Gönderen Konu: İLK SEDAN COUPE *O*  (Okunma sayısı 17393 defa)

mar1lyn

Ynt: İLK SEDAN COUPE *O*
« Yanıtla #25 : Haziran 04, 2009, 04:56:06 ÖS »
 saydıklarımın hepsi doch vtec ben sadece motor kodlarından bahseettim en verimli olacaktan geriye doğğru
koyacağınız motor kodu nedir kaputu açınca bloğun sol tarafında size dönik başparmağınız kadar bir düzlük war orada bi kodyazar
mesela b16a2 vsvs dier saydıklarım gibi onu söylerseniz daha iyi olur birde sadece motor değil
komple elektrik tesisatı akslar motor kulakları ftensistemi vs lazm bunu göz önünde bulundurun

designererhan

« Yanıtla #26 : Haziran 04, 2009, 05:14:24 ÖS »
ya bulduğumuz motorda varmış zaten aracı götürücez 1 ay kadar araç yatıcak adam herşeyi değiştirecek + fiyat olarak kadran vs. de verdi ıvır zıvırları var ama biz sadece motor + yedek depo + headers  + air intake + elektronik + motor kulakları ve akslar falan şeklinde yaptırıcaz beki bide kadranlar değişecek işte

designererhan

« Yanıtla #27 : Haziran 16, 2009, 08:01:24 ÖS »
evet arkadaslar vtec on tampon eki + bagaj ustu cita + on type-r panjuru alindi resimler cok yakinda yarinda kismetse dohc vtec 1.6 160hp motorda alinacak araba biseye benzemeye basladi :)

designererhan

« Yanıtla #28 : Haziran 16, 2009, 08:02:43 ÖS »
ya bulduğumuz motorda varmış zaten aracı götürücez 1 ay kadar araç yatıcak adam herşeyi değiştirecek + fiyat olarak kadran vs. de verdi ıvır zıvırları var ama biz sadece motor + yedek depo + headers  + air intake + elektronik + motor kulakları ve akslar falan şeklinde yaptırıcaz beki bide kadranlar değişecek işte

bu arada arkadaslar bu bahsettigim motor yalan cikti bende yalanci durumuna dustum daha sonra gidip kendim garantiye aldim isi ve dohc vtec 1.6 160hp motor buldum..

modified_club

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Haziran 17, 2009, 08:29:20 ÖÖ »
maşh.kazasız belasız kullan.

önder

« Yanıtla #30 : Haziran 17, 2009, 10:11:36 ÖÖ »
bekliyoruz gelişmeleri..

designererhan

« Yanıtla #31 : Haziran 19, 2009, 04:31:45 ÖS »
evet arkadaslar bu aksam haber geliyor motor icin kismetse olucak insallah motoru alinca ilk isim performance chip + 4tirnak performance buji + eski motordaki headers ve california air intake kiti takmak olucak...

mar1lyn

« Yanıtla #32 : Haziran 19, 2009, 05:37:02 ÖS »
evet arkadaslar bu aksam haber geliyor motor icin kismetse olucak insallah motoru alinca ilk isim performance chip + 4tirnak performance buji + eski motordaki headers ve california air intake kiti takmak olucak...

size tavsiyem orj ngk bujileri tırnak aralığı yani gap ayarı diyede geçer 0.9 mm yaptırıp takın 20 tl
buji size performans vermez stok motorda ateşleme sistemini komple bakımını yapın
ateşleme bobini ateşleme ünitesi tevzi makarası distributor kapağı bu eski parçaları deiştirin kablolar kolaykolay bozulmuyor hepsi orj olsun
başka hiçbişey gerekmez aşırı besleme vs olmadığısürece ki aşırı beslemede bile oem yani orjinal kulananlar war belli bi noktaya kadar sıkıntısız
çip olayınıda yapacağınız tüm modifikasyonlar bitince
p28 ecu alıp onun üzerine aracı kullanarak ayar yaptırmanızı öneririm böyleyce 2 kere iş yapmamış olursunuz
buarada piyasada seri üretimli olarak b16 motordan en çok verim alacağınız
filtre kiti aem v2
headers ise dc sports 4-1 seramik olacaktır
bağzı uçuk fiyatlı prof markalar da war tabi onları saymıyorum

designererhan

« Yanıtla #33 : Haziran 30, 2009, 05:51:08 ÖS »
tesekkurler mar1lyn dediklerin herzaman aklimda ;) motoru aldik arkadaslar ve taktirdik goturdugum usta sadece motoru degistirdigi icin 1 gun bekledi arac elektronik vs. dokunulmadi 1.6 dohc vtec 125hp headers olayini hallettim california air intake kit olmadi malesef uymadi ancak ona uygun bi kit yaptiricam uzerindeki kit su anda aem ancak modelini bilmiyorum. Motorun resimini cektim ve aldigimiz yerinde orda istediginiz honda parcasini bulabiliyosunuz. Birde cant aldim 215 40 ZR 17. resimlerini koyuyorum konu guncell.

designererhan

« Yanıtla #34 : Haziran 30, 2009, 06:06:16 ÖS »
ALDIGIM CANTLAR ARKADASLAR

ALDIGIM MOTOR ARKADASLAR

ARACIN MOTOR VE CANTLARINI ALDIGIM HONDA PARCALARI SATAN YER

BU RESIMDE GORMUS OLDUGUNUZ SOL TARAFTAKI HONDA CIVIC hb'in MOTORUNU ALDIM ARKADASLAR

BUDA GUVERCINIM  :lovee :lovee

PiS COCUK  :kiskis :d :lol: ;D :dissiz :P ::)

yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar... konu guncell

Burak VTEC

« Yanıtla #35 : Haziran 30, 2009, 06:12:37 ÖS »
Maşallah güzel bir araç olacak gibi.Başarılar

designererhan

« Yanıtla #36 : Haziran 30, 2009, 10:35:22 ÖS »
tesekkur ederim ancak cantlar olmadi cantlarin ic tarafi amortisore degiyor onun icin bugun spacer denilen parcadan yaptirdim 2,5cm genisliginde umarim bu sorunu cozecektir fakat sanirim buseferde camurluk sorun yapacak onuda tekrar deneyince gorucez artik....

GUNCELL...

BLACK ORANGE

« Yanıtla #37 : Haziran 30, 2009, 10:38:24 ÖS »
maaşallah maaşallah çok hoş kazasız belasız ...

mar1lyn

« Yanıtla #38 : Haziran 30, 2009, 10:43:40 ÖS »
 uzulerek soyluorum aldığınm motor dosh değil soch tek egzantrikli vtec resme bakılırsa korkarım vtec de değil :S
okadar parça dolu memleketten neden d serisi motor  aldınız anlamadım

yalçınn

« Yanıtla #39 : Haziran 30, 2009, 10:46:06 ÖS »
oooo süper olmuşşşş... performans nasıl???

designererhan

« Yanıtla #40 : Haziran 30, 2009, 11:39:51 ÖS »
birincisi aldigim adam dohc vtec dedi sanirim motorun ust kapak degistirilmis ondan dolayi duz seri olarak duruyor 2.si parami idareli kullanip cant ta aldim malum gidip 165hp motor alirsam en kisa zamanda patlarim diye dusundum :) 3.su dohc vtec 2.0 165hp saniirm olandan alsaydim 1ay kadar bekleme durumunda kalicaktim....

sadete gelelim performans felaket degisti aracin ivmelenmesinden tutun maximum suratine kadar 4. viteste 200u zor goruyodum su anda 4. viteste 220nin altindaki cizgiye geliyor ve 5e attigimda devir kesiciye girmeden kaliyor arac 7000de devir kesiyordu su anda 8500de devir kesiyor arkadasimda sohc vtec motor var onunkisi 7500de devir kesiyor ve 4. viteste 200de kaliyor. Su anda kalkis muhtemelen 0\100 5sn kadar suruyor aracin 200e gelmesi ise bugunku cektigim videoya gore 28-29sn suruyor...

saygilarimla
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2009, 11:43:09 ÖS Gönderen: designererhan »

ismailka

« Yanıtla #41 : Temmuz 01, 2009, 01:39:27 ÖÖ »
merhaba arkadaslar adım ismail sitenize yeniüye oldum. Bende allah kısmet ederse ocak yada subattan sonra honda almayı planlıyorum. arkadasım araban güsel hayırlı olsun allah kaza bela varmesin. Size sorucagım ben 1998 kasa Honda Civic VTİ almak istiyom ama araba sedan olucam acaba bu arabanın tr de tek kapısı var mı

designererhan

« Yanıtla #42 : Temmuz 02, 2009, 04:47:53 ÖS »
valla arkadasim oncelikle aramiza hos geldin, sadete gelince acik konusmam gerekirse trde bildigim kadariyla 1 tane var oda antalya civarlarinda duruyormus ve gene bildigim kadariyla pasaoglu yada pasatuning in arabasi. Ben de gordugun gibi bulgaristandan aldim tek kapi istersen hatchback var sedan zannetmiyorum bulabilecegini 4 kapi istersen nette gani gani :D

Bu arada arkadaslar arabaya cantlari koydum henuz sadece arkalar takili onleri halledemedim henuz burda flash dedikleri spacer denilen parcayi yaptirdim ve lastikler amortisore surtmesin diye 30mm :) disari cikti. FENA duruyolar :) fakat camurluga surttuler bu seferde araci yukseltmem gerekiyor, bende bunu camurluklari acarak cozdum oda body kit gibi durdu :) arac ilerde cleaned car olucak sanirim :D on tarafada cantlari koyunca resimlerini nete koyucam saygilarimla...
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2009, 04:49:33 ÖS Gönderen: designererhan »

designererhan

« Yanıtla #43 : Temmuz 05, 2009, 07:07:56 ÖS »
arkadaslar yorumlarinizi bekliyorummm

vtech07

« Yanıtla #44 : Temmuz 05, 2009, 07:16:39 ÖS »
bi video koyarsan izleyelim şu aracı performansını kardeş o zaman...

çaça

« Yanıtla #45 : Temmuz 05, 2009, 10:25:46 ÖS »
yorumsuz :)

designererhan

« Yanıtla #46 : Temmuz 10, 2009, 09:36:55 ÖÖ »
arkadaşlar video koyucam ancak datçık diye bişey dediler bulgarda türkçesini bilemiyorum ama kadranlarla ilgili şu an km kadranı çalışmıyor video koysam bile pek bişey anlamıyacaksınız ancak o parçayı alıp yaptırdıgımda ilk işim video çekmek olucak...Diğer çektiğim video da bulgaristandaki bilgisayarda şu an tekirdağdayım haftaya falan kısmetse bulgaristanda olurum ozaman istediğiniz video resim i koyabilirim..

mar1lyn

« Yanıtla #47 : Temmuz 10, 2009, 10:23:37 ÖÖ »
0-100 km 5 sn d16 nonvtec motorla o aracın kilosunda wow diyorum :)

despe

• Ziyaretçi
« Yanıtla #48 : Temmuz 10, 2009, 10:45:49 ÖÖ »
uzulerek soyluorum aldığınm motor dosh değil soch tek egzantrikli vtec resme bakılırsa korkarım vtec de değil :S
okadar parça dolu memleketten neden d serisi motor  aldınız anlamadım

aynen katılıyorum araç hakkında pek bilgisi yok arkadaşın zannedersem motor özellikleri vs.

meister

• Ziyaretçi
« Yanıtla #49 : Temmuz 10, 2009, 10:46:23 ÖÖ »
bende aynı tepkideyim.. tr ye getirmeyi veya tr plaka yapmayı düşünüyormusun??