Gönderen Konu: yeni modelleri ile honda paris otomobil fuarına hazır  (Okunma sayısı 2618 defa)

gmlksz

  • İleti: 169
yeni modelleri ile honda paris otomobil fuarına hazır
« : Eylül 10, 2008, 06:01:22 ÖS »
Honda’nın Paris Otomobil Fuarı’ndaki standı, ürettiği araçların çevreye etkisini en aza indirmeyi taahhüt eden modellerle dolu. Paris ayrıca Honda’nın uzun bir geçmişe sahip çevreye bağlılığının simgeleri olarak bir üretimin ve bir de konsept modelin dünya prömiyerine sahne oluyor.

Honda Paris Otomobil Fuarı’ndaki standında çevreci taahhütlerinin izlediği yolu gösteren yeni hybrid aracı Insight’ın konsept modelinin dünya prömiyerini gerçekleştirirken, tasarımına yeni stiller kazandırılan Civic Hybrid modelinin ve i-DTEC adını verdiği dizel motorunun otomatik şanzımana sahip versiyonunun da dünya prömiyerlerini yapıcak. Ayrıca yeni Honda Jazz’ın Avrupa prömiyeri de Honda standının ayrıcalığını ortaya koyacak.

[/
Insight Hybrid Konsept
Honda standının şeref kürsüsü, Honda modelleri zincirine yeniden bir hibrid otomobilin ekleneceğinin müjdecisi, Insight Konsept modeline ayrılacak. Insight Konsept, gelecek dört yıl içerisinde piyasaya çıkacak üç yeni hibrid modelden izler taşıyan, Honda’nın hibrid otomobil stratejisinde yeni bir aşamanın başlangıcını teşkil ediyor. Insight Konsept modeli, hem yolcuların, hem de eşyaların rahatça yerleştiği bir mekân ferahlığına sahip. Pratik ve esnek bir aile otomobili görüntüsü verirken de, kullanım sürecinde de düşük emisyon ve mükemmel bir yakıt tasarrufu sergiliyor.

Insight Konsept’in
kilit özelliği, hibrid otomobillerin fiyatlarını, daha geniş bir tüketici kesiminin alım gücüne uygun seviyeye çekmesidir. Bu stratejinin itici gücü, CO2 salınımında gözle görülür bir düşüş meydana getirebilmek için, daha geniş kesimlerce benimsenmesini sağlama arzusudur. Insight Konsept, 1972 yılında CVCC motoruyla başlanıp, 20 yılı aşkın süredir devam eden hibrid geliştirme çalışmalarının ve 35 yılı aşkın devam eden düşük etkili benzinli motor geliştirme çalışmalarının vardığı en son noktadır.
[URL=http://imageshack.us]


Yenilenen Civic Hibrid
Honda serisinde piyasaya sürülmeyi bekleyen yeni hibrid modellerine rağmen, ödüllü Civic Hybrid de unutulmuş sayılmaz. Yeni bir stile büründürülmüş olan bu 4 kapılı sedan, Avrupa çapında satış hedeflerini birbiri ardına devirmeye devam ediyor. Yakıtı adeta damlalıkla kullanan aile otomobili, çekici ön ve arka farları, daha agresif bir tampon ve yeni dizayn alüminyum jantların aralarında yer aldığı bir kozmetik değişimden geçecek.



CR-Z Hibrid Spor Konsept Modeli
Paris’teki stantta, Honda’nın geleceğe taşınan hibridlerine olan ilgiyi arttırmaya yönelik bir işareti olan, küçük spor konsept otomobili CR-Z de yer alacak. CR-Z, sayıları giderek artan Honda hibrid modelleri zincirine eklenerek, düşük CO2’li araçlara olan ilgiyi daha da genişletmesi beklenen yeni küçük coupe hibridinin temelini oluşturacaktır. Sportif 2+2, 30 yıldan beri CR-X, orijinal Insight coupe ve en son da 3 ve 5 kapılı Civic’lerde kullanılan, çift kat camdan arka pencereleri kullanıyor.


FCX Clarity Hidrojen Yakıt Hücreli OtomobilParis Fuarı, ilk olarak Ağustos başında ABD’ndeki müşterilerin beğenisine sunulmuş olan Honda ürünü yakıt hücreli otomobil, FCX Clarity’ye de ev sahipliği yapacak. Egzozundan su buharı çıkan aracın ilk kullanıcıları arasında ünlü Aktris ve Çevre Gönüllüsü Jamie Lee Curtis ve Film Yapımcısı Ron Yerxa da yer alıyor. FCX Clarity’nin Japonya’da üretime başlama tarihi Temmuz ayı olup, Japonya’daki ilk lease müşterilerinin araçlarını teslim alma tarihleri bu yılın sonunda gerçekleşecek. Civic, Insight Konsept ve CR-Z‘in FCX Clarity’nin yanında yer almaları, Honda’nın gelecek vizyonunun bir göstergesidir.

Alıntıdır...



OzzWoLF

  • İleti: 363
Ynt: yeni modelleri ile honda paris otomobil fuarına hazır
« Yanıtla #1 : Eylül 11, 2008, 09:02:02 ÖÖ »
emegine saglık güzel olmus