su sol aynanın ordakı cıkıntı ne tweter mı taktın ?
Kazasız Belasız Kardeşim Çok güzel maşallah
kardeş allah kaza bela vermesin inş. ep2 ayrıdır. bnm için yeri çok büyük. typeR janttı cok dogru bir tercih olmuş. İSTANBULDAYSAN EGER BİLİRSİN BELKİ 06 jt 241 Hüsonun araba bnm eski aracımdır o haline gelmesinde bütün emek bana aitti ve cokda zevkle topla kıymetını bıl arabanın ok gibi masallah. ama ep2 vtec motora D17si beyni sart daha zevklı olucak şiddetle tavsiye ederim kardeşim
Kazasız belasız kardeşim uzun süredir bu aracları takip ediyorum aracımı satıp kısmetse bi ep2 alıcam ancak kafamda soru işaretleri var performans ,parça sıkıntısı vs. Memnunmusun araçtan.
Alıntı yapılan: NeFeR - Aralık 27, 2012, 02:21:11 ÖSKazasız belasız kardeşim uzun süredir bu aracları takip ediyorum aracımı satıp kısmetse bi ep2 alıcam ancak kafamda soru işaretleri var performans ,parça sıkıntısı vs. Memnunmusun araçtan.parça sıkıntısı yaşamadım bu zamana kadar..bikaç parça tabiki zor buylunuyor ama öyle sorun açan bi araç olmadığı için zaten sorun açsa da vtec2 lerle hemen hemen aynı aksamları..bulunur yani.. ama tutupda bi ön panjuru çıkmasını 2 ay zor bulabilirsin..servisde var ama çok pahalı..ben çok memnunum bundan 3 araba önce otomatiği vardı fakat manuel ile otomatik çok farklı..otomatik pek gitmiyor eşşek kalıyor..manuelde uçmuyor tabi ama otomatikden daha seri..
Alıntı yapılan: hondah - Aralık 28, 2012, 01:44:25 ÖSAlıntı yapılan: NeFeR - Aralık 27, 2012, 02:21:11 ÖSKazasız belasız kardeşim uzun süredir bu aracları takip ediyorum aracımı satıp kısmetse bi ep2 alıcam ancak kafamda soru işaretleri var performans ,parça sıkıntısı vs. Memnunmusun araçtan.parça sıkıntısı yaşamadım bu zamana kadar..bikaç parça tabiki zor buylunuyor ama öyle sorun açan bi araç olmadığı için zaten sorun açsa da vtec2 lerle hemen hemen aynı aksamları..bulunur yani.. ama tutupda bi ön panjuru çıkmasını 2 ay zor bulabilirsin..servisde var ama çok pahalı..ben çok memnunum bundan 3 araba önce otomatiği vardı fakat manuel ile otomatik çok farklı..otomatik pek gitmiyor eşşek kalıyor..manuelde uçmuyor tabi ama otomatikden daha seri..Otomatiklere hakaret etme
canını yerım
canibeat nedemek abi güzel olmuş banada yapalımmı ?