Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: Debriyaj balatalarını değiştirmem gerekiyor yardım  (Okunma Sayısı 192 defa)
ozgurcocuk
Honda Jazz
*

« : Mayıs 09, 2008, 12:20:45 ÖS »

99 honda mın debriyaj balatalarının değişmesi gerekiyor fiyat aldım 300 ytl istediler işçilik dahil
fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı sanayide sordum orjinalmidir acaba marka farkedermi bilgisi olan varsa acil yazarsa sevinirim
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

KİŞİSEL BİR MESAJIM YOK :)

« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2008, 05:14:32 ÖS »

http://www.teamhondaturkey.com/forum/honda_marmara_plaza_servis_yedek_parca/genel_fiyatlandirma_hakkinda-t14392.0.html

Bilgileri mail olarak iletirseniz yardımcı olurum hemen

Fatoş KILIÇ
Müşteri İlişkileri Sorumlusu
Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı
Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş.
Tel:    (0212) 456 58 58 (Dahili: 813)
Direk: (0212) 456 58 13
Fax:  (0212) 456 58 44
E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.com
Web : www.marmarahonda.com
ozgurcocuk
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2008, 08:19:53 ÖS »

Ben sadece fiyat istedim fatoş hanım eğer bilgi verebiliyorsanız yazın diğer türlü ben başka cevap ları bekiycem şase no su gibi gereksiz bilgiler istiyorsunuz sadece debriyaj balatası değişecek
merburvehan
Honda Prelude

Burhan

« Yanıtla #3 : Mayıs 09, 2008, 09:23:02 ÖS »

Smiley bilgiler gereksiz bilgi değil özgür şasi nosundan bakıp fatoş hanım sana fiyat vericek...
refleks
Co-Admin
Honda Civic Type R

söylenecek bişey yok herşey ortada

« Yanıtla #4 : Mayıs 09, 2008, 09:51:29 ÖS »

bu  güne  kadar  sanırım servislik  bir  işin olmamış gereksiz  bilgi  dedigin şey  olmadan serviste  yada  parçacılarda herhangi  bir  işlem  yapmazlar   motor  kodu  şase  numarası  araç  modelini   yılını  sölemek  bu  kadar  zor  olması  gerek

araç  ne  vtec   is  ies    1.6   1.4    kople  baskı balatımı  sadece  baskı balatamı ne  marka  istiyon  orjianl  mi  spor  yan  sanayi?  

Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik...Bizi Satanları Bir Bir Sildik...Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat...Mutluyuz...Kral Olmayanlara Taç Taktırdık...
İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık...!
merburvehan
Honda Prelude

Burhan

« Yanıtla #5 : Mayıs 09, 2008, 09:53:51 ÖS »

Arkadaş hondayı daha yeni aldı gökhan 15 gün oldu..
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

« Yanıtla #6 : Mayıs 10, 2008, 10:28:18 ÖÖ »

Ben sadece fiyat istedim fatoş hanım eğer bilgi verebiliyorsanız yazın diğer türlü ben başka cevap ları bekiycem şase no su gibi gereksiz bilgiler istiyorsunuz sadece debriyaj balatası değişecek

Özgür Bey;
bilgiler kesinlikle gereksiz değil size net fiyat verebilmem için bu bilgiler gerekli. Neden rahatsız olduğunuzu iletirseniz açıklayabilirim. Genelde tüm servislerde böyledir sistem aynı programı kullanıyoruz ve net fiyat vermek için şasi numarası şart. Şasi no olmadan aracınızın hiç bir parçasına ulaşamamaktayız ve net fiyat verememekteyiz. tahmini bir rakam verebilirim ancak bağlayıcı bir durum oluşacağından sorun yaşamamak için böyle olması sizin içinde bizim içinde en doğru olanı. yinede bekleyin bakalım sizden kısa bir zaman önce değiştiren bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir belki... Yinede yardıma ihtiyacınız olursa seve seve ilgilenirim Smiley Smiley

Fatoş KILIÇ
ozgurcocuk
Honda Jazz
*

« Yanıtla #7 : Mayıs 10, 2008, 11:17:02 ÖÖ »

acemi hondacı dan özür Sad biraz agresif yazdım herhalde fatoş hanım özür
bi kaç yere sordum herkes ayrı ayrı şeyler istiyor deli oldum fiyatlar çok karışık 300 ytl 400 ytl 650 ytl nası iş bu anlamadım hepsi de orjinal paraça takacaz diyor kafam karıştı ondan kızdım tekrar özür
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

« Yanıtla #8 : Mayıs 10, 2008, 11:46:46 ÖÖ »

acemi hondacı dan özür Sad biraz agresif yazdım herhalde fatoş hanım özür
bi kaç yere sordum herkes ayrı ayrı şeyler istiyor deli oldum fiyatlar çok karışık 300 ytl 400 ytl 650 ytl nası iş bu anlamadım hepsi de orjinal paraça takacaz diyor kafam karıştı ondan kızdım tekrar özür

Rica ederim Smiley sorun değil... oluyor bazen böyle açıklama mantıklı ve sakin yapılırsa herkes anlayış gösteriyor... benimde bölümüm ve işim bu zaten sakinleştirip mantığını açıklamak Smiley Smiley fiyatımızı ilettim tüm honda servislerinde fiyat standarttır, tek fark  sizin bizdeki ayrıcalığınız.... Smiley

Fatoş KILIÇ
Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: