Gönderen Konu: Honda Yedek Parça  (Okunma sayısı 62593 defa)

karapilot

Ynt: Honda Yedek Parça
« Yanıtla #25 : Kasım 26, 2010, 01:44:20 ÖÖ »
her zaman orj. ancak ufak tefek yan.

falconx

« Yanıtla #26 : Aralık 02, 2010, 03:09:57 ÖS »
selam arkadaşlar bende 2002 civic var triger değişim zamanı geldi geçti  servisinemi gitmek gerek yoksa dışarda değiştirilirmi ?

karapilot

« Yanıtla #27 : Aralık 04, 2010, 02:01:04 ÖS »
selam arkadaşlar bende 2002 civic var triger değişim zamanı geldi geçti  servisinemi gitmek gerek yoksa dışarda değiştirilirmi ?
orjinal bence önemli parça.

arabiya

« Yanıtla #28 : Ocak 08, 2011, 07:20:04 ÖS »
slm arkadaşlar bende cıvıc sedan var 2001 model baskı balatasını değiştirem ama 2 parçada kararsız kaldım. kore malı olan baskı balatamı yoksa japon mu??? kore 150tl japon 325tl. koreyi sordum şu ana kadar bi sorun yaratmadı dediler. ama kararsızım. yardımlarınızı bekliyorum.

logıcthıs

« Yanıtla #29 : Mart 19, 2011, 09:22:33 ÖS »
Honda Yedep Parça olarak yan sanayimi yoksa orjinalmi kullanıyorsunuz.

Ben geçen ay arka tamponu değiştirdim 109 tl orjinal dediler ama bilemiyoum..
2000 model ies aracımın arka tamponunu değiştirdim orjinal 305 tl boyası hariç tabi muhtemelen sizinki yan sanayisidir...

UyduOto

« Yanıtla #30 : Temmuz 26, 2011, 12:36:03 ÖS »
arkadaslar yan sanayi diye aldiginiz mallarin markalarini bilirseniz hic bir sorun yasamazsiniz. orjinal kutuda aldiginiz markayi disarida kendi kutusunda bulmaniz mumkundur.
mesela kayis olarak Dayco ve Conti urunleri kullanilabilir. Rulmanda ise NTN ve NSK markalari orjinalde cikan urunlerdir.
yukarida bahsedilen gmb triger setinde  Dayco kayis cikar. Ustanin orjinal demesi gayet normal :)

gecetilkisi

« Yanıtla #31 : Temmuz 26, 2011, 12:47:52 ÖS »
iki tane orjinal diye aldığım yan sanayi hararet müşirini  olmadığından geri gönderdim, orjinalide ateş pahası........

Cpt Blue

« Yanıtla #32 : Ağustos 01, 2011, 05:46:06 ÖS »
Sayın forum sakinleri,

2011 elegance otm.,nav.,sunroof full+full denen cinsden olan bir arac aldım. kapıları kitlediğimde camlar açık kalıyor. bu kadar basit bir özellik bu aracın emsali diğer marka araçların modellerinde var iken  bunda neden yok düşündürücü ve hatta komik. insanın elegance diyesi gelmiyo gayet basic gibi , aracın anahtarı da bayağı çirkin, kaldımı bu seviyede araçlarda odun gibi uzayan anahtar, paylaşmak isterim.

Yeni forumdaşınız,
Saygılarımla,

Cpt Blue

« Yanıtla #33 : Ağustos 01, 2011, 05:48:11 ÖS »
bir de bu işi ist.anadolu yakasında yapacak olan var mı. kaça yapıyolar gidip yaptırim bari.

foosotMasekat

Watch Cincinnati Reds vs Houston Astros Game Live online
« Yanıtla #34 : Ağustos 01, 2011, 07:51:18 ÖS »
>>> Click Here to Watch Baseball Now! <<<               

watch Cincinnati Reds vs Houston Astros  2011 Games Online Free       
Watch 2011 Cincinnati Reds vs Houston Astros  Online streaming match       
Watch Cincinnati Reds vs Houston Astros  Game Streaming Live       
 Watch Cincinnati Reds vs Houston Astros  Games       
Stream MLB Watch Cincinnati Reds vs Houston Astros  Online Live via PC       

>>> Click Here to Watch Baseball Now! <<<                   

Watch St. Louis Cardinals vs Milwaukee Brewers... Gather watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies 2011 Games abd scores Online - watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies 2011 Games abd scores Online - Manage your free online diary PluckPersona Democrat and Chronicle democratandchronicle.com BlogBud Ziki - Login Atom.com Post Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies Games Online Free Streaming Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies MLB Live Game Streamcast Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies On Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies Online via PC STREAM - Story Get More Stories at Quizilla Stream or Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies Online Live Feed - German Mcintyre's Site germanmcinty112 - Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies Live Online MLB Links Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies MLB Game Live Telecast germanmcinty112 on Xanga Stream or Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies Online Live Feed Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies On Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies Game Online Live - germanmcinty1128's Blog - Blogster philadelphiaphilliesvscoloradorockies409 - Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies Game Coverage Online high quality Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies Online Game Coverage (34) - germanmcinty1128 Vicente Cooper Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies... Gather Watch Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres Online via PC Free - Manage your free online diary Manage your free online diary PluckPersona Democrat and Chronicle democratandchronicle.com Blog Homepage -- germanmcinty112874 Ziki - Login Atom.com Post Watch Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres Play PC Channel TV        

More Baseball Streams:     

Stream or Watch Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres  Online Live Feed
Watch Philadelphia Phillies vs Colorado Rockies  MLB Live Game Streamcast
Watch Cincinnati Reds vs Houston Astros  on PC Online Live Free
Free Watch Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres  Baseball Game Online
Watch Atlanta Braves vs Washington Nationals  Games Free Streaming Online

hondaciwic

« Yanıtla #35 : Ekim 14, 2011, 05:06:44 ÖS »
arabaya yan sanayi civata bile takmadım suana kadar inş.da takmam

batre

« Yanıtla #36 : Kasım 15, 2011, 02:04:00 ÖS »
cam silecekler serviste kaç para honda crv ve civic  ikisini de değiştirmeyi düşünüyorum

slymndgn

« Yanıtla #37 : Ocak 04, 2012, 01:56:29 ÖS »
honda ali hakkın da bilgi almak istiyorum acil.

poseidon999

« Yanıtla #38 : Ocak 04, 2012, 02:14:24 ÖS »
honda ali hakkın da bilgi almak istiyorum acil.

Emredersin !!!!

İlk defa bir foruma üye oluyorsun sanırım.

Brawe

« Yanıtla #39 : Ocak 10, 2012, 12:11:37 ÖS »
merhaba arkadaşlar
10000 km aracımı bakıma götüreceğim
150000km 6.yıl garantiyi yetkili serviste bakım yaptırınca mı geçerli olur
servis fiyatlarına bakıtm 320-400 tl arası
özel servisler 200 tl yaparız der
siz ne dersiniz

HakanOzel

« Yanıtla #40 : Ocak 12, 2012, 02:43:02 ÖS »
arkadaşlar merhaba.
site kurulduğu ilk günden beri üyelim var ama işlerden dolayı girmeye fırsatım olmuyor.tanıyan yada benim tanıdığım arkadaşlar vardır içinizde.sizden bir konuda bilgi almak istiyorum.2011 civic'im var ve bady kit yaptırmak istiyorum.internette birçok model var ve tam olarak nerede satılır veya modelleri nasıl görebilirim bilemiyorum.resim yada link verirseniz memnun olurum.(istanbul)

iron_kaya

« Yanıtla #41 : Mart 12, 2012, 04:42:39 ÖS »
ACİLLLL arkadaşlar bir sorum olcak HONDA CIVIC 2008 DREAM arabam var ufsk bı kaza gecırdım ve hava filtresının altın tekrar karburatore benzer ıcı bos bir parca kırıldı ve adına desınator mu ne dıyorlar tam bilgi verecek olan varmı veya fıyatı ne kedar

GÖZEÇARPAN

• GÖZEÇARPAN
« Yanıtla #42 : Nisan 09, 2012, 11:41:43 ÖÖ »
arkadaşlar selam,benim 21999 model crv'nin arkasında bulunan honda amblemini ve küçük honda yazısını itin teki sökmüş.Servis'e sordum ellerinde yok getirtmemiz lazım falan dediler.ikisi için 150 tl para istediler.daha ucuz nerden alabilirim yada bazı arkadaşlar kullanmıyor çıkartmış oluyor varsa bana gönderebilir mi?yardımcı olursanız sevinirm.

sado_adem35

« Yanıtla #43 : Mayıs 21, 2012, 01:42:25 ÖS »
arkadaşlar sitede yeniyim honda cıvıc vtec 2006 için 100000 ağır bakımı hakkında bilgilerinizi paylaşırmısınız.

izmirli

« Yanıtla #44 : Haziran 06, 2012, 10:42:30 ÖÖ »
benim araç beyaz duman atıyor yagda eksiltıyor fakat herhangıbır sorunyok gıdıste yakıtta 97 hecbak sekmanmı yoksa sıbop lastıyımı

threffe

« Yanıtla #45 : Temmuz 20, 2012, 07:54:46 ÖS »
arkadaşlar benim elimde bir adet honda civic hb 2007- tampon altı spoyler var ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın. bende cam ızgara yerine spor ızgara arıyorum bu arada.

R3minGtoN

« Yanıtla #46 : Temmuz 27, 2012, 10:24:31 ÖS »
Arkadaşlar bende honda accord klimanın ordaki gergi bilyası lazım nerden temin edebilirim. Bildiginiz parçacınız varmı ?? telefon alabilir miyim ?

R3minGtoN

« Yanıtla #47 : Temmuz 27, 2012, 10:26:50 ÖS »
Arkadaşlar bende yeni honda sahibi oldum direk foruma üye oldum yalnız bi sıkıntım var.
araba otomatik vites accord 2005 2.4 ex modeli
klimanın orda bi gergi bilyası varmış onu nasıl temin edebilirim ses yapyor. parça temin ettiginiz ustalarınız varmı ben biraz çaylagım bu konuda. Fiyat konusunda uygun aldıgınız bi ustanız parçacınız varsa yardımcı olabilir misiniz ?

logıcthıs

« Yanıtla #48 : Temmuz 28, 2012, 12:03:52 ÖÖ »
Arkadaşlar bende yeni honda sahibi oldum direk foruma üye oldum yalnız bi sıkıntım var.
araba otomatik vites accord 2005 2.4 ex modeli
klimanın orda bi gergi bilyası varmış onu nasıl temin edebilirim ses yapyor. parça temin ettiginiz ustalarınız varmı ben biraz çaylagım bu konuda. Fiyat konusunda uygun aldıgınız bi ustanız parçacınız varsa yardımcı olabilir misiniz ?

hangi ildesin

R3minGtoN

« Yanıtla #49 : Ağustos 03, 2012, 12:58:47 ÖÖ »
kayserideyim ama parça varsa siparişde edebiliirm.