Gönderen Konu: civic navigasyonlu+rötuşlu son hali  (Okunma sayısı 18120 defa)

buura

Ynt: civic navigasyonlu+rötuşlu son hali
« Yanıtla #25 : Nisan 14, 2008, 04:56:37 ÖS »
umut abi buldum seni :D :D

bizim ev var balıkesir de akçayda bn her yaz ordayım bi gün gelirim yanına bi çayını içmeye

mehmet1971

« Yanıtla #26 : Nisan 14, 2008, 05:09:48 ÖS »
Arkadaşım benim de 2007 civic var. Navigasyonunun markasını ve nerede taktırdığını söyleyebilir misin ? Bu arada harika olmuş. Güle güle kullan. Allah kaza,bela ve nazardan korusun.

brtygtt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Nisan 15, 2008, 07:10:29 ÖS »
gercektn  ucak gibi olmuş umut abi :) bidew app taksan tam süpr olur bnce bu plakalar hoş durmuyo gibi =s

cüneytb

« Yanıtla #28 : Nisan 16, 2008, 10:10:12 ÖÖ »
AEM kit'mi yoksa pipercros kit'mi daha kullanışlı aralarında fark varmı senin filtre biraz motora yakın kalmış gibi

« Son Düzenleme: Nisan 16, 2008, 10:11:15 ÖÖ Gönderen: cüneytb »

umut

« Yanıtla #29 : Nisan 16, 2008, 12:55:17 ÖS »
ALLAH kaza bela vermesin güzel olmuşta bu arabadan jantı niye esirgiyorsun hepsinden önemlisi o bence

Lastik değişiminde değiştireceğim
[/quote]
AEM kit'mi yoksa pipercros kit'mi daha kullanışlı aralarında fark varmı senin filtre biraz motora yakın kalmış gibi

Aem kit soğuk hava aldığından daha iyi olmalı
Plastik bir parçayla sıcak hava akışını bir miktar kestiğimi düşünüyorum
Universal kitle deneyeceğim uzatmayı tşk.ilgine

umut

« Yanıtla #30 : Nisan 16, 2008, 12:58:16 ÖS »

gercektn  ucak gibi olmuş umut abi :) bidew app taksan tam süpr olur bnce bu plakalar hoş durmuyo gibi =s

Yeni plakalar yüzeyindeki fosforlu ciladan dolayı boya tutmuyor zaten biraz kalın yazdırdım dün bu da silinecek ozamn app değilde harf ve rakamları kısa yazılı sticker düşünüyorum
tşk

umut

« Yanıtla #31 : Nisan 16, 2008, 01:01:56 ÖS »
çin malı markası yok d265 car media player die geçiyor faturadanetten aldım  honda servis taktı
Taktırırsan ve kaskoya işleteceksen taktırmadan seri numarasını not etmeyi unutma kasko onu soruyor birde dvd+tv el freni çekmeden görüntü vermiyor ekrana sürüş güvenliği için iptal etmek istersen pembe kabloyu şase ye verdir .

Arkadaşım benim de 2007 civic var. Navigasyonunun markasını ve nerede taktırdığını söyleyebilir misin ? Bu arada harika olmuş. Güle güle kullan. Allah kaza,bela ve nazardan korusun.
« Son Düzenleme: Nisan 16, 2008, 01:02:51 ÖS Gönderen: umut »

görkem

« Yanıtla #32 : Nisan 16, 2008, 01:06:18 ÖS »
gorkemsarikaya@hotmail.com umut abi ekleyebilirmisin bnm msn i

umut

« Yanıtla #33 : Nisan 16, 2008, 01:12:39 ÖS »

CVC2008

« Yanıtla #34 : Nisan 16, 2008, 11:05:14 ÖS »
umut balıkesir e geldiğimde bende bulacağım seni kaçış yok bi geörmem beğendiklerimi uygulamam lazım :)

CVC2008

« Yanıtla #35 : Nisan 16, 2008, 11:05:57 ÖS »
menajer87@hotmail.com eklersen sevinirim...

can34

« Yanıtla #36 : Nisan 17, 2008, 09:54:15 ÖÖ »
hayırlı olsun

i-vtec

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Nisan 17, 2008, 10:29:25 ÖÖ »

dash için 85ytl.
7'' dvd+vcd+divx+buletooth+radyo+tv+navigasyon için 1200ytl.(şimdi tam uçak oldu diyor görenler rota +konuşuyor sola dön hız limitini aştın dikkat radar gibi ayrıca hızı sabitledim otonun km saati 83 iken gps 79 gösteriyor)
pipercross short ram 160ytl.(basarsan ses+performans)(basmazsan şehir içi 7,5 litreye düşüyor 100 km de ....normalde 10lt 100km benim yakıtım)

folyo nun cinsini bilmiyorum.
logo orjinal fatoş hanımdan temin edildi.
kırmızı spor duruyor yakından bakıldığında uzaktan kırmızı belli olmuyor.
yorumlara teşekkür ederim.

bence herşeyiyle güzel olmuş bu arada GPS yi kaça mal ettin ayıptır sorması :)

Öncelikle güle güle kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Navigasyon cihazını nereden temin ettiğinizi markasını vs. öğrenmemiz mümkün mü?
Çünkü bu tarz bazı cihazlarda, Ana ünite ayrı, TV anteni ayrı, GPS Modulü ayrı oluyormuş, birde Türkiye Haritası lazım oluyormuş.

Benzer bir uygulama yapmayı düşünüyorum, yardımlarınız için teşekkür ederim

i-vtec

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : Nisan 17, 2008, 10:34:03 ÖÖ »
Cihaz teminini cevaplamışsınız, görmemişim.

Bu antenleri extra mı aldınız (TV ve Navi) Birde Türkiye Haritasını nereden nasıl temin ettiniz? Kısaca Navi Özelliği nasıl çalışıyor?

umut

« Yanıtla #39 : Nisan 17, 2008, 03:06:27 ÖS »
gps anteni cihazlabirlikte geldi cep telefonu kadar alet görünmecek şekilde torpidonun üstüne monte edildi tv antenini kendim aldım 55 ytl arka cama stickerlı 2anten olmalıymış şimdilik karlı gösteriyor.
alırsan yazılım konusunda destek olurum.

Cihaz teminini cevaplamışsınız, görmemişim.

Bu antenleri extra mı aldınız (TV ve Navi) Birde Türkiye Haritasını nereden nasıl temin ettiniz? Kısaca Navi Özelliği nasıl çalışıyor?

Typerkan

« Yanıtla #40 : Nisan 17, 2008, 04:04:32 ÖS »
Hayırlı olsun umut ben daha yeni görüyorum walla :)) Süper olmuş bi ara görüşürsek senin nevigasyon "kara bi tayyar ... KM hızla geliyor" dermi :))) walla süper olmuş kardeşim eline sağlık ama sanki teyip oturmamışmı ??? Resimden pek çözemedim ama ?

umut

« Yanıtla #41 : Nisan 17, 2008, 04:42:17 ÖS »
çok hızlı kullanıyosun göremeyebilir gps oturdu yaw çamur yapma

Hayırlı olsun umut ben daha yeni görüyorum walla :)) Süper olmuş bi ara görüşürsek senin nevigasyon "kara bi tayyar ... KM hızla geliyor" dermi :))) walla süper olmuş kardeşim eline sağlık ama sanki teyip oturmamışmı ??? Resimden pek çözemedim ama ?

Typerkan

« Yanıtla #42 : Nisan 17, 2008, 05:06:05 ÖS »
Yok kardeşim çamur falan çiçek gibi durmuş walla sende bakarsan görürsün tayp resimlerinden 4. ve 6. resimlere bak sanki konsolun dışındaymış gibi görünüyor ..!! Onu sordum sadece ;) Güle güle kullan kardeşim

pasa35

« Yanıtla #43 : Nisan 17, 2008, 08:32:52 ÖS »
valla sımdı bende baktım banada üst tarafı biraz dısarda kalmıs gıbı geldı!!belkıde fotolardan ole gorunuyodur

fikito

« Yanıtla #44 : Nisan 17, 2008, 09:07:21 ÖS »
abi süper olmuş :) allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ve hırsızlardan korusun inş :)

karamel

« Yanıtla #45 : Mayıs 13, 2008, 12:13:03 ÖS »
hayırlı olsun çok güzelde. ekranın üst kısmı neden dışa dogru çıkıntılı duruyo.belki direk görsem böyle demicem ama resimde değişik olmus

mustafa_typer

• Ziyaretçi
« Yanıtla #46 : Mayıs 16, 2008, 08:48:23 ÖÖ »
yakışır toprağıma

pirana35

• Ziyaretçi
« Yanıtla #47 : Mayıs 16, 2008, 09:03:07 ÖÖ »
Arkadaşım eline sağlık böle beğenmişsin böle kullanırsın zevk meselesi benım begenım sadece arac beyaz olması . . .  Begenen ve çok güzel diyen herkese saygı duyuyorum ama bazı hatırlatmalar da yapmak lazım dıye düşünüyorum . . .

BENCE    ön plaka da yazıların silik olması çok kötü panjur siyah olmamıs madem logo taktın bence nıkelaj kalmalıydı tampona taktıgın ızgaralar artık tarih olmak üzere gerek yoktu typeR yazısı hiç olmamış nazar boncugu daha görünmeyen biryerde olmalı yada hiç olmamalı spoiler de kı kırmızı stop ledini sökmen hiç olmamış navıgasyon da bence tam yerıne oturmamış. . . .

Aracına ve sana saygım sonsuz kazasız belasız arkadasım ama bence bazı düzeltmeler yapman gerek acil olarak . . .

Navigasyon soran arkadaslarada küçük bi hatırlatma elektronık marketler de ve hatta çoğu aksesuarcıda bulabılırsınız iyice yaygınlastı su an bilgilerinize . . .
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 09:04:34 ÖÖ Gönderen: pirana35 »

umut

« Yanıtla #48 : Mayıs 16, 2008, 11:25:47 ÖÖ »
prinha sağol hatırlatmalar için ...plakalarda ince yazı bence güzel ...tampona taktığım ızgaralar mıcırdan radyatörü korumak amaçlı,,,, kırmızı ledlerin özeri şeffaf fabrika çıkışı öyle be kardeşim..
Honda serviste taktılar navigasyonu İzmire gelirim sıksık akrabalarım orda adresini verebilirsen ziyaret ediyim seni navigasyona el atarsın  işime yarayan bişi varsa alabilirim

umut

« Yanıtla #49 : Mayıs 16, 2008, 11:27:26 ÖÖ »
allah sana daha iyilerini nasip etsin kardeşim

yakışır toprağıma