Alıntı yapılan: pirana35 - Kasım 11, 2008, 11:10:29 ÖÖher araca güzel demek mi lazım bunu çözebilmiş değilim arkadaşlar ama bu aracta çok güzel olan maşallah denecek ne var allah aşkına anlamıyorum yani aman kardeşim şöyle güzel böyle güzel demek yerıne eleştirip arabasını iyileştirmekte yardımcı olsak daha iyi olmaz mı yanı kotu neyı var soyle o zaman masallah olmasın
her araca güzel demek mi lazım bunu çözebilmiş değilim arkadaşlar ama bu aracta çok güzel olan maşallah denecek ne var allah aşkına anlamıyorum yani aman kardeşim şöyle güzel böyle güzel demek yerıne eleştirip arabasını iyileştirmekte yardımcı olsak daha iyi olmaz mı yanı
plastık daha saglıklı ve goruntusu ıyı bence
Alıntı yapılan: 777 - Kasım 12, 2008, 06:53:29 ÖSAlıntı yapılan: pirana35 - Kasım 11, 2008, 11:10:29 ÖÖher araca güzel demek mi lazım bunu çözebilmiş değilim arkadaşlar ama bu aracta çok güzel olan maşallah denecek ne var allah aşkına anlamıyorum yani aman kardeşim şöyle güzel böyle güzel demek yerıne eleştirip arabasını iyileştirmekte yardımcı olsak daha iyi olmaz mı yanı kotu neyı var soyle o zaman masallah olmasınkötü ney mı var uzun sürer biraz o yuzden boşver