|
erischman
Ziyaretçi
|
 |
« : Kasım 01, 2006, 02:51:12 ÖS » |
|
Yeni CR-V  Üçüncü nesil CR-V, SUV kategorisinin kullanışlılığı ile otomobile yakın sürüş dinamiklerini, sportif tasarımı ve daha lüks, daha fazla ekipmana sahip iç mekanı bir araya getirerek premium SUV alanını yeni bir aşamaya taşıyor. Tamamen yeni 2.0 litre benzinli motor sayesinde CR-V, sınıfının önde gelen düşük yakıt tüketimi ve yüksek performans değerlerini sunmaya da devam ediyor. CR-V´nin gövde yapısında, diğer Honda´larda olduğu gibi, mükemmel çarpışma güvenliği özellikleri sağlayan Gelişmiş Uyumluluk Teknolojisi (Advanced Compatibility Engineering - ACE) kullanılıyor. CRV’nin yüzde 12 oranında geliştirilen aerodinamik verimliliği sayesinde daha da fazla yakıt tasarrufu sağlanıyor. 6.200 d/dak’da 110 kW/150 PS güç ve 4.200 d.dak’da 192 Nm maksimum tork sunan Yeni CR-V’nin yakıt tüketimi bir önceki modele göre neredeyse 1 lt. azalarak düz vitesli modelde 8,1 lt.’ye ve otomatik vitesli modelde ise 8,2 lt.’ye düşmüş durumda. Buna karşılık performansı artan yeni CR-V 12.2 sn.’de (otomatik model) 0’dan 100 km.’ye ulaşıyor. ( Düz vitesli model için 10.2 sn)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

Kaymakam-Büyük güç büyük sorumluluk ister.
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2006, 02:59:51 ÖS » |
|
Honda yetkililerinin söylemelerine göre eskisine göre vidası bile farklı bir araç olmuş Paylaşım için Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R-13239
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2006, 06:37:17 ÖS » |
|
Güzel bir araç olacağa benziyor , teşekkürler paylaşım için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2006, 12:53:41 ÖÖ » |
|
Hoş araç...
|
|
|
|
|
|
Onur YAŞAR Mazda Lantis 1.8 34 AAY 87 İKÜ  & 
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 13, 2006, 05:34:14 ÖS » |
|
Biraz ufaltılıp estetik arttırılmış bi CRV ci olarak Onurdan olumlu veya olumsuz yönleri hakkında bilgi bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 13, 2006, 11:04:29 ÖS » |
|
Evet, önceki yorumumda hoş araç demek ile yetinmişim, bir gün boyunca her dakika bu aracı gördüm, anlattım, inceledim vs. vs. Bana söylenen 75 ila 80000 YTL arasında beklendiğiydi, eğer bu fiyata gelir ise patlama yaratır, zaten ilgi çok büyüktü, fuardaki diğer arkadaşlar da bilirler başımdaki yoğunluğu  Dışı, içi, benzin sarfiyatı, fiyatı, kısacası herşeyiyle çok iyi bir araç olmuş. Araçta özellik olarak yok yok diyebiliriz. Yeni Cr-V'de de önceki Cr-V'lerde kullanılan motorun aynısına yer verilmiş (2.0 litre, 150 hp) fakat benzin sarfiyatı (ortalama olarak) eskilerinde 10-11 litre arası iken yenisinde 8 litreye kadar indirgenmiş, otomatik şanzımanın CVT (Honda'nın 7 ileri, 1 geri ve direksiyondan kumanda edilebilen vites teknolojisi) veya tiptronic olmaması biraz saçma geldi bana, 5 ileri 1 geri otomatik şanzıman kullanılmış, CVT olmasa bile tiptronic olmalıymış bence.. Araca benim notum 10 üzerinden 9.5 civarıdır, tabi kullanmadığım veya gidişini görmediğim için çok da fazla birşey söyleyemiyorum fakat Honda bu sefer yapmış yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VTEC
Administrator
Turbo S2000

|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 18, 2006, 01:07:39 ÖS » |
|
Gerçekten çok tatlı duruyor Bilgiler için Teşekkürler Onur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 18, 2006, 01:47:43 ÖS » |
|
Gerçekten çok tatlı duruyor Bilgiler için Teşekkürler Onur
Evet, önceki yorumumda hoş araç demek ile yetinmişim, bir gün boyunca her dakika bu aracı gördüm, anlattım, inceledim vs. vs. Bana söylenen 75 ila 80000 YTL arasında beklendiğiydi, eğer bu fiyata gelir ise patlama yaratır, zaten ilgi çok büyüktü, fuardaki diğer arkadaşlar da bilirler başımdaki yoğunluğu  Dışı, içi, benzin sarfiyatı, fiyatı, kısacası herşeyiyle çok iyi bir araç olmuş. Araçta özellik olarak yok yok diyebiliriz. Yeni Cr-V'de de önceki Cr-V'lerde kullanılan motorun aynısına yer verilmiş (2.0 litre, 150 hp) fakat benzin sarfiyatı (ortalama olarak) eskilerinde 10-11 litre arası iken yenisinde 8 litreye kadar indirgenmiş, otomatik şanzımanın CVT (Honda'nın 7 ileri, 1 geri ve direksiyondan kumanda edilebilen vites teknolojisi) veya tiptronic olmaması biraz saçma geldi bana, 5 ileri 1 geri otomatik şanzıman kullanılmış, CVT olmasa bile tiptronic olmalıymış bence.. Araca benim notum 10 üzerinden 9.5 civarıdır, tabi kullanmadığım veya gidişini görmediğim için çok da fazla birşey söyleyemiyorum fakat Honda bu sefer yapmış yani ONUR PAZARTESI HEMEN GELIP SHOWROOMDA ISE BASLIYORSUN 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alp
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 18, 2006, 03:06:42 ÖS » |
|
Gerçekten ilgi çok büyüktü CR-V'ye... sınıfına göre fiyatı da gayet uygun bence...Fuardan sonra ki satışlarınız ne durumda Şefika Hanım??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 18, 2006, 03:08:32 ÖS » |
|
Evet, önceki yorumumda hoş araç demek ile yetinmişim, bir gün boyunca her dakika bu aracı gördüm, anlattım, inceledim vs. vs. Bana söylenen 75 ila 80000 YTL arasında beklendiğiydi, eğer bu fiyata gelir ise patlama yaratır, zaten ilgi çok büyüktü, fuardaki diğer arkadaşlar da bilirler başımdaki yoğunluğu  Dışı, içi, benzin sarfiyatı, fiyatı, kısacası herşeyiyle çok iyi bir araç olmuş. Araçta özellik olarak yok yok diyebiliriz. Yeni Cr-V'de de önceki Cr-V'lerde kullanılan motorun aynısına yer verilmiş (2.0 litre, 150 hp) fakat benzin sarfiyatı (ortalama olarak) eskilerinde 10-11 litre arası iken yenisinde 8 litreye kadar indirgenmiş, otomatik şanzımanın CVT (Honda'nın 7 ileri, 1 geri ve direksiyondan kumanda edilebilen vites teknolojisi) veya tiptronic olmaması biraz saçma geldi bana, 5 ileri 1 geri otomatik şanzıman kullanılmış, CVT olmasa bile tiptronic olmalıymış bence.. Araca benim notum 10 üzerinden 9.5 civarıdır, tabi kullanmadığım veya gidişini görmediğim için çok da fazla birşey söyleyemiyorum fakat Honda bu sefer yapmış yani ONUR PAZARTESI HEMEN GELIP SHOWROOMDA ISE BASLIYORSUN   Neden olmasın, fakat önce şu okulun bir bitmesi lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 18, 2006, 03:43:15 ÖS » |
|
SATISLAR GAYET IYI BEN O EKIPTEN HERKESE COK GUVENIYORDUM ZATEN DESTEGINIZLE CIDDI BIR PORTFOY TOLADIK ARKADASLAR. VE YAVAS YAVAS SATISA CEVIRMEYE BASLADIK... ONUR  OKULUN NE ZAMAN BITIYOR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 18, 2006, 03:46:18 ÖS » |
|
Şefika Hanım, 2-2buçuk sene var okulumun bitmesine ama Allah izin verirse üzerine de 1 veya 2 sene yurtdışı master düşünüyorum.. 2010-2011 gibi olabilir ancak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ŞEFİKA
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 18, 2006, 03:48:05 ÖS » |
|
OOOO BEN O TARIHE KADAR KESIN BIR BAYILIK ALIRIM.TOPLARIZ THT GRUBUNU HEP BERABER TAKILIRIZ 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 18, 2006, 03:50:22 ÖS » |
|
OOOO BEN O TARIHE KADAR KESIN BIR BAYILIK ALIRIM.TOPLARIZ THT GRUBUNU HEP BERABER TAKILIRIZ  Ooo işte bu güzel haber  İnşallah diyelim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 20, 2006, 08:44:20 ÖS » |
|
 Fuarda 75.000 YTL civarı bekleniyor demiştim CR-V için, iyi ki yanlış çıkmadı yoksa yüzlerce kişinin kötü dileklerine maruz kalabilirdim  Hatta Aralık ayında beklendiğini de söylemiştim  Beni düşündüren şu ki dizelin daha sonra geleceğini belirtmiştim fakat yazıdan anladığım kadarı ile dizel de Aralık ayında bekleniyor, işte bu kötü oldu benim için  Şaka bir yana bu segmentte 75.000 YTL gibi bir fiyata alınabilecek en iyi araçtır benim için, alanlar da memnun kalacaktır eminim... Not: Resmi bilgisayarınıza kaydederseniz daha rahat okuyabilirsiniz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2006, 08:46:00 ÖS Gönderen: Onu-R »
|
|
|
|
|
Alp
Honda Civic VTI

|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 20, 2006, 09:04:00 ÖS » |
|
sen 75.000 civarı demişsin..aşağı yukarı sonuçta..farketmez...onu bırak : fuarda sabahtan City'de bi hostes vardı ...kim demişse : 30.650'lik arabayı 29.000 diye söylüyordu insanlara..sonradan Allah'tan satış temsilcisi arkadaşlardan birisi düzeltti durumu..Kız kabullenemedi sanırım  ;DJazz'a geçti öğleden sonra  yerine bakası geldi tabii..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2006, 09:04:52 ÖS Gönderen: Alp »
|
|
|
|
|
|
deeperblack
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 20, 2006, 09:07:02 ÖS » |
|
araç tasarımı olarak çok başarılı. 1.5 sene kadar eski CR-V kullanmıştım ve çok eğlenceli bir araçtı. Tahminimce buda eğlenceli olur.
|
|
|
|
|
|
 Aşık olacaksan değecek birşeye ol. Bir insana değil...
|
|
|
|
Onu-R
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 21, 2006, 09:19:14 ÖS » |
|
|
|
|