Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 Yazdır
Gönderen Konu: Honda CiviC Ankara mUGEn...  (Okunma Sayısı 2765 defa)
TC 400
Honda Integra
*

« Yanıtla #40 : Nisan 21, 2008, 01:28:35 ÖÖ »

Cheesy sevındım bende 225/4018 lastık takıcamda sürtermı dıye korkuyodum Wink tesekkurler Wink

utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #41 : Nisan 21, 2008, 01:33:47 ÖÖ »

Cheesy sevındım bende 225/4018 lastık takıcamda sürtermı dıye korkuyodum Wink tesekkurler Wink

valla dediğim gibi ben bi problem yasamıorum.. inşallah sende de bi problem çıkmaz şimdiden hayırlı olması dileğiyle.. okey
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2008, 01:35:19 ÖÖ Gönderen: utqu » Logged

nO tunE nO Life...
TC 400
Honda Integra
*

« Yanıtla #42 : Nisan 21, 2008, 01:35:16 ÖÖ »

kazasız belasız surusler.. teşekkurler Wink

utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #43 : Nisan 21, 2008, 01:36:18 ÖÖ »

kazasız belasız surusler.. teşekkurler Wink

cümlemize inşallah..

nO tunE nO Life...
rserkan
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #44 : Nisan 21, 2008, 02:53:26 ÖÖ »

Grin jantlar herko, body kit orj mugen Tokyodan getirttim montajı finspeed yaptı rserkan.. yayı şuan için düşünmüyorum ama taktırcağım zaman seninle irtibata geçerim  okey

biliyorum cuma günü bende ordaydım aslında sürekli gidiyorum metin söyledi senden bahsettik güzel yaptı arabayı dedi, ibrahim de güzel jant vermiş bende 19'' motegi ff7 black var çok yakışıyor bu jantlarda seninkine yakışmış body kiti japonyadan nasıl getirttin acaba merak ettim yay konusunda ibrahime sorabilirsin onla birlikte almıştık o sattı arabayı land rover aldı ama sana fikir verebilir serkan (hoca) ile görüştüm dersen anlar tekrar güle güle kullan ama bir hatırlatma app plakanda mühür yoksa bir iki ay çıkar bu aralar kontroller sıklaştı ben iki hafta önce bahçelide yedim bugün akşamda istanbul plakalı bir audi kızılayın göbeğinde bağlandı haberin olsun dikkat et
CemVteC
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #45 : Nisan 21, 2008, 03:06:00 ÖÖ »

arkadasım gercekten coook guzel olmus aracın allah kaza bela vermesın kalıte kendını bellı edıyo Wink

pasa35
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #46 : Nisan 21, 2008, 04:26:20 ÖÖ »

cok guzel olmus masalah ama bi hata var sanırım yanlıs ebatta lastık takılmıs.45 yanak yerıne 40 takman lazım.45 takınca orj boyuttan baya bi daha buyuk oluyor ve arabanın gidişi ve yakısı olumsuz yonde etkılenır haberınız olsun.burdan hesaplayabilirsiniz.insalah yanış anlamazsınız sadece bi öneri

http://www.lastik24.com/default.asp?gb=hesap

serdarism
Honda Jazz
*

2007 Civic sedan

« Yanıtla #47 : Nisan 21, 2008, 02:14:10 ÖS »

süper..bende mugene kasıyorum bu aralar..parayı denkleştireyim bakalım..Hep merak ederdim gride nasıl duruyor diye..süper oluyormuş..Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin kardeşim

Onurs
Honda Jazz
*

« Yanıtla #48 : Nisan 21, 2008, 05:13:08 ÖS »

utku logoya ne kadar istersin:)
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #49 : Nisan 22, 2008, 12:02:17 ÖS »

Grin jantlar herko, body kit orj mugen Tokyodan getirttim montajı finspeed yaptı rserkan.. yayı şuan için düşünmüyorum ama taktırcağım zaman seninle irtibata geçerim  okey

biliyorum cuma günü bende ordaydım aslında sürekli gidiyorum metin söyledi senden bahsettik güzel yaptı arabayı dedi, ibrahim de güzel jant vermiş bende 19'' motegi ff7 black var çok yakışıyor bu jantlarda seninkine yakışmış body kiti japonyadan nasıl getirttin acaba merak ettim yay konusunda ibrahime sorabilirsin onla birlikte almıştık o sattı arabayı land rover aldı ama sana fikir verebilir serkan (hoca) ile görüştüm dersen anlar tekrar güle güle kullan ama bir hatırlatma app plakanda mühür yoksa bir iki ay çıkar bu aralar kontroller sıklaştı ben iki hafta önce bahçelide yedim bugün akşamda istanbul plakalı bir audi kızılayın göbeğinde bağlandı haberin olsun dikkat et

aslında benim düşündüğüm model de motegi ff7 black.ti İbrahim abi elinde kalmadığını az kullanılmıs olduğunu söyledi.. içime pek sinmedi bende bu jantı seçtim beyaz bi civic.e daha takmıslar ff7 kadar olmasada fena durmuo Grin parçaları ****** aracılığıyla getirttim japonya.dan yay dediğim gibi şimdilik düsünmüorum ama taktıracağım zaman ismini veririm bu arada plaka için hatırlatmandan dolayı ayrıca tesekkürü bir borç bilerekten kazasız belasız sürüşler dileğiyle...
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2008, 12:03:07 ÖS Gönderen: utqu » Logged

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #50 : Nisan 22, 2008, 12:12:42 ÖS »

süper..bende mugene kasıyorum bu aralar..parayı denkleştireyim bakalım..Hep merak ederdim gride nasıl duruyor diye..süper oluyormuş..Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin kardeşim

valla ortaya güzel bişiler çıksın istiyorsan mugen.den şaşma derim ama yari fiyatına Türkiye'deki parçalarla da çok güzel işler yapılabilio renk konusuna gelirsek açık renk araba bana göre makyajı daha ii gösterio tabi bu benim fikrim...

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #51 : Nisan 22, 2008, 12:17:52 ÖS »

utku logoya ne kadar istersin:)

valla Onur bana 55 ytl.ye geldi hiç kullanmadım mugen ön panjuru alınca bi işime yaramadı paketi dahi açılmadı istersen aldığım fiyata sana verebilirim aynı logoya ankarada çok uçurum fiyatlar istiolar 120 bile isteyen var bendeki orj type R düşünürsen logo Finspeed'te

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #52 : Nisan 22, 2008, 12:22:18 ÖS »

cok guzel olmus masalah ama bi hata var sanırım yanlıs ebatta lastık takılmıs.45 yanak yerıne 40 takman lazım.45 takınca orj boyuttan baya bi daha buyuk oluyor ve arabanın gidişi ve yakısı olumsuz yonde etkılenır haberınız olsun.burdan hesaplayabilirsiniz.insalah yanış anlamazsınız sadece bi öneri

http://www.lastik24.com/default.asp?gb=hesap

performans olarak iyi ama yakıtt konusunda aynı şeyler söyleyemiorum Cheesy öneride bulunduğunuz için teseşekkürler  okey
« Son Düzenleme: Nisan 22, 2008, 12:23:15 ÖS Gönderen: utqu » Logged

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #53 : Nisan 22, 2008, 12:26:19 ÖS »

arkadasım gercekten coook guzel olmus aracın allah kaza bela vermesın kalıte kendını bellı edıyo Wink

Allah c.c. hepimizi kazalardan belalardan korusun inşallah Cem bu arada Cupra.da yakıo ortalığı  okey

nO tunE nO Life...
merburvehan
Honda Prelude

Burhan

« Yanıtla #54 : Nisan 22, 2008, 12:41:41 ÖS »

Allah kaza bela vermesin..Pilakasıda çok güzel BD adım ve soyadımın baş harfi.
kadir EMİŞTEKİN
Honda Prelude

« Yanıtla #55 : Nisan 22, 2008, 12:54:07 ÖS »

cok guzel olmus kazasız belasız

Typerkan
Honda Prelude

« Yanıtla #56 : Nisan 22, 2008, 03:31:42 ÖS »

Kazasız belasız güle güle kullan güzel olmuş emeğine sağlık Wink

smakbuloglu
Honda Integra
*

« Yanıtla #57 : Nisan 22, 2008, 09:04:16 ÖS »

gule gule kullan cok guzel olmus....
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #58 : Nisan 23, 2008, 02:14:20 ÖÖ »

Allah kaza bela vermesin..Pilakasıda çok güzel BD adım ve soyadımın baş harfi.

plakayı satabilirim istersen Grin

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #59 : Nisan 23, 2008, 02:16:08 ÖÖ »

iyi niyetler için tesekkürler arkadaşlar

nO tunE nO Life...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: