaız öle olsun bakalım zamanla kımın haklı oldugunu görürüz inşallahh . . .
pirana artık bu konuyu daha fazla uzatma bırakta arkadaşlar yorum yazsın arabalar ile ilgili . . . ELZ_22   ( terbiyesizlğin anlamı yok )
pirana35
Honda Integra
*

« Yanıtla #69 : Nisan 29, 2008, 08:43:41 ÖS »

pirana artık bu konuyu daha fazla uzatma bırakta arkadaşlar yorum yazsın arabalar ile ilgili . . . ELZ_22   ( terbiyesizlğin anlamı yok )
benım sölediğim mi terbıyesızlık yoksa iki kelime yorum yapıp ardından terbıyesizliğe gerek yok dıyen birinin yaptığımı terbıyesizlik yorum sizin ...  ne anlayıssız insanlar varmıs yaaaa  Honda dıyorum millet Honda uyanın yawwwww allah allahhh yok böle bişey yaaaa.....

beyaz yok ötesi . . . .
pirana35
Honda Integra
*

« Yanıtla #70 : Nisan 29, 2008, 08:44:23 ÖS »

bence  pirana 35 tamamen haksız deil

eywallah saol kardeşim yaaa nıhayet ufak ta olsa bişeyler anlayan varya buda mutlu edıyor benı hayret yawwwwww

beyaz yok ötesi . . . .
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ

« Yanıtla #71 : Nisan 29, 2008, 09:01:27 ÖS »

arkadaşlar bence gereksiz ve çirkin bir tartışma olmaya başlamış ltf tartışmak güzeldi ama terbiye sınırları içinde bizim sitemize yakışmıyor ltf

SUNSET35
Honda Integra
*

ZAMAN HER ŞEYİİ ÇÖZER ŞU BEKLEMEK OLMAZSA

« Yanıtla #72 : Nisan 29, 2008, 09:44:31 ÖS »

arkadaşlar konuyu daha fazla germeyin haddinizi aşmayın herkes kendıne göre haklı ama pirana ya biraz hakverin diyorum noktayı koyuyorum . . . .  artis

sunset35
buura
Turbo Civic Type-R

buu-Raccor:d

« Yanıtla #73 : Nisan 29, 2008, 09:50:33 ÖS »

burası HONDA sitesi HONDA nın üstüne kurulmuş bi site ama iilaki sadece HONDAlarınızı gösterceksiniz diye bişey de yok bana göre..forumu takip ettiyseniz sadece HONDA nın olmadığınızıda görceksiniz..Değerli üyelerimizin diğer araçlarınıda bizlerle paylaşmaları güzel bi olay..Benim kanatim böyle

Buğra ÖZGÜVEN (buura)    bugra12341@hotmail.com

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.

« Yanıtla #74 : Nisan 29, 2008, 11:00:26 ÖS »

Arkadaşlar 2  gündür  konuya  hakimim  bişeyler  yazıp  ortama  daha  fazla  germek    istemiyorum  3  aydır  burda  olan bir  konu ve 73  mesaj  atılmış    ortalma  2100  kere  görütülenmiş   kimseden  olumsuz  yönden bir  mesaj  atılmamış bizde  yönetim  olarak bu  tarz  şeylere   sıcak  bakıyoruz  evet    burası  honda  üzerine  kurulmuş  bilgi  paylaşım forumudur.. ama  başka  marka aracı  olan arkadaşlarımız bu  siteye  almama  gibi  bir  lüksümüz  yok   sitemizdizde  8-10  tane  başka  marka  aracı  olan arkadaşlarımız  var  gayyette    hoş neden  hoş  derseniz  bizim  bir   farkımız  var ki  burdalar ...
konuyu  daha  fazla  dagıtıp arkadaşımıza  haksızlık  etmeylim ..  bu  tarz   tartışmaları ve  sorunlarımızı   İstekler Öneriler ve Sorularınız adlı  bölümde  bizimle  paylaşırsanız  daha  hızlı  çözüm  bulabilirsizin......

Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!

« Yanıtla #75 : Mayıs 01, 2008, 12:58:20 ÖS »

Arkadaşlar,

Tabiki de forumumuz Honda üzerine kurulmuş ve paylaşıma açılmıştır. Fakat diğer araçlarında tanıtımına fazla olmadığı için göz yumuyoruz. Çünkü bu sitede çok yakın arkadaş olan, birden fazla aracı olan vs gibi kullanıcılarımız var. Ama bu sayı aşırı artarsa illa ki müdahale edilir arkadaşlar...

THT YÖNETİM

refleks
Co-Admin
Turbo Civic Type-R

Rüya'larını gerçekleştirmek istiyorsan,Hemen uyan.

« Yanıtla #76 : Mayıs 01, 2008, 12:58:47 ÖS »

konu ile  alakasız  mesajlar  silinmiştir   ortama  germek  tartışma  çıkarmak için  atılacak  mesajlar  yönetim tarafından  silenecektir  ortada  bir  sorun  bir  magduriyet  var ise İstekler Öneriler ve Sorularınız adı  bölümde  sonuç  aramınızı  gerekmektedir ..

Coca CoLayım Hayatın Tadıyım...CıkoLatayım Coq Tatlıyım ...AL Beniyim Bahanem Yoq...CiKoLaTaLı Gofretim Beni Sevmeyen Var mı...!
karamel
Honda Jazz
*

« Yanıtla #77 : Mayıs 01, 2008, 01:04:49 ÖS »

mügen body kit taktıktan sonra orjinal jantlarıyla altını vuruyormusunus yada çok yere yakın oluyormu. çarpa sürtme ihtimalimis çokmu?
pirana35
Honda Integra
*

« Yanıtla #78 : Mayıs 01, 2008, 01:56:20 ÖS »

Arkadaşlar,

Tabiki de forumumuz Honda üzerine kurulmuş ve paylaşıma açılmıştır. Fakat diğer araçlarında tanıtımına fazla olmadığı için göz yumuyoruz. Çünkü bu sitede çok yakın arkadaş olan, birden fazla aracı olan vs gibi kullanıcılarımız var. Ama bu sayı aşırı artarsa illa ki müdahale edilir arkadaşlar...

THT YÖNETİM

tek duymak istediğim buydu T E B R I K L E R ....BENIM AÇIMDAN KONU KAPANMISTIR ...saygılar .

beyaz yok ötesi . . . .
Badboy®
Honda City
*

« Yanıtla #79 : Mayıs 01, 2008, 08:18:51 ÖS »

mügen body kit taktıktan sonra orjinal jantlarıyla altını vuruyormusunus yada çok yere yakın oluyormu. çarpa sürtme ihtimalimis çokmu?

Valla body-kit'i sonradan takmadağımız için bilemiyorum fakat yay ve orjinal jant ile tabi ki haddinden fazla yere yakın oluyor..Aslında aracın altı pek vurmuyor ama marşpiyel ve ön tampon altı yere çok yakın.Onlar 18 jantla bile sürtüyor zaten..Orjinal jant ve mugen-kit tercih edecekseniz h&r yay çok düşürüyor...

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: