Fotoğlarda bambaşka çıkmış.Ayrıca aracı satlığa çıkarmıssınız. Memnun değilmisiniz yoksa
Alıntı yapılan: derossi - Ağustos 01, 2012, 09:36:57 ÖÖhayırlı olsun sızde benım gıbı ozel plaka yapmıssınız anlasılan..sansıma benım aldıgım donemde elegance ıcın 2 ay sure verıyolardı bekleyemedım premıumla ask yasıyoruz sımdı..jdm plakalıgı merak edıyodum merakımda gıttı..ben sımdı nette dolasan "cıvıc rr" plakalıklardan alıcam zaten dıkdortgen..asıl sorum arkadakı honda logosunu cıkarmanız kolay oldumu cıkardıktan sonra ız kaldımı?? (sehırler arası yolculuklardan dolayı boyada sorun yasayanlar var o yuzden soruyorum)misinayla 10 sanıyede cıkıyor arka logo
hayırlı olsun sızde benım gıbı ozel plaka yapmıssınız anlasılan..sansıma benım aldıgım donemde elegance ıcın 2 ay sure verıyolardı bekleyemedım premıumla ask yasıyoruz sımdı..jdm plakalıgı merak edıyodum merakımda gıttı..ben sımdı nette dolasan "cıvıc rr" plakalıklardan alıcam zaten dıkdortgen..asıl sorum arkadakı honda logosunu cıkarmanız kolay oldumu cıkardıktan sonra ız kaldımı?? (sehırler arası yolculuklardan dolayı boyada sorun yasayanlar var o yuzden soruyorum)
Body kit var piyasada ama benim hosuma gitmedi acikcasi
kazasız belasız kullanmak nasip etsin