Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır
Gönderen Konu: honda özel servisleri telefon numaralı ve adr. (özel servis arayanlara tavsiye)  (Okunma Sayısı 13773 defa)
geceperisi
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Şubat 12, 2008, 07:17:42 ÖS »

henüz servisle muatap olmadım ama inşallah iyi çıkar, özel servislere güvenmiyorum, ancak başımdan geçen şu olayıda anlatmadan edemiyeceğim; Mitsubishi-Carisma çok sevdiğim bir arabamdı, bir maç sonrası kornasını yaktım, servisine gittiğimde bütün direksiyon değişecek dediler (2.700 YTL) gerekçeleride direksiyon göbeği açıldığında oradaki hava yastığının patlayacağı ve yenilenmesi gerektiği idi, bu bana pek inandırıcı gelmedi, srvisten ayrılıp kendi iş yerini açan Hakan adlı güvendiğim bir genç usta vardı, ona gittim, 1 saat içinde kornayı açtı tamir etti , çalışır vaziyette bana verdi ve sadece 20 ytl işçilik aldı, oysaki servis sadece kopuk bir kablo için olmadık bahanelerle 2.700 alıp bütün direksiyonu değiştirecekti, ne diyeyim bunlara arkadaşlar......yorum sizin
oracle
Honda Integra
*

« Yanıtla #41 : Nisan 06, 2008, 02:56:51 ÖS »

izmirde gittiğim bir yer var şimdilerde fena değil ilgililer insanla işçilikte güzel değerlendirebilirsiniz 3. sanayide çağlar oto

"I love this car"
i-vtec
Honda Jazz
*

« Yanıtla #42 : Nisan 09, 2008, 05:37:52 ÖS »

Özel Servis olarak Göztepe ADA Honda yı tavsiye etmek istiyorum.

Aracıma subap ayarı yaptırtmak üzere gittim, son derece ilgili, temiz ve dürüst hizmet aldım.
ALBAYSALİ
Honda Jazz
*

« Yanıtla #43 : Nisan 30, 2008, 04:32:21 ÖS »

ben bügün triger kayışı degişimi için götürdüm yarın akşam teslim edecekler .bizza halil beyle görüştük maşallah zehir gibi bilgisi var ..kayış yanında motor yagı şansıman yagı vs kontrol edilecek ..ben ilgiden memnun kaldım şahsen okey

"Sözkonusu vatan ise gerisi teferruatdır."
ALBAYSALİ
Honda Jazz
*

« Yanıtla #44 : Mayıs 01, 2008, 08:27:26 ÖS »

aracımı teslim aldım .motordan gelen hırıltı kesilmış saat gibi olmuş aracım..ellerinize saglık halil usta ve ekibi . okey

şimdi sırada 4 lastik var onlar içinde görüştüm kendisiyle beni aydınlattı.c.tesi günüde lastik işini halledersem inşallah aracım 4 4 lük olacak.

bu arada ön frenlerimin bittiginide ögrendim onlarıda degiştirmişler saolsun.

inanın fiyatları o kadar makul ki.

tavsiye ederim hondacılara ..

"Sözkonusu vatan ise gerisi teferruatdır."
06AE3541
Honda Jazz
*

« Yanıtla #45 : Temmuz 17, 2008, 02:04:32 ÖS »

Ankarada altan honda gercekten değerli ustalar var işlerinin ehli Altan ustada cok değerli bir insan.fiyatlarıda hürmetli .tavsiye ederim

battalefe
Honda Jazz
*

« Yanıtla #46 : Ekim 07, 2008, 10:36:48 ÖS »

bende tamdiyecektimki ankaralı hondacı abilerim kendilerimi yapıyor araçlarının bakım ve arızalarını yaw
şimdi ben yeni bir araba aldım 99 1,6ies bun bakıma götürmek istiyorum nereye götüreyim servisemi yok sa altan veya honda bar'a mı yada bildiğiniz başka bir yer varmı lütfen yardımcı olun hafta sonuna kadar bekliyorum haberlerinizi
fatsimsek
Honda Jazz
*

« Yanıtla #47 : Ekim 09, 2008, 12:24:46 ÖÖ »

16 yıldır Honda kullanıyorum. Yıllardır servis servis dolaşıp, bu forum sayesinde ADA-Honda Servisi ve sahibi Halil YALKIN ile tanıştım. Sonuç; muhteşem tecrübesiyle Halil bey ve ekibi, altından kalkamayacağım sandığım bütün sorunlarımı çok bir makul fiyata çözdüler. Özel servis arayan herkese gözüm kapalı tavsiye ederim.
battalefe
Honda Jazz
*

« Yanıtla #48 : Ekim 09, 2008, 10:08:32 ÖÖ »

teşekkürler bilgilendirmeniz için
Sayfa: 1 2 [3] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: