Gönderen Konu: İzMiR ... V - TEc II.. Mo_CoCo.. вιz αşкı נαρσηℓαя∂αη çαℓ∂ıк !!  (Okunma sayısı 21265 defa)

Mo_CoCo

Masallah araciniz cok guzel :)

TşKLer.. Daha iileri hepimize ;)

Mo_CoCo

DeNiZ GÜnCELİ ;)

Taner.r

• Taner MEŞE
Maşallah çok güzel. jantlarını çok sevdim, çok oturaklı görünüyor araç. kazasız belasız hemşerim :)

Mo_CoCo

Maşallah çok güzel. jantlarını çok sevdim, çok oturaklı görünüyor araç. kazasız belasız hemşerim :)

Saolasın kardeşim ;)
Bu arada makina satılıktır bilginize ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-askin-son-sozu-yok-kii-92780506/detay/

Taner.r

• Taner MEŞE

Saolasın kardeşim ;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-bu-askin-son-sozu-yok-kii-92780506/detay/
Hayırlı olsun. bu araç satılır mı :)

birde yakıtı nasıl vtec'lerin?

caddy satılıkta bizimde. bir binek düşünüyoruz. olur mu olur yani..

Mo_CoCo

Saolasın kardeşim ;)
Hayırlı olsun. bu araç satılır mı :)

birde yakıtı nasıl vtec'lerin?

caddy satılıkta bizimde. bir binek düşünüyoruz. olur mu olur yani..

SatILIr tABİyki KArdeŞim NeDEN SaTILMasıN HErŞeYiN DahA İİsİ WaRDıR bİziMde ArtIk ONa GÖre PLAnLArımIz OLur ;)
Şehİr İçİ 0,35 - 0,38 arAsI deĞİŞiYo.. TüP TakMADıM TakMAmDa :)
HayIRLısı OLsuN KArDEŞiM..
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2012, 09:26:14 ÖÖ Gönderen: Mo_CoCo »

Mo_CoCo

Ufak bi değişim yapalım istedik  >=ok

okn84

hayırlı olsun kardesım

Mo_CoCo

Saol kardeşim sıra sende ;)

okn84

walla ben bugun bursaya gecıcem anca pazara kaldı takıyım bıde coıllerı ayarlıyım eklıycem ama bu jantalar 40 yanakla daha guzel oluyo ama benımkı kadar basınca cok sekıo sertlesıyo

Mo_CoCo

Aynen kardeşim 40' larla çok daha ii durdu bende yay olduğu için konfordan da bişey kaybetmedim ;)
Ama dediğin gibi coli olsaydı farklı olabilirdi ;) Daha basık daha sek sek ;)

okn84

Aynen kardeşim 40' larla çok daha ii durdu bende yay olduğu için konfordan da bişey kaybetmedim ;)
40 ta kulandım cok fark oluyo valla ıstedı gıbı gorunsun 45 ıyıdır nasısa ıstedmım kadar basıyorum camurluga sıfır basınca bakalım nası olucak

Mo_CoCo

40 ta kulandım cok fark oluyo valla ıstedı gıbı gorunsun 45 ıyıdır nasısa ıstedmım kadar basıyorum camurluga sıfır basınca bakalım nası olucak
Aynen kardeşim coli hawası başka heran bi çılgınlık yapabilirim bende uygun bişey bulabilirsem ;)

okn84

Aynen kardeşim coli hawası başka heran bi çılgınlık yapabilirim bende uygun bişey bulabilirsem ;)
hadı hayırlısı valla yatıyo depoda yawrular heheh kaldı ole ısler cok yogun bu arada jantın uzerınde celık  sıbolar war allah razıolsunda kapakları nıye yok söktun yerdemı kaldı acaba uydrurcak bısey de yok :D

Mo_CoCo

hadı hayırlısı valla yatıyo depoda yawrular heheh kaldı ole ısler cok yogun bu arada jantın uzerınde celık  sıbolar war allah razıolsunda kapakları nıye yok söktun yerdemı kaldı acaba uydrurcak bısey de yok :D
ben senden de öle gelir diye düşündüm ama öle olmadı ;)
şaka yapıyorum kardeşim senin sağolsun nolcak lafımı olur kapaklarıda lastikciye söledim ama unutmuş sanırım istersen yollayım sana burdan krom güzel bişeyler ;)

okn84

ben senden de öle gelir diye düşündüm ama öle olmadı ;)
şaka yapıyorum kardeşim senin sağolsun nolcak lafımı olur kapaklarıda lastikciye söledim ama unutmuş sanırım istersen yollayım sana burdan krom güzel bişeyler ;)
valla zamanında ole takılmıstı kaldı ole kapaklarında degılım zatende uzun kapak sanırım ne taktıysam kısa kaldı garıp gorunuyo bulurum artık bıseyler

Mo_CoCo

KaRdeşim daha koymamışsın fotoları ? ;)

okn84

cekme fırsatım olmadı walla ama hafıf ofsetlı gıbı guzel oldu hafta sonu ısallah makına yoktu yanımda

Mo_CoCo

Tmm kardesim bende merak edyrm cunku allah seninde icine sindirsin ;)

okn84

Tmm kardesim bende merak edyrm cunku allah seninde icine sindirsin ;)
guzel guzel yakıstı bence 40 yanak olsa daha da guzel olur ama bolede sıkıntı yok araba bı boyansında belkı jantalrın rengınıde gunmetal yaparım degısıklık olur

Mo_CoCo

tim002

Hocam sattınız mı aracı? Piyasa nasıl bende de var bundan. Malesef satma ihtimalim var. Bende tanıtım yapacam sayfada fotolarla. Kıymetli Yorumlarınızı beklerim.

Mo_CoCo

Hocam sattınız mı aracı? Piyasa nasıl bende de var bundan. Malesef satma ihtimalim var. Bende tanıtım yapacam sayfada fotolarla. Kıymetli Yorumlarınızı beklerim.

Yok kardeşim duruyo daha makina ama bigün biri çıkar canlıyı werir neden olmasın ;)
Piyasası araca göre değişir iyice araştırma yap derim umarım zarar etmeden elinden çıkarırsın.. Şimdiden hayırlısı olsun ;)
Aracı eğer hondanızı tanıyalım bölümünde paylaşırsanız yorum yapmak isterim ;)

vtec05

tek kelimeyle kusursuz.maşaallah abi çok güzel bi araban var kıymetini bil :)

Mo_CoCo

tek kelimeyle kusursuz.maşaallah abi çok güzel bi araban var kıymetini bil :)

Saol kardeşim allah razı olsun daha iileri hepimize işallah ;)