mugen beyin var diye duymustum aracında merak ettiim mugen nasıl verimlimi , fabirka set up ları yapıldıgından illa mugen parcalar ile uyumlumu yoksa diger marka parcalarlada birlikte verimli oluyormu ??
araba degil o canavar araba bir yerden bir yere ulaşımda kullanınılır Type R ise bir yerden bir yere en zevkli nasıl giderim diye dusunmuş japon muhendisler sonra Type R ı yapmıslar
araç çok güzel galiba satılmış ama
konuyu hortlatıyorum hoorttt bu aracı 3 ay önce ben satın aldım. 2008 yılına kadar yorumlar güzel ( e 2008den sonra alan kişiden ben aldım ondaykenki halinide biliyorum) ama ondan sonra T ile başlayan bir sitede çok kötülüyorlar aracımı konu hakkında bilgisi olan var mı ben birşey göremiyorum araçta. acaba çekememezlik mi
Bahsettiğin siteyi biliyorum satılık araçlar hakkında çok şey yazarlar çizerler ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilemeyiz ama senin içine sindiyse araç ve almadan önce kontrol ettirdiysen motor ve karoser olarak sorun yok şahsen ben typer alıcak olsam motorunu ölçtürür güç kayıplarına bakar bir de en son şaselere bakar gazlamaya devam ederim hayırlı olsun güle güle kullan yazılana çizilene kulak asma