Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gönderen Konu: fantastic car... BD 6558 new  (Okunma Sayısı 1125 defa)
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #40 : Temmuz 24, 2008, 04:06:13 ÖÖ »

ne tarafta bu araba abi ya maşallah ben ankaralıyım heryeri gezerim görmedm görsem unutmazdım:) plakalara ayrıca bittim eski civic ismime göreydi 2005 şimdi bendekide BD hiç kabartmıyım dedim ama seninkini görünce fikrim 90derece deişdi ve dış görünüş toplam kabaca bi maliyetini sorcam sorması ayıp ama Smiley nazar değmesin maşallah kazasız belasız

Ankaranın şirin ilecesi Ayasta kardesim yolun düşerse beklerim plaka bi kac arkadasın hosuna gitmesede bende güzel olduğunu düşünüyorum kabartmanızı tavsiye ederim body kit jantlar fian 8000 ytl.yi buldu...parcalar özel olarak tokyodan geldi orjinal mugendir Wink cümlemize kazasız belasız ve mümkünse cezasız günler dileğiyle Wink

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #41 : Temmuz 24, 2008, 04:06:52 ÖÖ »

kazasız belasız inş.çok gzl olmuş..

iyi dilekleriniz için tesekkürler Wink

nO tunE nO Life...
bugrahon
Honda Jazz
*

« Yanıtla #42 : Temmuz 24, 2008, 04:59:58 ÖÖ »

ne tarafta bu araba abi ya maşallah ben ankaralıyım heryeri gezerim görmedm görsem unutmazdım:) plakalara ayrıca bittim eski civic ismime göreydi 2005 şimdi bendekide BD hiç kabartmıyım dedim ama seninkini görünce fikrim 90derece deişdi ve dış görünüş toplam kabaca bi maliyetini sorcam sorması ayıp ama Smiley nazar değmesin maşallah kazasız belasız

Ankaranın şirin ilecesi Ayasta kardesim yolun düşerse beklerim plaka bi kac arkadasın hosuna gitmesede bende güzel olduğunu düşünüyorum kabartmanızı tavsiye ederim body kit jantlar fian 8000 ytl.yi buldu...parcalar özel olarak tokyodan geldi orjinal mugendir Wink cümlemize kazasız belasız ve mümkünse cezasız günler dileğiyle Wink

amin amin cümlemize abi ilçelere daha gecmedim ama bilirim ayaşı ayaşlılar vardır bizim zewkine hayran kaldım allah nazardan saklasın o güzelim aracı Smiley bilgilendirdiin için saol kazasız belasız cümlemize
umit_chris
Honda Integra
*

Honda VTEC VTİ

« Yanıtla #43 : Temmuz 24, 2008, 08:11:37 ÖS »

kardeşim kazasız cezasız sürüşler çok tatlı olmuş arabann....

pirana35
Honda Integra
*

6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .

« Yanıtla #44 : Temmuz 24, 2008, 10:05:14 ÖS »

allah kaza bela vermesin ..

acil yay takman lazım ve ledli stop şart son olarakta jantlar uymamış sakınha benim fikrim tabi...ama mugen tartısılmaz

beyaz yok ötesi . . . .
barısss_67
Honda Integra
*

« Yanıtla #45 : Temmuz 25, 2008, 12:29:59 ÖÖ »

kazasız belasız ...  çok güsel
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #46 : Temmuz 25, 2008, 05:00:45 ÖÖ »

amin amin cümlemize abi ilçelere daha gecmedim ama bilirim ayaşı ayaşlılar vardır bizim zewkine hayran kaldım allah nazardan saklasın o güzelim aracı Smiley bilgilendirdiin için saol kazasız belasız cümlemize

tesekkürler kardesim cümlemize kazasız belasız sürüşler insallah Wink

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #47 : Temmuz 25, 2008, 05:01:25 ÖÖ »

kardeşim kazasız cezasız sürüşler çok tatlı olmuş arabann....

tesekekkürler cümlemize insallah Wink

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #48 : Temmuz 25, 2008, 05:06:25 ÖÖ »

acil yay takman lazım ve ledli stop şart son olarakta jantlar uymamış sakınha benim fikrim tabi...ama mugen tartısılmaz

amin yay daha önceki yorumlardada belirttiğim gibi  burdaki bir çok yolda çalışmalar var bitsin ilk işim 3.5 tein yay takmak olcak Wink ledli stoplar geldi ama işten güçten vakit bulup ilgilenemedim daha jant konusuna gelirsek bence çokta fena durmuo  okey mugenlere sizinde dediğiniz gibi fazla yorum yapmaya gerek yok Wink

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #49 : Temmuz 25, 2008, 05:07:24 ÖÖ »

kazasız belasız ...  çok güsel

tesekkürler cümlemize inşallah Wink

nO tunE nO Life...
pirana35
Honda Integra
*

6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .

« Yanıtla #50 : Temmuz 25, 2008, 09:55:38 ÖÖ »

amin yay daha önceki yorumlardada belirttiğim gibi  burdaki bir çok yolda çalışmalar var bitsin ilk işim 3.5 tein yay takmak olcak Wink ledli stoplar geldi ama işten güçten vakit bulup ilgilenemedim daha jant konusuna gelirsek bence çokta fena durmuo  okey mugenlere sizinde dediğiniz gibi fazla yorum yapmaya gerek yok Wink
tebrıkler saygılar . . .

beyaz yok ötesi . . . .
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #51 : Temmuz 26, 2008, 02:35:43 ÖÖ »

tebrıkler saygılar . . .

ricalar efendim.. Wink

nO tunE nO Life...
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #52 : Temmuz 27, 2008, 04:31:19 ÖÖ »

my angel...

nO tunE nO Life...
aRas
Honda Civic Type R

The Power of Dreams

« Yanıtla #53 : Temmuz 27, 2008, 12:26:01 ÖS »

kazasız belasız çok güzel duruyor

SONKEZ biri gölgemde       FARKLI GÖRÜNSEKTE 
FIRTINAM gibi ensemde          AYNI ŞEYLERİ
777 kez sevsemde                ANLATIYOR VE
ÖLÜYORUM hasretinle              YAŞIYORUZ
BERTARAF ETsemde                      H.C.
SIKI TUTUN ellerimle
MELEKLER girer düşlere
utqu
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #54 : Temmuz 28, 2008, 02:30:54 ÖÖ »

kazasız belasız çok güzel duruyor

tesekkürler

nO tunE nO Life...
Onurs
Honda City
*

« Yanıtla #55 : Ağustos 04, 2008, 02:20:48 ÖÖ »

utgu nasılsın ben onur bi görüşemedik bu hafta müsaitsen görüşelim anıttepedeki tabanway biliyormusun salı günü arabaya koruma yaptırıcam öğleden sonra görüşelim sana uygunsa tatilde değilsen tabii okey
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: