|
type-RRR
|
 |
« Yanıtla #60 : Nisan 29, 2008, 03:53:42 ÖS » |
|
bence pirana 35 tamamen haksız deil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Typerkan
|
 |
« Yanıtla #61 : Nisan 29, 2008, 05:44:24 ÖS » |
|
burda bulunan insanların illada honda aracı olacak die bi kayde yoq die dusunuyorm burası bi paylasım sitesi ve burda bulunan insanların amacı belli bu ford da olabilir peugeotta olabilir die dusunuyorm...
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . . Bunda gülünücek bişey yok bence, burda hondası olmayan hatta aracı olmayan üyelerimiz bile var aramızda hondayı kullanıcısından tanımak isteyen veya aracını değiştirip honda almak isteyenler burda bizleri takip ediyor.. Honda hakkında bir çok şey bilen arkadaşlarımıza hondası olmadığı için haksızlık etmek olmaz bence..!! Ön yargılı olmamak gerek. Zaten çok nadir görürsun sadece honda dışı araç resmi bu sitede ayrıca "Badboy® " nickli arkadaşımız sadece kendi aracını değil arkadaşınında aracını tanıtmış burda ben burda bir kusur göremiyorum.!!! Kimse kimseye küsüp darılmasına gerek yok bence, bazı mekanik ve elektronik aksaamlar diğer araçlarda olduğu gibi bizim araçlardada kullanılıyor bunuda hondası olmamasına rağmen bilen arkadaşlarımız bizlerle paylaşıyorlar burda.. Saygılar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ferhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #62 : Nisan 29, 2008, 05:47:59 ÖS » |
|
burda bulunan insanların illada honda aracı olacak die bi kayde yoq die dusunuyorm burası bi paylasım sitesi ve burda bulunan insanların amacı belli bu ford da olabilir peugeotta olabilir die dusunuyorm...
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . . Bunda gülünücek bişey yok bence, burda hondası olmayan hatta aracı olmayan üyelerimiz bile var aramızda hondayı kullanıcısından tanımak isteyen veya aracını değiştirip honda almak isteyenler burda bizleri takip ediyor.. Honda hakkında bir çok şey bilen arkadaşlarımıza hondası olmadığı için haksızlık etmek olmaz bence..!! Ön yargılı olmamak gerek. Zaten çok nadir görürsun sadece honda dışı araç resmi bu sitede ayrıca "Badboy® " nickli arkadaşımız sadece kendi aracını değil arkadaşınında aracını tanıtmış burda ben burda bir kusur göremiyorum.!!! Kimse kimseye küsüp darılmasına gerek yok bence, bazı mekanik ve elektronik aksaamlar diğer araçlarda olduğu gibi bizim araçlardada kullanılıyor bunuda hondası olmamasına rağmen bilen arkadaşlarımız bizlerle paylaşıyorlar burda.. Saygılar.. KATILIYORUM...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #63 : Nisan 29, 2008, 05:53:42 ÖS » |
|
o zaman güncel diyelim mi 
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
pirana35
Honda Integra
6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .
|
 |
« Yanıtla #64 : Nisan 29, 2008, 07:12:00 ÖS » |
|
bende bu yoruma sadece gülüyorum bir Honda sever olarak . . . bidüşünün bakalım herkes her istediği arabayı koyarsa site ne sitesi olur kımse yanlıs anlamasın ben Honda için buradayım baska araclar gelir veya geleceksen bu iş Honda sitesi olmaktam cıkar o zaman da ben elle sallar gecerim tabı bu sızın için ne kadar önemlıyse . . . şu işin doğrulugunu ispatlayamadım ona yanıyorum . . . akıllı konus arkadasım yoq gülüyorm falan... germe beni+ el sallarım diyosan cıkış butonu sağ üst köşede gerilsen ne olacak kardeş ne var bu kadar kızacak anlamıyorum sadece sunu sölüyorum ford güzel arac tamam ama honda'nızı tanıyalım başlığının altında baska arac görmek hoş olmuyor ne aracları yadırgamak için nede kımseyı horgördüğümden nede kendımı büyük gördüğümden değil bu sölediğim sadece etik bulmuyorum .... yıne yıne yıne asla kımse yanlıs anlamasın 7 tane aracımız var bızım 3 ü honda olmak üzere e şimdi diğer 4 aracıda burada sergılesek o zaman kımse rahatsız olmayacak mı .... eger honda harıci resim koyulacaksa buna ayrı bi topik açılmalı bence naçizane önerim kımsenın gerılmesıne falan da gerek yok . . . s a y g ı l a r ......
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
Badboy®
Honda City
|
 |
« Yanıtla #65 : Nisan 29, 2008, 07:15:00 ÖS » |
|
Gerginliğe gerek yok.Ben burda amatör şekilde 2 saatimi ayırıp kendi ve kız arkadaşımın aracını fotoğrafladıysam birini honda diğer değil diye ayırt etmem.Sakıncalı bir durum görülürse müdahele etme yetkisine sahip arkadaşlar dışındakiler zaten konunun dışındadır. Ayrıca 6-7 yıldır çeşitli forumlara yönetici,kurucu ve üye vasıflarıyla katıldım.Çoğuda marka forumu olmasına rağmen her markadan araçlara sahip üyeler mevcuttu. Zaten bu tip bi zorunluk olsa üye olurken 18 yaş muhabbetinin yanına birde aracın markasını eklerlerdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #66 : Nisan 29, 2008, 07:51:59 ÖS » |
|
bence gereksiz bir tartışma :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #67 : Nisan 29, 2008, 07:52:28 ÖS » |
|
Gerginliğe gerek yok.Ben burda amatör şekilde 2 saatimi ayırıp kendi ve kız arkadaşımın aracını fotoğrafladıysam birini honda diğer değil diye ayırt etmem.Sakıncalı bir durum görülürse müdahele etme yetkisine sahip arkadaşlar dışındakiler zaten konunun dışındadır. Ayrıca 6-7 yıldır çeşitli forumlara yönetici,kurucu ve üye vasıflarıyla katıldım.Çoğuda marka forumu olmasına rağmen her markadan araçlara sahip üyeler mevcuttu. Zaten bu tip bi zorunluk olsa üye olurken 18 yaş muhabbetinin yanına birde aracın markasını eklerlerdi  öle dıyosaız öle olsun bakalım zamanla kımın haklı oldugunu görürüz inşallahh . . .
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
ferhat
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #68 : Nisan 29, 2008, 08:34:51 ÖS » |
|
Gerginliğe gerek yok.Ben burda amatör şekilde 2 saatimi ayırıp kendi ve kız arkadaşımın aracını fotoğrafladıysam birini honda diğer değil diye ayırt etmem.Sakıncalı bir durum görülürse müdahele etme yetkisine sahip arkadaşlar dışındakiler zaten konunun dışındadır. Ayrıca 6-7 yıldır çeşitli forumlara yönetici,kurucu ve üye vasıflarıyla katıldım.Çoğuda marka forumu olmasına rağmen her markadan araçlara sahip üyeler mevcuttu. Zaten bu tip bi zorunluk olsa üye olurken 18 yaş muhabbetinin yanına birde aracın markasını eklerlerdi  öle dıyosaız öle olsun bakalım zamanla kımın haklı oldugunu görürüz inşallahh . . . pirana artık bu konuyu daha fazla uzatma bırakta arkadaşlar yorum yazsın arabalar ile ilgili . . . ELZ_22 ( terbiyesizlğin anlamı yok )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #69 : Nisan 29, 2008, 08:43:41 ÖS » |
|
Gerginliğe gerek yok.Ben burda amatör şekilde 2 saatimi ayırıp kendi ve kız arkadaşımın aracını fotoğrafladıysam birini honda diğer değil diye ayırt etmem.Sakıncalı bir durum görülürse müdahele etme yetkisine sahip arkadaşlar dışındakiler zaten konunun dışındadır. Ayrıca 6-7 yıldır çeşitli forumlara yönetici,kurucu ve üye vasıflarıyla katıldım.Çoğuda marka forumu olmasına rağmen her markadan araçlara sahip üyeler mevcuttu. Zaten bu tip bi zorunluk olsa üye olurken 18 yaş muhabbetinin yanına birde aracın markasını eklerlerdi  öle dıyosaız öle olsun bakalım zamanla kımın haklı oldugunu görürüz inşallahh . . . pirana artık bu konuyu daha fazla uzatma bırakta arkadaşlar yorum yazsın arabalar ile ilgili . . . ELZ_22 ( terbiyesizlğin anlamı yok ) benım sölediğim mi terbıyesızlık yoksa iki kelime yorum yapıp ardından terbıyesizliğe gerek yok dıyen birinin yaptığımı terbıyesizlik yorum sizin ... ne anlayıssız insanlar varmıs yaaaa Honda dıyorum millet Honda uyanın yawwwww allah allahhh yok böle bişey yaaaa.....
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
pirana35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #70 : Nisan 29, 2008, 08:44:23 ÖS » |
|
bence pirana 35 tamamen haksız deil
eywallah saol kardeşim yaaa nıhayet ufak ta olsa bişeyler anlayan varya buda mutlu edıyor benı hayret yawwwwww
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #71 : Nisan 29, 2008, 09:01:27 ÖS » |
|
arkadaşlar bence gereksiz ve çirkin bir tartışma olmaya başlamış ltf tartışmak güzeldi ama terbiye sınırları içinde bizim sitemize yakışmıyor ltf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUNSET35
Honda Integra
ZAMAN HER ŞEYİİ ÇÖZER ŞU BEKLEMEK OLMAZSA
|
 |
« Yanıtla #72 : Nisan 29, 2008, 09:44:31 ÖS » |
|
arkadaşlar konuyu daha fazla germeyin haddinizi aşmayın herkes kendıne göre haklı ama pirana ya biraz hakverin diyorum noktayı koyuyorum . . . .
|
|
|
|
|
|
sunset35
|
|
|
|
buura
|
 |
« Yanıtla #73 : Nisan 29, 2008, 09:50:33 ÖS » |
|
burası HONDA sitesi HONDA nın üstüne kurulmuş bi site ama iilaki sadece HONDAlarınızı gösterceksiniz diye bişey de yok bana göre..forumu takip ettiyseniz sadece HONDA nın olmadığınızıda görceksiniz..Değerli üyelerimizin diğer araçlarınıda bizlerle paylaşmaları güzel bi olay..Benim kanatim böyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yassi
Co-Admin
Honda S2000

Professional Honda Driver...Drift time now!
|
 |
« Yanıtla #75 : Mayıs 01, 2008, 12:58:20 ÖS » |
|
Arkadaşlar,
Tabiki de forumumuz Honda üzerine kurulmuş ve paylaşıma açılmıştır. Fakat diğer araçlarında tanıtımına fazla olmadığı için göz yumuyoruz. Çünkü bu sitede çok yakın arkadaş olan, birden fazla aracı olan vs gibi kullanıcılarımız var. Ama bu sayı aşırı artarsa illa ki müdahale edilir arkadaşlar...
THT YÖNETİM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
karamel
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #77 : Mayıs 01, 2008, 01:04:49 ÖS » |
|
mügen body kit taktıktan sonra orjinal jantlarıyla altını vuruyormusunus yada çok yere yakın oluyormu. çarpa sürtme ihtimalimis çokmu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #78 : Mayıs 01, 2008, 01:56:20 ÖS » |
|
Arkadaşlar,
Tabiki de forumumuz Honda üzerine kurulmuş ve paylaşıma açılmıştır. Fakat diğer araçlarında tanıtımına fazla olmadığı için göz yumuyoruz. Çünkü bu sitede çok yakın arkadaş olan, birden fazla aracı olan vs gibi kullanıcılarımız var. Ama bu sayı aşırı artarsa illa ki müdahale edilir arkadaşlar...
THT YÖNETİM
tek duymak istediğim buydu T E B R I K L E R ....BENIM AÇIMDAN KONU KAPANMISTIR ...saygılar .
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
Badboy®
Honda City
|
 |
« Yanıtla #79 : Mayıs 01, 2008, 08:18:51 ÖS » |
|
mügen body kit taktıktan sonra orjinal jantlarıyla altını vuruyormusunus yada çok yere yakın oluyormu. çarpa sürtme ihtimalimis çokmu?
Valla body-kit'i sonradan takmadağımız için bilemiyorum fakat yay ve orjinal jant ile tabi ki haddinden fazla yere yakın oluyor..Aslında aracın altı pek vurmuyor ama marşpiyel ve ön tampon altı yere çok yakın.Onlar 18 jantla bile sürtüyor zaten..Orjinal jant ve mugen-kit tercih edecekseniz h&r yay çok düşürüyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|