|
ŞEFİKA
|
 |
« : Şubat 22, 2008, 12:40:48 ÖÖ » |
|
TARİH : 1 - 2 MART 2008 SAAT : 13:00 - 17:00 YER : HONDA PLAZA MARMARA Size özel avantajlı fiyat ve geri ödeme planının sunulacagı Honda Plaza Marmara Test sürüşü günlerinde nefis sucuk mangal partimizde bizlerle olmak istermisiniz...? 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2008, 10:52:14 ÖS Gönderen: ŞEFİKA »
|
|
|
|
|
poşetçay
Honda Prelude

poşetçay köyün delisi
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 26, 2008, 12:50:13 ÖS » |
|
BEN burda kesin kaybolurum...gökhan benszi gitmeyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 26, 2008, 01:01:47 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MuHi
Honda City
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 26, 2008, 01:28:37 ÖS » |
|
bn gelcem ins.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
Honda Civic Type R

GÜLÜM...!
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 26, 2008, 02:22:35 ÖS » |
|
benim şimdi kafan karıştı...şefika ablacım , fatoş hanımla sizin yapmış olduğunuz davetiyeler aynımı ayrımı ? fatoş hanım check-up a çağırıyor siz test sürüşüne....ikinizin arasında karar vermekmi gerekiyor  ama önemli değil çünkü ikisindede mangal partisi var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 26, 2008, 02:33:14 ÖS » |
|
benim şimdi kafan karıştı...şefika ablacım , fatoş hanımla sizin yapmış olduğunuz davetiyeler aynımı ayrımı ? fatoş hanım check-up a çağırıyor siz test sürüşüne....ikinizin arasında karar vermekmi gerekiyor  ama önemli değil çünkü ikisindede mangal partisi var  her ıkısı de aynı organızasyon sadece 1 mart cumartesı gunu ucretsız check-up mevcut 2 mart ta da sadece organızasyon sen her ıkısıne de gelebılırsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 26, 2008, 02:36:22 ÖS » |
|
peki arkadaşlar biz tht olarak saat kaçta nerde buluşup gideceğiz. tektek gitmeyelim buluşup gidelim derim ben yönetim kime diyom, hadi bişeyler yapın 
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
whitehan
Honda Civic Type R

cuneyt
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 26, 2008, 03:50:28 ÖS » |
|
peki arkadaşlar biz tht olarak saat kaçta nerde buluşup gideceğiz. tektek gitmeyelim buluşup gidelim derim ben yönetim kime diyom, hadi bişeyler yapın  +1907 abım..
|
|
|
|
|
|
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz....
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 26, 2008, 03:52:31 ÖS » |
|
evet cumartesı gunu THT olarak bırlıkte gelıp check-up tan yararlanın derım... hem sıtenın de mını bır toplantısı olmus olur herkes bırbırını yenıden gorup kaynasır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZafeR
Honda Civic Type R

GÜLÜM...!
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 26, 2008, 05:30:11 ÖS » |
|
peki arkadaşlar biz tht olarak saat kaçta nerde buluşup gideceğiz. tektek gitmeyelim buluşup gidelim derim ben yönetim kime diyom, hadi bişeyler yapın  abime bak be sucuğu duyunca daaa pendikten kalkıp buraya geliyoo:9 valla helal olsun abi  evet bigün belirlenip topluca gidilmesi daha iyi olur ama cumartresi gidilirse gelen kişi sayısı az olur bence...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 26, 2008, 06:22:03 ÖS » |
|
peki arkadaşlar biz tht olarak saat kaçta nerde buluşup gideceğiz. tektek gitmeyelim buluşup gidelim derim ben yönetim kime diyom, hadi bişeyler yapın  abime bak be sucuğu duyunca daaa pendikten kalkıp buraya geliyoo:9 valla helal olsun abi  evet bigün belirlenip topluca gidilmesi daha iyi olur ama cumartresi gidilirse gelen kişi sayısı az olur bence... zafer kendim için istemedim kardeşim senin için çabalıyorum ben sensiz sucuk neyimize bizim 
|
|
|
|
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
ALG
Administrator.
SENSEI

R 29110
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 26, 2008, 06:24:01 ÖS » |
|
konuyu birazdan org. buluşmalar başlığına açacagiz..ordan katılımcılar isimlerini yazdırabilir arkadaşlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

KİŞİSEL BİR MESAJIM YOK :)
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 26, 2008, 06:28:17 ÖS » |
|
konuyu birazdan org. buluşmalar başlığına açacagiz..ordan katılımcılar isimlerini yazdırabilir arkadaşlar..
Benim açtığım konuyu taşısak olurmu? acaba?
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
FATOŞ
Moderator
Honda Prelude

KİŞİSEL BİR MESAJIM YOK :)
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 26, 2008, 06:29:00 ÖS » |
|
benim şimdi kafan karıştı...şefika ablacım , fatoş hanımla sizin yapmış olduğunuz davetiyeler aynımı ayrımı ? fatoş hanım check-up a çağırıyor siz test sürüşüne....ikinizin arasında karar vermekmi gerekiyor  ama önemli değil çünkü ikisindede mangal partisi var  her ıkısı de aynı organızasyon sadece 1 mart cumartesı gunu ucretsız check-up mevcut 2 mart ta da sadece organızasyon sen her ıkısıne de gelebılırsın  heheheh  çok güldüm hakkaten
|
|
|
|
|
|
Fatoş KILIÇ Müşteri İlişkileri Sorumlusu Satış Sonrası Hizmetler Müdür Asistanı Honda Plaza Marmara Otomotiv A.Ş. Tel: (0212) 456 58 58 (Dahili: 813) Direk: (0212) 456 58 13 Fax: (0212) 456 58 44 E-Mail: fatoskilic@marmarahonda.comWeb : www.marmarahonda.com
|
|
|
megacatlak
Honda Jazz
|
 |
« Yanıtla #14 : Şubat 27, 2008, 11:43:08 ÖS » |
|
yas sınırımız yoktur umarım cunku kardesımle bırlıkte sucuga gelıcez:Dmagalda hemde.honda grubunun ve modıfıye dunyasının en genc en hıslı delıkanlısıdır kendısıde:Dneyse ınss.gorusurus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafa k
Honda Integra
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 03, 2008, 04:31:02 ÖS » |
|
guzel bulusma olmus darısı bı daha kıne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|