SUNSET35
Honda Integra
ZAMAN HER ŞEYİİ ÇÖZER ŞU BEKLEMEK OLMAZSA
|
 |
« Yanıtla #40 : Mayıs 11, 2008, 01:42:56 ÖS » |
|
sen gecen draglarda yüzünü görebildinmi arkadaşın aykutcum...
|
|
|
|
|
|
sunset35
|
|
|
pirana35
Honda Integra
6 Kasım'ı Unutma Unutturma . . .
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 11, 2008, 02:26:36 ÖS » |
|
sen gecen draglarda yüzünü görebildinmi arkadaşın aykutcum... bi daha kıne gecen seferın acısını cıkartıcam kardeşim rahat ol sen . . .
|
|
|
|
|
|
beyaz yok ötesi . . . .
|
|
|
|
sSPAM
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 11, 2008, 05:09:33 ÖS » |
|
Buca tarafından gectinizmi hic 2-3 gun once falan super gozuktu gozumede o zaman valla neye karar verdim bilmiyorum  hatta baya baktımm arabaya gecerken
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUNSET35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 13, 2008, 05:42:38 ÖS » |
|
Buca tarafından gectinizmi hic 2-3 gun once falan super gozuktu gozumede o zaman valla neye karar verdim bilmiyorum  hatta baya baktımm arabaya gecerken BİZ ZATEN BUCALIYIZ KARDEŞİM
|
|
|
|
|
|
sunset35
|
|
|
|
sSPAM
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 13, 2008, 09:54:57 ÖS » |
|
Buca tarafından gectinizmi hic 2-3 gun once falan super gozuktu gozumede o zaman valla neye karar verdim bilmiyorum  hatta baya baktımm arabaya gecerken BİZ ZATEN BUCALIYIZ KARDEŞİM Sakin..Tum dunya Forumlarında buyuk harfle yazmak bagırmak anlamına gelir bagırılıcak birsey dedik mi hayır ee ne bu asabiyet*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUNSET35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 14, 2008, 06:48:51 ÖS » |
|
Buca tarafından gectinizmi hic 2-3 gun once falan super gozuktu gozumede o zaman valla neye karar verdim bilmiyorum  hatta baya baktımm arabaya gecerken BİZ ZATEN BUCALIYIZ KARDEŞİM Sakin..Tum dunya Forumlarında buyuk harfle yazmak bagırmak anlamına gelir bagırılıcak birsey dedik mi hayır ee ne bu asabiyet* Rahat ollll ya bagırmadıkkk asabi olcak bişey yokkk sen buca ttarafındamısın
|
|
|
|
|
|
sunset35
|
|
|
caramel
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 15, 2008, 10:52:42 ÖS » |
|
sen gecen draglarda yüzünü görebildinmi arkadaşın aykutcum... höööyyyt nooluoy bakııım burda gören gördü zübeyir fero kadaa beraberdik yağmur fenaaa yapınca kaçıp yemeğe gittik kim bi şi dedi geldinizde slm vermedik mi hıh size 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa_typer
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 16, 2008, 10:44:03 ÖÖ » |
|
Kazasız belasız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 20, 2008, 12:38:07 ÖS » |
|
yok yanlışın var kardeşim urla dan ılk sahıbınden bı bayandan alındı bu araç biz ondan aldık tabı aldıgımızda uygulmaların hiç biri yoktu . . .
ilk sahibi bir bayandan alındıyı simdi okudum vaybe ne şans varmıs sizde hocam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUNSET35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 21, 2008, 04:51:50 ÖS » |
|
yok yanlışın var kardeşim urla dan ılk sahıbınden bı bayandan alındı bu araç biz ondan aldık tabı aldıgımızda uygulmaların hiç biri yoktu . . .
ilk sahibi bir bayandan alındıyı simdi okudum vaybe ne şans varmıs sizde hocam  sEbep..
|
|
|
|
|
|
sunset35
|
|
|
Melih-Ö
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 21, 2008, 06:50:44 ÖS » |
|
bende panjurla kaputu beğenemedim:) ama gerisi mükemmel adı üstünde type-r beğenmemek olur mu:) mahş kazasız belasız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seko
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 21, 2008, 09:53:49 ÖS » |
|
ilk sahibi bir bayandan alındıyı simdi okudum vaybe ne şans varmıs sizde hocam  sEbep.. bayandan typer nerede gorulmus şaka gibi yaw o baglamda dedim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SUNSET35
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #52 : Temmuz 15, 2008, 09:17:27 ÖS » |
|
GÜNCEL
|
|
|
|
|
|
sunset35
|
|
|
34 EG 189
Honda City
|
 |
« Yanıtla #53 : Temmuz 16, 2008, 10:55:28 ÖÖ » |
|
BENCE FAZLA SÖYLENECEK SÖZ YOK MUHTEŞEM GÖRÜNÜYOR TAHMİNİMCE BÜTÜN HONDACILARIN HAYALİ ALLAH KAZA BELA VERMESİN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|