couragepapillon
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #100 : Temmuz 31, 2008, 03:41:44 ÖÖ » |
|
herkese merhabalar. foruma yeni üye oldum valla bu zamana kadar denk gelmedim bu forumda bide hondacıyım diye geçinirim. utku bey öncelikle demek istediğim arabanızın maşallahı var ama bi eksiği var. arabanıza bi nazar boncuğu takın  sormak istediğim sorular var. umarım vakit bulabilir ve cevaplıyabilirsiniz. parçaları japonyadan getirttim demişsiniz. nasıl getirttiniz bir tanıdık vasıtasıyla mı yoksa bir bayi ile mi ? bnm japonyada bağlantım yok. ben getirtmek istesem nasıl getirtebilirim ? 2. sorum ben bu aşağıdaki resimlerdeki ön ve arka bodykiti istiyorum. bu parçaları TR de bulabilme şansım var mı orjinal mugen olarak veya japonya ana bayisindeki mugen bu parçaları satıyor mu ? satıyorsa fiyat öğrenebilme şansım var mı ? sitesine baktım ama japonca, hiçbirşey anlamadım   burdaki ön bodykit  burdaki ise arka tampon şimdiden teşekkür ederim. utku beye sorularımı yönelttim ama bilen bir diğer arkadaşta cevaplıyabilir. iyi günler
|
|
|
|
|
|
V azgeçilmeyecek T ek makina E nlerin ve efsanelerin C anını okurcasına
|
|
|
|
aRas
|
 |
« Yanıtla #101 : Ağustos 01, 2008, 11:25:39 ÖÖ » |
|
aracınız çok güzel kazasız belasız kullanmanı dilerimrengi beyaz veya siyah olsa dehşet duruyor.bu araca ben beyaz ve siyahı çok yakıstırıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #102 : Ağustos 02, 2008, 02:45:37 ÖÖ » |
|
herkese merhabalar. foruma yeni üye oldum valla bu zamana kadar denk gelmedim bu forumda bide hondacıyım diye geçinirim. utku bey öncelikle demek istediğim arabanızın maşallahı var ama bi eksiği var. arabanıza bi nazar boncuğu takın  sormak istediğim sorular var. umarım vakit bulabilir ve cevaplıyabilirsiniz. parçaları japonyadan getirttim demişsiniz. nasıl getirttiniz bir tanıdık vasıtasıyla mı yoksa bir bayi ile mi ? bnm japonyada bağlantım yok. ben getirtmek istesem nasıl getirtebilirim ? 2. sorum ben bu aşağıdaki resimlerdeki ön ve arka bodykiti istiyorum. bu parçaları TR de bulabilme şansım var mı orjinal mugen olarak veya japonya ana bayisindeki mugen bu parçaları satıyor mu ? satıyorsa fiyat öğrenebilme şansım var mı ? sitesine baktım ama japonca, hiçbirşey anlamadım   burdaki ön bodykit  burdaki ise arka tampon şimdiden teşekkür ederim. utku beye sorularımı yönelttim ama bilen bir diğer arkadaşta cevaplıyabilir. iyi günler Öncelikle aramıza hos geldiniz keyfili vakitler geçirmeniz ve güzel dostluklar kazanmanız dileğiyle.. İyi dilekleriniz için tesekkürler aracta nazar boncuğu var merak etmeyin  parçaları bir bayi ile getirttim çok araştırmasını yaptım araca en uygun hangi body kiti uygulayacağım konusunda ve sonunda mugen ağır bastı ve ortaya güzel seyler cıktığı düşüncesindeyim... Resimlerde gönderdiğiniz body kite gelirsek fiyatı konusunda bir bilgim yok fakat süper duruo mugenin RR consecpti bu body kit type R ler için üretildi Tr.deki kasalara pek uyumlu değil mugen fiyatları konusunda bilgi verebilirim komple body kit cam vizörlerinide dahil ederseniz 4500 ytl.yi buluyor.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 02, 2008, 02:47:01 ÖÖ Gönderen: utqu »
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #103 : Ağustos 02, 2008, 02:49:23 ÖÖ » |
|
aracınız çok güzel kazasız belasız kullanmanı dilerimrengi beyaz veya siyah olsa dehşet duruyor.bu araca ben beyaz ve siyahı çok yakıstırıyorum
iyi dilekleriniz için tesekkürler cümlemize kazasız belasız sürüşler dileğiyle... bencede beyazın yeri ayrı 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
couragepapillon
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #104 : Ağustos 02, 2008, 05:40:13 ÖS » |
|
peki utku bey, bu bodykit mugen tarafından satılıyor eminsiniz yani ? birde bu bodykit tr deki kasalar için pek uyumlu değil demişsiniz. uyumludan kastınız nedir biraz daha açıklayabilir misiniz?
tşk ederim ilginiz için
|
|
|
|
|
|
V azgeçilmeyecek T ek makina E nlerin ve efsanelerin C anını okurcasına
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #105 : Eylül 05, 2008, 05:16:49 ÖÖ » |
|
peki utku bey, bu bodykit mugen tarafından satılıyor eminsiniz yani ? birde bu bodykit tr deki kasalar için pek uyumlu değil demişsiniz. uyumludan kastınız nedir biraz daha açıklayabilir misiniz?
tşk ederim ilginiz için
Ewt fakat yurtdısında Tr.de bağlantılıları olan frimalarla yada servis aracılığıyla getirtebilirsiniz... uyumdan kastım şu.. Mugen RR farklı bir consept hem Tr.deki kasalara kalıpları uyum sağlamıyor hemde sonradan eklenen bir body kit değildir tamamen orj sağdık kalınarak tasarlandı ve makyaj olarak uygulamak güçtür 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
serhan
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #106 : Eylül 05, 2008, 05:40:13 ÖÖ » |
|
utqu kardeş araban çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanırsın inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #107 : Eylül 05, 2008, 06:02:10 ÖÖ » |
|
utqu kardeş araban çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanırsın inş.
eyvallah kardesim iyi dileklerin için tesekkürler..
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
bashcantlee
Honda Prelude

...Onur ALBAYRAK...
|
 |
« Yanıtla #108 : Eylül 05, 2008, 01:43:17 ÖS » |
|
güzel olmuş güle güle bin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #109 : Eylül 05, 2008, 03:18:55 ÖS » |
|
tesekkürler... kabul etmek gerekiyorsa beyazın asaleti de bir başka 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
OzzWoLF
Honda Integra
Kavusacaz bekle beni...
|
 |
« Yanıtla #110 : Eylül 05, 2008, 05:21:59 ÖS » |
|
Allah kaza bela vermesin kardesim güzel araba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #111 : Eylül 05, 2008, 08:56:38 ÖS » |
|
tesekkürler
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
altunparmak
|
 |
« Yanıtla #112 : Eylül 17, 2008, 03:10:27 ÖÖ » |
|
kardes kazasız belasızz güzel araba,bi kac kez yolda görmüştüm kardes senı..
|
|
|
|
|
|
G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #113 : Eylül 17, 2008, 03:20:38 ÖÖ » |
|
kardes kazasız belasızz güzel araba,bi kac kez yolda görmüştüm kardes senı..
eyvallah kardesim cümlemize kazasız belasız günler inşallah.. cuma günü çiftlikteyiz parkcenter.da toplanıyoruz gelirsen seviniriz 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|
altunparmak
|
 |
« Yanıtla #114 : Eylül 19, 2008, 02:56:40 ÖS » |
|
süper olur aga inş. aklımda gelmeye calışcam....
|
|
|
|
|
|
G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #115 : Ekim 07, 2008, 01:22:58 ÖÖ » |
|
süper olur aga inş. aklımda gelmeye calışcam....
her zaman bekleriz kardesim 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
L3v3nT
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #116 : Ekim 07, 2008, 02:28:35 ÖÖ » |
|
Utku araba ON numara allah kaza bela vermesin Hele o stoplar la 10+ oldu  Foto ları ekle bi zahmet tabii sadece stopları değil elindeki bütün buluşmaya ait fotoları ekle  Kardeşim bütün millet seni bekliyor yauw 
|
|
|
|
|
|
 --L3v3nT--
|
|
|
firstcevher
Ankara il Temsilcisi
Honda Prelude

.Yavuz CEVHER. honda Aşkı bambaşka...
|
 |
« Yanıtla #117 : Ekim 07, 2008, 02:34:58 ÖÖ » |
|
yeni stoplar canlı yaw  +1 bizi dinlediin için en güzelini ettin emraha kalsan yandıydın  güle güle kullan paşam aracın 11 numara  10+1 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
caki_poyraz
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #118 : Ekim 07, 2008, 10:10:40 ÖÖ » |
|
güzel modlamışın jant seçimi de çok güzel kazasız belasız kullan inşallah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #119 : Ekim 09, 2008, 04:10:54 ÖÖ » |
|
Utku araba ON numara allah kaza bela vermesin Hele o stoplar la 10+ oldu  Foto ları ekle bi zahmet tabii sadece stopları değil elindeki bütün buluşmaya ait fotoları ekle  Kardeşim bütün millet seni bekliyor yauw  eyvallah leventim daha iyileri senin olsun inşallah kardesim  stoplarımı seviyorum galiba  fotolar süleymanın makinede kaldı kanka  cok yakında qascam ama forma merak etme 
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
|