AR_159
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #80 : Mayıs 07, 2008, 02:43:05 ÖS » |
|
bu arada söylemeyi unutmuşum araba çok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC
|
 |
« Yanıtla #81 : Mayıs 07, 2008, 03:32:41 ÖS » |
|
kazsız belasız sürüşler
|
|
|
|
|
|
GOOD BY HONDA GERİ DÖNECEK ... 25 Bin Araç ve Dahası Herşey için Teşekkürler Team HTR
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #82 : Mayıs 08, 2008, 02:11:51 ÖÖ » |
|
bu arada söylemeyi unutmuşum araba çok güzel kazasız belasız sürüşler dilerim.
tesekkürler AR_159... 2 nci sayfaya bakarsan detaylı açıklamalar var ama ben genede söyle söyleyeyim toplam body kit 4600 ytl yi buluyor xenonlar ve yapılan diğer uygulamalar hariç...
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #83 : Mayıs 08, 2008, 02:12:28 ÖÖ » |
|
kazsız belasız sürüşler
cümlemize inşallah kardesim.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 02:14:17 ÖÖ Gönderen: utqu »
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
|
Onurs
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #85 : Mayıs 13, 2008, 10:29:13 ÖS » |
|
kardeşim nasılsın hallettim ben far trafosunu istanbuldan powershop dan getirttim maalesef ank yok finspeed montaj yaptı finspeed sipariş vermiş ne zman geleceği belli değildi utku ben jant lastiği satıyorum haberin olsun müşteri olursa 5*114.3 18 jant lastik 1.650 en son vericem müşteri olursa 2.200 almıştım aklında olsun sen nasılsın iyisindir inş bide şu özel mesaj açılsaydı:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Honda Prelude

06 Black CıvıC
|
 |
« Yanıtla #86 : Mayıs 13, 2008, 10:34:11 ÖS » |
|
açık sanırım
|
|
|
|
|
|
GOOD BY HONDA GERİ DÖNECEK ... 25 Bin Araç ve Dahası Herşey için Teşekkürler Team HTR
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #87 : Mayıs 14, 2008, 03:24:05 ÖÖ » |
|
kardeşim nasılsın hallettim ben far trafosunu istanbuldan powershop dan getirttim maalesef ank yok finspeed montaj yaptı finspeed sipariş vermiş ne zman geleceği belli değildi utku ben jant lastiği satıyorum haberin olsun müşteri olursa 5*114.3 18 jant lastik 1.650 en son vericem müşteri olursa 2.200 almıştım aklında olsun sen nasılsın iyisindir inş bide şu özel mesaj açılsaydı:)
hallettiğine sevindim kardeşim.. 5*114.3 ofset yeni kasa toyotalara filanda oluyor sanırım, soran olursa buralardan ben ilgilenirim merak etme... Allaha sükür Onur uğrasıoyur işte kendi çapımızda  .. özel mesaj açılmış olması gerkior yanılmıosam kardesim..
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
Onurs
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #88 : Mayıs 14, 2008, 11:32:41 ÖS » |
|
teşşekür ederim kardeşim inş satarız utgu ne işle uğraşıyorsun okuyormusun kardeş görüşelim bi ara benim sınavlar var bitsinde tanışmayı isterim hondacı kardeşimle bende arbayı bi yaptırıyım okul bitiyo bu sene bakalım askerlik falan derken hayat geçiyo ben özel mesaj bulamadım ama kib görüşrüz yine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #89 : Mayıs 15, 2008, 01:06:09 ÖÖ » |
|
teşşekür ederim kardeşim inş satarız utgu ne işle uğraşıyorsun okuyormusun kardeş görüşelim bi ara benim sınavlar var bitsinde tanışmayı isterim hondacı kardeşimle bende arbayı bi yaptırıyım okul bitiyo bu sene bakalım askerlik falan derken hayat geçiyo ben özel mesaj bulamadım ama kib görüşrüz yine  ne demek lafımı olur dostum  valla iş konusunda kafam karışık bana kalsa sevdiğim işle tasarımla uğrasmak istiorum ama sartlar işte okul bitti , askerden geleli 1,5 sene filan oldu simdi ise baba mesleği olan marketle uğrasıorum... sınavlar ii gecer inşallah askerlik filan derken dediğin gibi ömür geçip gidiyor... seninle tanışmayı bende isterim sınavların bittiği zaman havalarında düzelmesiyle bi buluşma ayarlayalım  hatta gel misafirim ol başkentin en güzel ve şirin ayaş ilçesine 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
Onurs
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #90 : Mayıs 16, 2008, 12:31:20 ÖÖ » |
|
valla utgu kan çekti demekki  benim annemde ayaşlı ama ank doğduk büyüdük ama ayaşta akrabalar var fazla değil ama siz yerlisimisiniz orada mı ikamet ediyorsun market işine web tasarımı güzel iş yapıyormusun site falan benim fotoları çeken kuzende web master bravo-tr sitesini yaptı fiatta çalışıyor tanıştırmak lazım sınavlar bitsin görüşelim ank da haberleşiriz yine kib kardeşim onur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #91 : Mayıs 16, 2008, 02:21:43 ÖÖ » |
|
çok ilginç ya.. akraba filan çıkmayalım  annen kimlerden biz ayaşın yerlisiyiz benimde bi yanım keçiörende aslında  ... ayaşta ikamet ediyoruz belki duymuşsundur beypazarına giderken ayaşın çıkısında yeni kurulan bi site var markette içinde... tasarım konusuna gelirsek benim uzmanlık alanım daha çok karakalem araç tasarımı... web tasarımı için frontpage ile bir çok çalışma yaptım photoshop dersleri veriordum askere gitmeden önce geldikten sonra markete bağlandık kaldık  kuzeninle de tanışmayı isterim.. sınavların bitince haber ver kardesim sende kib grsz 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
DeViL_CiViC_1
Honda Civic VTI

16 Z 5557
|
 |
« Yanıtla #92 : Mayıs 16, 2008, 02:29:11 ÖÖ » |
|
maşallah
çok güzel görünüyor
rengi çok hoş durmus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_typer
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #93 : Mayıs 16, 2008, 10:43:38 ÖÖ » |
|
Kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onurs
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #94 : Mayıs 16, 2008, 11:42:29 ÖS » |
|
valla doğru söyüyorsun utgu ha gayret >=okannem ulus taki emlek bankasından emekli sizin oradaki yeni yapılan fatih sitesimi oranın yöneticisi hikmet amca var beki tanırsın biz onu tanıyoruz şu sınavlar bitsinde bi görüşelim kib 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #95 : Mayıs 17, 2008, 01:45:43 ÖS » |
|
maşallah
çok güzel görünüyor
rengi çok hoş durmus
tesekkürler 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #96 : Mayıs 17, 2008, 01:46:16 ÖS » |
|
Kazasız belasız
amin cümlemize insallah kardesim 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #97 : Mayıs 17, 2008, 01:50:29 ÖS » |
|
valla doğru söyüyorsun utgu ha gayret >=okannem ulus taki emlek bankasından emekli sizin oradaki yeni yapılan fatih sitesimi oranın yöneticisi hikmet amca var beki tanırsın biz onu tanıyoruz şu sınavlar bitsinde bi görüşelim kib  tam üstüne bastın onur Fatih sitesi  Hikmet amcayı çok iyi tanırım hakketen biraz daha kurcalasak akraba filan çıkacaz  buluşma şart oldu valla  grsmk dileğiyle kib.
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
utqu
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #98 : Mayıs 28, 2008, 01:02:48 ÖÖ » |
|
kardesim sınavlar bitmedimi halen sizinkiler geçen hafta markete uğramışlar ben yoktum keşke önceden haber verseydin ağırlardık neyse borcum olsun kib grsmek dileğiyle en yakın zamanda ankarayı bi yaklım artık 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
Onurs
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #99 : Haziran 22, 2008, 02:56:58 ÖS » |
|
UTGU MERHABA KARDEŞ:)EVET ANNEMLERE SÖYLEMİŞTİM UĞRAMIŞLARDI KISMET GÖRÜŞELİM Bİ ARA NE ZAMAN MÜSAİTSEN KEÇİÖRENDE BİZİM ARKADAŞTA OTURUYOR OLMAZSA ESTERGONDA BULUŞURUZ SEN NASILSIN İŞLER NASIL
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|