|
SERVET
|
 |
« Yanıtla #80 : Temmuz 21, 2008, 12:22:16 ÖS » |
|
Fatoş hanım benim bu gün size mail ile resmini yolladığım Logolardan satabilirmiyiz arkadaşlara ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.
|
 |
« Yanıtla #81 : Temmuz 21, 2008, 12:24:37 ÖS » |
|
Fatoş hanım benim bu gün size mail ile resmini yolladığım Logolardan satabilirmiyiz arkadaşlara ?
EEEE yok kalsın işimi ve markamı seviyorum mümkünse uzun yıllar çalışmayı düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
|
SERVET
|
 |
« Yanıtla #82 : Temmuz 21, 2008, 12:26:44 ÖS » |
|
Pekala ben sadece kendi aracıma takayımj o zaman Türkiyede tek olayım bu sayede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
apse
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #83 : Temmuz 21, 2008, 12:33:26 ÖS » |
|
ben yurt dışından ablama sıparış edeceğim ama anladığım kadarıyla ebatlaeı var arka H amblemının sızden rıcam ebatları konusunda yardımınz . ayrıca typer amblemınıde sorayım fıatını bır sorsun belkı hesaplı bır fıat alırız ısteyen arkadaşlara getırtırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HanDikaP
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #84 : Temmuz 21, 2008, 12:40:40 ÖS » |
|
Selamlar, Ben logoları yurtdışından getirmeden önce Fatoş Hanımla Konuşmuştum. Bana ön logoyu takmamı tavsiye etmişti. Büyük olan bu ön logonun yanı düz Eğimsiz yani. Bunlar takıldığında bagajla logo arasında boşluk kalır. Amerikadaki CIVIC SI modelleri için olabilir çünkü onların bagajıda eğimsiz. Ama Türkiyedeki Sedan Civic ler japon tarzı sedan Type-r gibi aşağıdaki fotoğraflarda görüleceği üzere logolar eğimli. Ben kendime getirirken 1 takımda yedek getirdim. Paketlerin resimlerini çektim. Üzerindeki numaralar original Honda ürün numaraları. Bunlar belki Fatoş Hanıma yardımcı olabilir. Yok getirtilemez ise ben yardımcı olmaya çalışırım.  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #85 : Temmuz 21, 2008, 12:47:03 ÖS » |
|
Sponsorluk durumumuz söz konusu olduğundan sizin yardımcı olmanız uygun olmayabilir... 
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
|
utqu
|
 |
« Yanıtla #86 : Temmuz 21, 2008, 12:55:55 ÖS » |
|
Selamlar, Ben logoları yurtdışından getirmeden önce Fatoş Hanımla Konuşmuştum. Bana ön logoyu takmamı tavsiye etmişti. Büyük olan bu ön logonun yanı düz Eğimsiz yani. Bunlar takıldığında bagajla logo arasında boşluk kalır. Amerikadaki CIVIC SI modelleri için olabilir çünkü onların bagajıda eğimsiz. Ama Türkiyedeki Sedan Civic ler japon tarzı sedan Type-r gibi aşağıdaki fotoğraflarda görüleceği üzere logolar eğimli. Ben kendime getirirken 1 takımda yedek getirdim. Paketlerin resimlerini çektim. Üzerindeki numaralar original Honda ürün numaraları. Bunlar belki Fatoş Hanıma yardımcı olabilir. Yok getirtilemez ise ben yardımcı olmaya çalışırım.   slm dostum bu getirtiğin yedek logolardan bende almak istiyorum yardımcı olursan sevinirm
|
|
|
|
|
|
 nO tunE nO Life...
|
|
|
HanDikaP
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #87 : Temmuz 21, 2008, 12:58:12 ÖS » |
|
Maalesef !! Fatoş hanım böyle bir durumun uygun olmadığını söyledi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Badboy®
Honda City
|
 |
« Yanıtla #88 : Temmuz 21, 2008, 06:04:36 ÖS » |
|
İyide Fatoş hanımın getiremem,elimde yok dediği logo için neden yardımcı olamasın arkadaş ? Sonuçta honda türkiyenin elinde bulunan logoları satmazsınız (ki zaten kimse onları talep etmez servislerde varken) olur biter..
Handikap arkadaşım bana yemreyildiz@hotmail.com'a bir mail çakabilirsen görüşelim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 06:05:28 ÖS Gönderen: Badboy® »
|
|
|
|
|
d0444
Honda City
|
 |
« Yanıtla #89 : Temmuz 29, 2008, 11:19:54 ÖS » |
|
handikap arkadaş banada bi mail atarsan bende istiyorum bunlardan ibouncu@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Honda Prelude

SEE YOU LETER...
|
 |
« Yanıtla #90 : Temmuz 29, 2008, 11:21:54 ÖS » |
|
tr de var servislerden ulaşabilrisiniz sonuçta bunlar htr nin haricinde gelmiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HanDikaP
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #91 : Temmuz 31, 2008, 10:56:01 ÖÖ » |
|
tr de var servislerden ulaşabilrisiniz sonuçta bunlar htr nin haricinde gelmiyor
metin16 benim sormadığım servis kalmadı. Mümkünse tr de servislerde vardır gibi genel bir laf yazacağımıza. Hangi serviste olduğunu yazarsan herkeze yardımcı olursun. Ben bunları getirmeden uzunca bir süre aradım bulamadım. Yanlış anlaşılmasın benim derdim logo satmak felan değil. Fakat hangi serviste olduğunu yazacağız ki arkadaşlar oradan temin etsinler. Kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Honda Prelude

SEE YOU LETER...
|
 |
« Yanıtla #92 : Temmuz 31, 2008, 11:11:00 ÖS » |
|
anlıyorum ama yazarsak burada sorun teşkil edilir.Sponsor izin versin yazayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
demir_vtec
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #93 : Eylül 21, 2008, 12:53:04 ÖS » |
|
iyi günler fatoş hanım 2006 civic Es sahibiyim elinizde varmı bilmiyorum ama kırmızı ön logo almak istiyorum formu inceledigim kadarıyla ebat konusunda ön amblemde sıkıntı olmuyor.Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barısss_67
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #94 : Eylül 26, 2008, 09:38:09 ÖS » |
|
slm ' handikap ' sızınle irtibata nasıl geçebilirim.msn adresinizi verebilirmisiniz.veye eklersen crazy_simpson_67@hotmail.com ii günler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
butcher
Honda City
|
 |
« Yanıtla #95 : Eylül 28, 2008, 01:25:30 ÖÖ » |
|
Fatos hanim sizde egimli arka logo var mi? Büyük olan bu ön logonun yanı düz Eğimsiz yani. Bunlar takıldığında bagajla logo arasında boşluk kalır. Amerikadaki CIVIC SI modelleri için olabilir çünkü onların bagajıda eğimsiz. Ama Türkiyedeki Sedan Civic ler japon tarzı sedan Type-r gibi aşağıdaki fotoğraflarda görüleceği üzere logolar eğimli. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
butcher
Honda City
|
 |
« Yanıtla #96 : Ekim 06, 2008, 01:25:54 ÖÖ » |
|
Henuz cevap almadim.... Fatos hanim sizde egimli arka logo var mi? Büyük olan bu ön logonun yanı düz Eğimsiz yani. Bunlar takıldığında bagajla logo arasında boşluk kalır. Amerikadaki CIVIC SI modelleri için olabilir çünkü onların bagajıda eğimsiz. Ama Türkiyedeki Sedan Civic ler japon tarzı sedan Type-r gibi aşağıdaki fotoğraflarda görüleceği üzere logolar eğimli. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #97 : Ekim 06, 2008, 11:44:35 ÖÖ » |
|
bizde yok malesef ancak getirtebilirmiyim onu araştırıyorum türkiye'de sedan typer olmadığından parçalarınıda getirtemiyorduk son bildiğim kadarıyla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
K a a N
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #98 : Ekim 06, 2008, 02:47:54 ÖS » |
|
Selamlar, Ben logoları yurtdışından getirmeden önce Fatoş Hanımla Konuşmuştum. Bana ön logoyu takmamı tavsiye etmişti. Büyük olan bu ön logonun yanı düz Eğimsiz yani. Bunlar takıldığında bagajla logo arasında boşluk kalır. Amerikadaki CIVIC SI modelleri için olabilir çünkü onların bagajıda eğimsiz. Ama Türkiyedeki Sedan Civic ler japon tarzı sedan Type-r gibi aşağıdaki fotoğraflarda görüleceği üzere logolar eğimli. Ben kendime getirirken 1 takımda yedek getirdim. Paketlerin resimlerini çektim. Üzerindeki numaralar original Honda ürün numaraları. Bunlar belki Fatoş Hanıma yardımcı olabilir. Yok getirtilemez ise ben yardımcı olmaya çalışırım.   selam kardesım bende amerıkadan bakıorum parcalşara ebay ustunden fakat tr ye gelmede buuk sorunlar cıkartıolar su sıra kanadada bı arkadasım var onun ustunden buraya getırtmeyı dusunuorum sneınlede bı kac konu hakkında konusabılırmıyız kaan_5151@hotmail.com bu msn adresım yardımcı olursan sevınırım kolay gelsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|