|
Typerkan
|
 |
« Yanıtla #40 : Nisan 17, 2008, 06:04:32 ÖS » |
|
Hayırlı olsun umut ben daha yeni görüyorum walla  Süper olmuş bi ara görüşürsek senin nevigasyon "kara bi tayyar ... KM hızla geliyor" dermi  ) walla süper olmuş kardeşim eline sağlık ama sanki teyip oturmamışmı  Resimden pek çözemedim ama ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umut
|
 |
« Yanıtla #41 : Nisan 17, 2008, 06:42:17 ÖS » |
|
çok hızlı kullanıyosun göremeyebilir gps oturdu yaw çamur yapma Hayırlı olsun umut ben daha yeni görüyorum walla  Süper olmuş bi ara görüşürsek senin nevigasyon "kara bi tayyar ... KM hızla geliyor" dermi  ) walla süper olmuş kardeşim eline sağlık ama sanki teyip oturmamışmı  Resimden pek çözemedim ama ?
|
|
|
|
|
|
10'suz olmaz 
|
|
|
|
Typerkan
|
 |
« Yanıtla #42 : Nisan 17, 2008, 07:06:05 ÖS » |
|
Yok kardeşim çamur falan çiçek gibi durmuş walla sende bakarsan görürsün tayp resimlerinden 4. ve 6. resimlere bak sanki konsolun dışındaymış gibi görünüyor ..!! Onu sordum sadece  Güle güle kullan kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pasa35
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #43 : Nisan 17, 2008, 10:32:52 ÖS » |
|
valla sımdı bende baktım banada üst tarafı biraz dısarda kalmıs gıbı geldı!!belkıde fotolardan ole gorunuyodur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #44 : Nisan 17, 2008, 11:07:21 ÖS » |
|
abi süper olmuş  allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ve hırsızlardan korusun inş 
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
karamel
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 13, 2008, 02:13:03 ÖS » |
|
hayırlı olsun çok güzelde. ekranın üst kısmı neden dışa dogru çıkıntılı duruyo.belki direk görsem böyle demicem ama resimde değişik olmus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_typer
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 16, 2008, 10:48:23 ÖÖ » |
|
yakışır toprağıma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana35
Honda Integra
6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 16, 2008, 11:03:07 ÖÖ » |
|
Arkadaşım eline sağlık böle beğenmişsin böle kullanırsın zevk meselesi benım begenım sadece arac beyaz olması . . . Begenen ve çok güzel diyen herkese saygı duyuyorum ama bazı hatırlatmalar da yapmak lazım dıye düşünüyorum . . .
BENCE ön plaka da yazıların silik olması çok kötü panjur siyah olmamıs madem logo taktın bence nıkelaj kalmalıydı tampona taktıgın ızgaralar artık tarih olmak üzere gerek yoktu typeR yazısı hiç olmamış nazar boncugu daha görünmeyen biryerde olmalı yada hiç olmamalı spoiler de kı kırmızı stop ledini sökmen hiç olmamış navıgasyon da bence tam yerıne oturmamış. . . .
Aracına ve sana saygım sonsuz kazasız belasız arkadasım ama bence bazı düzeltmeler yapman gerek acil olarak . . .
Navigasyon soran arkadaslarada küçük bi hatırlatma elektronık marketler de ve hatta çoğu aksesuarcıda bulabılırsınız iyice yaygınlastı su an bilgilerinize . . .
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 11:04:34 ÖÖ Gönderen: pirana35 »
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
|
|
|
umut
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 16, 2008, 01:27:26 ÖS » |
|
allah sana daha iyilerini nasip etsin kardeşim yakışır toprağıma
|
|
|
|
|
|
10'suz olmaz 
|
|
|
smakbuloglu
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 16, 2008, 01:45:11 ÖS » |
|
umutcum san bir sey sorucam ya kardesim on logu'yu fatos hnm'dan soylemisin.onu gordum ki birazdan bende bir tane soyluyecegim.Arka logo icin ne yaptın.Gordugum kadarıyla bir boyama islemi var ya da folyo da olabilri.Arka logo neden ön logo gibi alıp da takmayı dusunmedin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umut
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 16, 2008, 01:48:24 ÖS » |
|
folyo yapıştırdım logonun altına... zemin düz olmadığı için logo olmaz dediler burada umutcum san bir sey sorucam ya kardesim on logu'yu fatos hnm'dan soylemisin.onu gordum ki birazdan bende bir tane soyluyecegim.Arka logo icin ne yaptın.Gordugum kadarıyla bir boyama islemi var ya da folyo da olabilri.Arka logo neden ön logo gibi alıp da takmayı dusunmedin?
|
|
|
|
|
|
10'suz olmaz 
|
|
|
|
bayburtlu69
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 16, 2008, 02:01:13 ÖS » |
|
maşallah güzel olmuşş..kazasız belasız yalnız mugen spoiler olsaydı daha güzel olurdu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pirana35
Honda Integra
6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .
|
 |
« Yanıtla #53 : Mayıs 16, 2008, 02:11:03 ÖS » |
|
prinha sağol hatırlatmalar için ...plakalarda ince yazı bence güzel ...tampona taktığım ızgaralar mıcırdan radyatörü korumak amaçlı,,,, kırmızı ledlerin özeri şeffaf fabrika çıkışı öyle be kardeşim.. Honda serviste taktılar navigasyonu İzmire gelirim sıksık akrabalarım orda adresini verebilirsen ziyaret ediyim seni navigasyona el atarsın işime yarayan bişi varsa alabilirim
beklerim mutlaka gokdeniz.oto@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
aydbjk
Honda Jazz
HONDAM VE AŞKIM
|
 |
« Yanıtla #54 : Haziran 02, 2008, 01:50:48 ÖS » |
|
kırmızı amblemden nasıl alabilirim ben de servistemi var ayrıca bu navi den televizyonda seyredilebiyormu
|
|
|
|
|
|
HONDAM BENİM
|
|
|
|
umut
|
 |
« Yanıtla #55 : Haziran 02, 2008, 07:21:35 ÖS » |
|
fatoş hanımdan temin edebilirsin marmara honda tv izliyorum 1 anten yetmeyince 2.sini aldım sticker anten arka cama yapıştırılıyor. 13 kanal net hareket halinde arada karlama yapıyor. dvd klip izlemekte nefis... kırmızı amblemden nasıl alabilirim ben de servistemi var ayrıca bu navi den televizyonda seyredilebiyormu
|
|
|
|
|
|
10'suz olmaz 
|
|
|
aydbjk
Honda Jazz