Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: 10 bin bakımında neler yapılıyor  (Okunma Sayısı 288 defa)
Kemall
Honda Integra
*

« : Mayıs 26, 2008, 01:16:06 ÖÖ »

Fatoş Hanım 10 bin bakımında neler yapıldığını ve fiyatını yazarmısınız(civic sedan otm.)

yusuf33
Honda City
*

« Yanıtla #1 : Mayıs 31, 2008, 07:32:16 ÖS »

merabalarr ben kendi aracıma 10,000 km lik bakımın yaptırdım  motor yagı yag filitresi ve akabinde hava filitresii ve klimanın polen filitresi degişimii olur ve rutin kontroller elektrik aksamı ve mekanik aksamların kontrolleri yapılıyoo önemlii bir bakım bence.  okey   ilk motor yagı degişimi oldugundan fiyatına bakma bence saygılarımla
Kemall
Honda Integra
*

« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2008, 02:37:37 ÖÖ »

Sorma nedenim farklıydı; elimdeki kitapçıkta periyodik bakımları 20 binde bir vermiş, 10 binde bir sadece yağ ve yağ filitresini değiştir demiş, hava ve polen filitrelerininde değişim aralıklarını vermiş (Sayfa 263 galiba)
Bu durumda hondada diğer kaliteli markalar gibi bakım periyotlarını yükseltmiş oluyor; eskiden 6 ayda bir bakım denmiş ve anormal tepki çekmişti, pek çok marka 15-20 hatta 30 bine çekmişken hondanın 6 ayda bir bakım demesi çok garipti, şimdi öyle bir şey yok ama hondanın kullanım kitabında periyodik bakımlar 20 bin aralıklarında verilmş, bu durumda ben 10 binde sadece yağ ve filitresini değiştirip, 20 binde normal bakıma gidebilirim ve garanti yanacak diye tehdit edemezler sanırım

Sayfa: [1] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: