fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #100 : Nisan 16, 2008, 06:00:49 ÖS » |
|
neyse geçmiş olsun yusuf bey artık sölenicek bişey sanırım yok
|
|
|
|
|
|
BİR BEŞİKTAŞIM , BİR HONDAM VAR HAYATTA
|
|
|
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power
|
 |
« Yanıtla #101 : Nisan 17, 2008, 02:24:09 ÖS » |
|
geçmiş olsun bu kadar olay gördükten sonra bir dahaki aracım honda olmayacak heralde. performans çok güzel belki ama bir sorun çıkardı mı hayatımız kayıyor demekki. dokunmaya korkar oldum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #102 : Nisan 17, 2008, 09:27:40 ÖS » |
|
abi aslında bazen böle çürük araçlar çıkıyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #103 : Nisan 18, 2008, 10:45:18 ÖÖ » |
|
bu çürükler beni mi buluyor honda benden başka kobay mı bulamıyor ama az kaldı....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fikito
Honda Civic Type R

FURKAN ULUTAŞ
|
 |
« Yanıtla #104 : Nisan 18, 2008, 07:28:20 ÖS » |
|
malasef abi galiba seni bulmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shark
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #105 : Nisan 20, 2008, 10:55:36 ÖS » |
|
Geçmiş olsun yapacagın en dogru şey yargı yoludur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sofokles2000
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #106 : Temmuz 20, 2008, 06:34:37 ÖS » |
|
Merhabalar,
Son durum ne acaba? Gelişmeleri paylaşır mısınız?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #107 : Temmuz 20, 2008, 09:47:46 ÖS » |
|
arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim aracımda en son arızayı yaşadıktan sonra istanbuldan gelen mühendis arkadaş sorunu kendi gözü ile gördü ve çözdü bir demet kablo değişti ve aracımı nisan ayından bu yana sorunuz olarak kullanıyorum bu herkein başına gelebilecek bir sorun benim en çok zoruma gien bu arızanın bende olması değil olabilir doğaldır kul yapısıdır herşey olabilir ama asıl önemli olan OLAN BİR SORUN KARŞISINDA ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLMEK VE GÖNÜL ALMAKTIR be arabamı severek aldım ve severekte kullanıyorum ama HONDA FABRİKASININ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN davranışını hala sindiremiyorum hukuki acıdan dava açma hakkım saklı kullanıyorum hala buarızanın tekrarlamayacağının garantisini veremediler ama ben HONDA NIN JAPON KISMINA GÜVENDİM bizimkilerin yaptığı kısma değil ; )) önemli olan güvenirlilktir biliyorsunuz Almanlar itibar kaybetmek yerine para kaybetmeyi tercih ediyor e tabi bu herkeste olacak vicdani ve ahlaki bir değer değil ben arabamdan çok memnunum ama hakkımı onlara helal etmiyorum şimdi arabanın en ufak bir arıza vermesini bekliyorum o zman sonu hiç ii olmayacak sizce ben ne yapayayım yanlış mı düşnüyorum .... bu arada fatoş hanıma bir daha teşekkür etmek istiyorum gösterdiği yakın ilgiden dolayı amaç sadece arabayı satmak olmamalı fatoş hanım ve ekibi bunun hakkını fazlası ile veriyor marmara honda sizin gibi bir çalışnı olduğu için çok şanslı... iyi günler dr.yusuf..... mardin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
Bursa il Temsilcisi
Honda S2000

HondA = Nü HarikA
|
 |
« Yanıtla #108 : Temmuz 20, 2008, 09:52:23 ÖS » |
|
Yusuf bey o zaman şunu görebiliriz ki Fatoş hanım gibi çalışanları olan servislerde var sizinle ilgilenen diğer servis çalışanları olan serviste var en kısa zamanda Honda ya zarar verecek servislerin ihrac edilmesi dileğiyle diyelim
Sorununuzun giderilmesine sevindim artık aracınızı severek ve zevk alarak kullanmanızı dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #109 : Temmuz 20, 2008, 10:25:22 ÖS » |
|
sorun servis değildi onların sorunu bulamaması doğaldı çünkü bu sorun normal türden bir sorun değildi dedim ya önemli olan sorun değil olaya yaklaşım sorunu çözmüş olmakla bitmiyor ki nerde müşteri memnuniyeti sonuçta manavdan domates almıyoruz... biraz saygıyı hakttiğimi düşünüyorum... avukatımla görüşüyorum tüketici dernekleri ile görüşüyorum amacım sadece bir özür dilenmesi ... olmazsa kesin hukuki yollara başvuracam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sofokles2000
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #110 : Temmuz 21, 2008, 10:32:03 ÖS » |
|
arkadaşlar gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim aracımda en son arızayı yaşadıktan sonra istanbuldan gelen mühendis arkadaş sorunu kendi gözü ile gördü ve çözdü bir demet kablo değişti ve aracımı nisan ayından bu yana sorunuz olarak kullanıyorum bu herkein başına gelebilecek bir sorun benim en çok zoruma gien bu arızanın bende olması değil olabilir doğaldır kul yapısıdır herşey olabilir ama asıl önemli olan OLAN BİR SORUN KARŞISINDA ÖZÜR DİLEMESİNİ BİLMEK VE GÖNÜL ALMAKTIR be arabamı severek aldım ve severekte kullanıyorum ama HONDA FABRİKASININ MÜŞTERİ HİZMETLERİNİN davranışını hala sindiremiyorum hukuki acıdan dava açma hakkım saklı kullanıyorum hala buarızanın tekrarlamayacağının garantisini veremediler ama ben HONDA NIN JAPON KISMINA GÜVENDİM bizimkilerin yaptığı kısma değil ; )) önemli olan güvenirlilktir biliyorsunuz Almanlar itibar kaybetmek yerine para kaybetmeyi tercih ediyor e tabi bu herkeste olacak vicdani ve ahlaki bir değer değil ben arabamdan çok memnunum ama hakkımı onlara helal etmiyorum şimdi arabanın en ufak bir arıza vermesini bekliyorum o zman sonu hiç ii olmayacak sizce ben ne yapayayım yanlış mı düşnüyorum .... bu arada fatoş hanıma bir daha teşekkür etmek istiyorum gösterdiği yakın ilgiden dolayı amaç sadece arabayı satmak olmamalı fatoş hanım ve ekibi bunun hakkını fazlası ile veriyor marmara honda sizin gibi bir çalışnı olduğu için çok şanslı... iyi günler dr.yusuf..... mardin...
Çok geçmiş olsun Yusuf Bey, bence o dediklerinizi bir daha arıza çıkarırsa yapın. Şimdi ise Civic'inizin keyfini çıkarmaya bakın. Çok uğraştınız çünkü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
drhot
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #111 : Eylül 14, 2008, 01:38:39 ÖÖ » |
|
katalogda en az 95 oktan yazıyordu..opetten hic memnun kalmadım bugune kadar..lpg de dahil..shell den memnunum..po ve bp de iyidir...daha cok bayilerle ilgili bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mickcasey
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #112 : Eylül 23, 2008, 06:37:35 ÖS » |
|
bu servıstekı ınsanlar egıtımlere gıtmıyormu ole bır sey olmuyormu bence servıstekıler arabadakı en ufak noktaya kadar herseyı bılmelıler. Bu araclar yollara cıkmadan once emınım kı her servısten ınsanlar cagırılıp bılgı verılıyordur. Honda 1 marka servısler bu markaya hızmet edıyorlar hepsı bır butunun parcası bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|