ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« : Mart 07, 2008, 10:48:46 ÖS » |
|
merhabalar ben daha 40 gün önce honda civic 2008 aldım çok hoşum gitti herşey çok güzel gidiyordu taki iki gün öncesine kadar.iki gün önce shellden 97 oktan benzin doldurdum arabanın performansında bir azalma oldu. daha sonra ufak bir rampda araba stop etti ve çalışmadım servise götürdüm bana herşeyin normal olduğunu söylediler bugün bu arıza 3 kez daha oldu kafayı yiyecem sizce bu sorun yakıttan mı oldu acaba bir pislik falan mı kaçtı bana yardım edin teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
metin16
Honda Prelude

06 power 7080 ---- NeVeR
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2008, 11:05:50 ÖS » |
|
sen aracını tekrar götür çünkü arac garantide büyük bir sorun çıkartabilir ileride
|
|
|
|
|
|
|
|
|
övünç
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2008, 11:11:37 ÖS » |
|
97 oktan deıl 95 oktanla dene gene problem cıkarıyora hemen serwıse gıt
|
|
|
|
|
|
HONDA'MMMM....
|
|
|
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2008, 11:13:01 ÖS » |
|
95 kullan ve benzin istasyonunu değiştir bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 12, 2008, 02:40:14 ÖS » |
|
merhabalar ben 45 gün önce honda civic dream (diyarbakır durmaz otodan) aldım herşey çok güzeldi arabamı da çok sevdim taki gecen hafta perşembeye kadar aracım ufak bir rampada stop etti çalıştırmaya çalıştım olmadı 10 dakika sonra çalıştı aracımı hemen servise götürdüm baktılar ve hiçbir sorun yok dediler yakıttan olabilir dediler diyarbakırdan mardine döndüğümde aracı park ettim ve yine çalıştırmaya çalıştığım da çalışmadı olan olay şu '' kontağı çevirdiğimde gösterge panelinin solunda yanması gereken yağ, akü ve hararet göstergesi çalışmıyor ve marş basmıyor 10 dakika sonra km göstergesinin yanındaki termometre 29 gösteriyor ve yavaş yavaş azalıp 20 civarında bahsettiğim göstergeler faaliyete geçiyor ve araba çalışıyor dün aracımı yine servise götürdüm aracım hala serviste ve sorun bulamıyorlar kafayı yiyecem sizce bu arıza nerden kaynaklanmış olabilir ve benim ne yapmam gerekiyor inanın ki arac gözümde çok soğudu satmayı bile düşünüyorum.
ilginize şimdiden teşekkür ederim dr.yusuf ırmak mardin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

HONDA PLAZA MARMARA OTOMOTİV A.Ş.
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 13, 2008, 01:08:17 ÖÖ » |
|
öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanın... aracınızdan soğuyacağınız bir durum söz konusu değil içiniz rahat olsun... araç bilgisayara bağlanmıştır mutlaka arıza koduna göre müdahalede bulunulacak, bu süre uzun olabilir panik yapmayın arıza teşhis ve müdahalesi hemen aynı günde olabilecek işlemler değil kapsamlı bir kontrol gerektirir... şuan sadece servisten gelecek yanıtı bekleyin mutlaka yardımcı olurlar... aksi bir durum söz konusu olur ise gerekirse servis ile irtibata geçerim hemen... bana buradan gelişmeleri iletirseniz işlemi hızlandırabiliriz. 
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 13, 2008, 02:43:57 ÖS » |
|
ilginiz için teşekkür edrim daha aramadılar arayınca size dönerim ii çalıuşmlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdemsss
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 13, 2008, 04:45:21 ÖS » |
|
dostum sen 95 ten başkasını kullanma bu 1.2. ise aldığın yakıtta kesin su vardı vede pislik.neden dersen ben arife günü gebze ye giderken po dan benzin aldım araba zaten bi garip gitmeye başladı.ve sonunda eve dönerken kartal otobanında yokuş çıkarken araba bi kafa salladı ve öne doğru yığıldı ve stop etti allahtan hızlı gidiyodumki yokuşu çıkabildim.otobanda saat 1 hiç kimse yok .mecbur arkadası çağırdık benzini çektik.ve yeni benzin koydum yola devam.tövbe bidaha po dan almıyorumsende aldığın yere dikkat et ok?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 13, 2008, 09:08:53 ÖS » |
|
teşekkür ederim kazasız belasız inşallah... hepiniz Allaha emanet olun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 15, 2008, 12:10:02 ÖS » |
|
servis aramadımı haala?
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 18, 2008, 09:06:49 ÖS » |
|
fatoş hanım merhaba ilginiz için teşekkür ederim servisten aradılar ve beyne giden sokette gevşeme olduğunu söylediler bende tabi hemen kocaelindeki fabrika ile görüştüm orda ki ercüment bey sağolsun çok ilgilendi bu iş için mühendislerle görüşüp geri döndü . sonuçta bu arızanın soketlerin gevşemesinden olabileceğine ihtimal verdiler benim kafama takılan olay bu olayın benim 100 ya da daha yüksek süratte oluşması halinde ne yapacağımdı çünkü ilk oloş şekli hareket halindeydi o zaman çok yavaş gittiğim için sorun olmamıştı , ercüment bey sadece direksiyonda sertleşme ve frende ozrluk olabileceğini söyledi pek ikna olmadım ama sonuçta arabayı almak zorunda kaldım şimdi arabamı kullanırken tedirginim arıza bir daha tekrarlamadı ama her ihtimale karşı artık yanımda kameralı telefon taşıyorum tekrarlarsa kayıt altına alıp arabayı geri iade edecem çünkü bilgisayarda hiç arıza vermiyor sizce bundan sonra ne yapmalım şimdiden teşekkürler. adana da ki servisle görüştüm arbayı getirin dediler de burdan (mardinden) adanaya kadar gitmek zor her arıza da böyle olacaksa .... teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 19, 2008, 11:28:26 ÖÖ » |
|
Yapılması gerekenler şuan için yapılmış anladığım kadarı ile... tekrar aynı sorun ile karşılaşacağınızı mümkün görünmüyor şuan, servis önceden bunun tedbirini alıp tüm sistemi incelemiştir zaten sokette yerine oturtuldu ise sorun yaşayacağınızı hiç sanmıyorum... süratli bile gitseniz araç aniden durmayacağı için herhangibi hayati tehlikenin söz konusu olduğunu düşünmüyorum ben... ama tabiki dileğimiz ve amacımız kesinlikle böyle sorunların yaşanmaması... İçiniz rahat kullanın aracınızı endişe etmenize gerek yok... Diyelimki sorun kendisini tekrarladı o zaman aracınızın incelenmesini talep edersiniz merkezimizden gereken fazlasıyla yapılır.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 01, 2008, 12:22:43 ÖÖ » |
|
yazışmalarımızı yaptım efenim gereken sorun çözülene kadar yapılacaktır emin olun... umarım olumlu bir sonuç alırız, araçtaki sorun çözülür ise ben sizden daha çok sevineceğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
systemcar
Honda City
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 01, 2008, 02:29:30 ÖS » |
|
arkadaşlar sadece 95 oktan yakıt kullanın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memo_honda
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 02, 2008, 12:11:41 ÖÖ » |
|
benzin aldıgın yerlere dikkat etmelisin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahir TÜRKMEN
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 02, 2008, 12:27:53 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar dikkatimi çekti bu 95 oktan kullanmayı sadece son seri civicler için mı soyluyorsunuz ben 2001 honda sahıbıyım devamlı 97 oktan kullanıyorum suana kadar sorun yasamadım ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 03, 2008, 12:40:40 ÖS » |
|
arkadaslar ben hiçbirşeyden çekmedim bu hondadan çektiğim kadar sıfır km arac aldım servisten çıkamıyorum araç bugün 10 gündür serviste aracımı aldığımın 45.inci gününde arac hareket halindeyken stop etti servise götürdüm bana arabada hiçbir sorun olmadığını muhtemelen aldığım benzinden kaynaklandığını söylediler bende ne bileyim koyunuz ya tamam dedim aldım aracı servisten eve götürdüm park ettim 10 dakika sonra bir işim çıktı çalıştırıyorum çalışmıyor göstergelerin yarısı çalışmıyor kontağı çevirdiğimde hareret göstergesi yok bir tek motor arıza ışığı yanıyor ne yağ lambası ne akü işareti sağ taraftakiler de sorun yok soldaki işaretlerin yarısı yok marş basmıyor bekliyorum 10 dakika sonra aracı tekrar denediğimde araç çalışıyor bunun üzerine yine servise götürdüm 3 gün kaldı onlarda tabi bu arada ben fabrikayı arıyorum adamlar size arama sırasına göre geri dönecez diyor neyse serviste 3 gün kaldıktan sonra adamalar esc soketinde gevşeme olduğunu söyleyip aracı tekrar bana iade ettiler arabayı 1 hafta sorunsuz kullandıktan sonra ,aracım 10 gün önce aynı arızayı yine verdi aracımda ki arızayı servis hala bulabilmiş değil kafayı yiyecem sözde aracımın sigorta panelinde hata olduğunu söylüyorlar bunu değiştirmek istiyorlar ben artık bu arabayı istemiyorum yenisi ile değiştirmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olabilecek kimse yok mu ? düşmanımın başına bile böyle birşeyin gelmesini remenni etmem ha bu arada fabrika yetkillileri hala bana dönecek işte bu kadar ilgililir demek ki honda fabrikası o kadar meşgül ki sıram gelmedi.....  inan artık arabadan tiksiniyorum .... lütfen yardım edin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 03, 2008, 12:45:07 ÖS » |
|
arkadaslar ilginiz için teşekkür ederim ama aracımda ki sorun benzinden değilmiş adamalarında günahını aldık konu ile ilgili 2008 honda kurtarın beni isimli yazımda açıklamayı bulabilirisniz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 03, 2008, 01:03:34 ÖS » |
|
desene hondaya elini veren kolunu kaptırıyor bizde hiç arıza olmaz diye aldık 6 yıl garantili aldık bu mudur reva görülen...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ysfrmk
Honda Jazz
işte bu...
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 03, 2008, 01:47:01 ÖS » |
|
evet yoksa sizde de mi arıza çıktı size telefonumu vereyim ordan bana ulaşın olur mu 0505 511 29 92
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|