Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] 3 Yazdır
Gönderen Konu: 34 DM 9263 VTEC II_(STOCK)  (Okunma Sayısı 3866 defa)
O-N-U-R
Honda Integra
*

« Yanıtla #20 : Eylül 21, 2007, 06:22:53 ÖS »

Satayım ya ben sana..Smiley zaten gidiyoz üniversiteye araba kaldı burda... ağlarım
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #21 : Eylül 21, 2007, 06:27:26 ÖS »

Satayım ya ben sana..Smiley zaten gidiyoz üniversiteye araba kaldı burda... ağlarım

iyi diyorsunda sen stop'un camını kırdırmıştın,gerçi bende kırdıymayı düşünüyordum love ama o şekilde çok su alıyor,fiberle etrafına düzelttirmek lazım..  Wink
ama ben sıfır ve camlı düşünüyorum..  artis

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
O-N-U-R
Honda Integra
*

« Yanıtla #22 : Eylül 21, 2007, 06:34:53 ÖS »

Kırdırmadım kendim kırdım kendim boyadım ehuehu.Smiley yok ben zaten öle şakasına söledim satayım die.. okey neyse konuyu dağıtmayalım jant ve yaydan başla biz başlayamadık kısmet olmadı sen yap bare Faruk..Smiley
Typerkan
Honda Prelude

« Yanıtla #23 : Eylül 21, 2007, 09:02:26 ÖS »

Kazasız belasız cezasız kullan kardeşim  okey

ErDa
Honda City
*

« Yanıtla #24 : Eylül 21, 2007, 09:12:09 ÖS »

bu arabaya özellikle de bu renge bayılıyorum içimin yağları eriyor. büyük bir zevkin eseri olsa gerek  artis bence stoplar orjinal daha güzel duruyor bu aracın stock halinde, allah kaza bela vermesın profesyonel fotoğrafcı elı değmıs gibi  dill

Agent
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Eylül 21, 2007, 09:15:40 ÖS »

Maşşallah faruk kazasız belasız çok temiz çiçek gibi.. Bende haftasonu çekip 1-2 resmini paylaşıyım bari sizlerle
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #26 : Eylül 22, 2007, 04:18:37 ÖS »

güzel düşünceleriniz ve önerileriniz için teşekkur edrim..  artis
ali arkadaşım senin fotolarıda biran önce bekliyoruz ..  love

Yanlıyorum Kahrımdan,Devir 6000'deyken,Uzuyorum Sahilden Pugcular Peşimdeyken,VTEC Açıkken,Eğer Şöför Bensem,Dans Ederim CİVİC 1.6 ES'len ..
serkan
Honda Prelude

« Yanıtla #27 : Eylül 22, 2007, 04:27:21 ÖS »

Maşallah kazasız belasız kullan

ÖZER MOTOR
0212 521 42 19
www.ozermotor.net
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #28 : Eylül 22, 2007, 04:28:20 ÖS »

bu arada fotoların çekildiği yer türkiyenin en kuzey noktasıdır..   artis
resimlerde görünen kürelerden de karşısı yağni rusya izlenmektedir..  love

yorum yazan herkese teşekkur ederim..  okey

can34
Honda Civic Type R

Honda Accord

« Yanıtla #29 : Eylül 22, 2007, 04:49:39 ÖS »

kardeşim aracın çok güzel!!kıymetini bildiğinden şüphem yok..jant lardan yada farlardan başlaman iyi olur bnce!!kazasız belasız kullanman dileğiyle
ZafeR
Turbo Civic Type-R

Yalansın Dünya...!

« Yanıtla #30 : Eylül 23, 2007, 02:06:27 ÖÖ »

kazasız belasız hayırlı günlerde

35vt787
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Eylül 23, 2007, 07:34:58 ÖÖ »

Maşallah ...Kazasız belasız cezasız.....Jantlardan başla bence.... contra
bayburtlu69
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Ocak 30, 2008, 12:18:46 ÖS »

kazasız belasız kullanman dileğiyle . arabanın başka fotoları yok muu
whitehan
Turbo Civic Type-R

cuneyt

« Yanıtla #33 : Ocak 31, 2008, 04:19:33 ÖÖ »

faruk konu 3-4 aylık ama bı arkadasımız guncellemıs ben yenı goruyorum aracın cok guzel kazasız belasız kullanmanı dılerım..soylemeden gecmıyım dedım kardesım..

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #34 : Şubat 01, 2008, 12:05:40 ÖÖ »

faruk konu 3-4 aylık ama bı arkadasımız guncellemıs ben yenı goruyorum aracın cok guzel kazasız belasız kullanmanı dılerım..soylemeden gecmıyım dedım kardesım..

saol abım,ama senın aracın yanında bıraz sonuk kalır Wink daha ıılerı senın olur ınş.,kazasız belasız kullanmanı dılerım..

8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #35 : Şubat 01, 2008, 12:46:58 ÖÖ »

faruk kardeşim bende yeni gördüm konuyu Smiley
fotolar da çok hoş, vtecII'de... kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanı dilerim.
bu arada sinop'a ben de gitmiştim ama bu fotoğraflardaki yerleri görme fırsatım olmadı,merkezdeydik genelde (DSİ'nin plajı vardı, orda takılıyoduk 8-9 sene önce)... inş. tekrar gitme fırsatımız olur, güzel yerler...

"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.)
civic_2007
Honda Integra
*

26GÜMÜŞ ŞOVALYEM26..

« Yanıtla #36 : Şubat 01, 2008, 01:08:22 ÖÖ »

araç gerçekten çok gzl  ve oldukca bakımlı ..fotolarda başka bir gzl çekilmiş..kazasız belasız inş
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #37 : Şubat 01, 2008, 01:11:12 ÖÖ »

fotolar da çok hoş, vtecII'de... kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanı dilerim.
bu arada sinop'a ben de gitmiştim ama bu fotoğraflardaki yerleri görme fırsatım olmadı,merkezdeydik genelde (DSİ'nin plajı vardı, orda takılıyoduk 8-9 sene önce)... inş. tekrar gitme fırsatımız olur, güzel yerler...

saol kardeşım..sınop gerçekten guzel bı yer,yarım adanın ıçındesın bı kere denıze gırememe gıbı bı luksun yok Smiley her gun denıze gırebılırsın,kale tarafı dalgalıysa havlunu şapkanı alıyorsun 10 dk sonra obur tarafdasın Smiley zaten 94'den berı her yaz uğrarız.. Wink fotoları çekdığım yerde karakumun ılersı yanı ada yolu.. contra

araç gerçekten çok gzl  ve oldukca bakımlı ..fotolarda başka bir gzl çekilmiş..kazasız belasız inş

teşekkur ederım..Allah kımseye kaza bela yuzu gostermesın..
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2008, 01:12:50 ÖÖ Gönderen: Faruk » Logged

8663
Turbo Civic Type-R

gσкнαη ωιтн νтє¢ ιι

« Yanıtla #38 : Şubat 01, 2008, 11:33:13 ÖÖ »

saol kardeşım..sınop gerçekten guzel bı yer,yarım adanın ıçındesın bı kere denıze gırememe gıbı bı luksun yok Smiley her gun denıze gırebılırsın,kale tarafı dalgalıysa havlunu şapkanı alıyorsun 10 dk sonra obur tarafdasın Smiley zaten 94'den berı her yaz uğrarız.. Wink fotoları çekdığım yerde karakumun ılersı yanı ada yolu.. contra
şimdi hatırladım karakum'a da gitmiştim.. denizin dibi orda biraz taşlı yanlış hatırlamıosam...

"Selamet ül-insan fi hıfz il-lisan. (İnsanın selameti dilini tutmasıdır.)"Hz.Muhammed (S.A.V.)
Faruk
Turbo Civic Type-R

2006 Civic ES

« Yanıtla #39 : Şubat 01, 2008, 11:52:57 ÖÖ »

şimdi hatırladım karakum'a da gitmiştim.. denizin dibi orda biraz taşlı yanlış hatırlamıosam...

valla şımdılerde taşlı değıl sadece dığer sahıllere gore bıraz daha derın ama onunda sımsıyah kumu yeter..  contra

Sayfa: 1 [2] 3 Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: