Gönderen Konu: American Honda NSX Detroit'te yeni konseptini tanıttı  (Okunma sayısı 3614 defa)

Brawe

  • İleti: 158
American Honda NSX Detroit'te yeni konseptini tanıttı
« : Ocak 19, 2012, 12:28:39 ÖS »
Amerikan Honda supercar yeni nesil tasarım ve teknolojinin yönünü ana hatlarıyla yeni SX Kavramı, sundu. Bu yeni SX önümüzdeki üç yıl içinde pazara için öngörülmektedir.Araba Honda R & D Amerika tarafından geliştirilen ve Ohio'da üretilecek, bu spor dünya çapında sürme gibi meraklıları hedefleniyor.
SX Kavramının dinamik tarzı araba Honda yeni nesil bir performans göstergesidir. Hafif malzemeler ve orta V6 motor yapılmış, NSX Concept yenilikçi hibrid Spor Hybrid SH-AWD ® (Super All Wheel DriveTM Handling) gibi bazı yeni teknolojileri bünyesinde barındırıyor.
Detroit Otomobil Fuarı'nda yaptığı konuşmasında, Takanobu Ito - Başkan ve CEO'su Honda ilk SX supercar gelişimine öncülük Honda Motor Co, şunları söyledi: "İlk SX olarak, yine bizim mühendislerin daha yüksek performans gösteriyor. Bu yeni dönemde biz zevk sürüş odaklanmak ve bu SX ruhudur. Bir süper pozitif ve çevre gerektiğini düşünüyorum. En supercars büyük bir motor tarafından sağlanan kaba kuvvet ve güç seçerken, SX kavramı felsefe ve ağırlık güç son derece rekabetçi oranında gerçek bir şampiyon "dedi
Dört tekerlekten çekiş için çift ayarlanabilir sistemi ile benzersiz 2 Elektrik motor, tahrik ünitesi kullanarak, anında, Honda bekleniyor virajlarda ön tekerlekler, negatif veya pozitif tork üretebilir bir yönetilebilirlik, sağlayacak önceki sistemlere AWD ile ulaşılamaz.Yararları Spor Hybrid SH-AWD ®, motor VTEC yeni nesil ® bir supercar ivme yaratmak için entegre elektrik motoru çift kavramalı şanzıman ile senkronize çalışan direkt enjeksiyonlu V-6 yanı sıra üstün performans sunarken.
Ito ekledi: "Sistem Spor Hibrid SH-AWD insan ve makine arasındaki sinerjinin ifade NSXvarhoven olacaktır. SX sürücülerin sürüş sırasında daha iyi bir dinamik yetenekleri olan bir araba verecek. "
Yeni konsept SX Buna ek olarak, Amerikan Honda ABD'ye 9. nesil Accord'un dayalı olacaktır Accord Coupe Konsept, sundu.Otomobil 2012 sonbaharında satışa hazır, ancak model ABD için geliştirilen ve Avrupa'da satışa sunulacak.
RDX - Acura marka 2013 lüks kompakt sedan ve Acura ILX prototip spor geçiti kavramsal sürümü sunumu ile Honda premium lüks otomobil markası olarak ikinci 25 sinek girer. Acura ILX Concept, bu yıl bahar aylarında sunulacak tüm yeni kompakt lüks sedan Acura, bir öncüsüdür.Marka Acura konumlandırmak için ILX ilk kez benzinli-elektrikli hibrid Acura dahil olmak üzere üç farklı tahrik sistemleri, yer alacak

http://www.honda.bg/новини/

ayrıntılı bilgileri buradan bakabilirsiniz



16ec813

  • İleti: 873

Grafink

  • İleti: 939
Ynt: American Honda NSX Detroit'te yeni konseptini tanıttı
« Yanıtla #2 : Ocak 19, 2012, 02:01:32 ÖS »
evla bir makina, ancak Acura'ymış... Bu da demektir ki, ülkemizde göremeyeceğiz.

poseidon999

  • İleti: 2855
Ynt: American Honda NSX Detroit'te yeni konseptini tanıttı
« Yanıtla #3 : Ocak 19, 2012, 02:11:22 ÖS »
evla bir makina, ancak Acura'ymış... Bu da demektir ki, ülkemizde göremeyeceğiz.

Bir önceki NSX Honda'ydı onu da göremedik.
Anca biri basacak parayı vergilerini ödeyecek getirecek ki görelim.

Grafink

  • İleti: 939
Ynt: American Honda NSX Detroit'te yeni konseptini tanıttı
« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2012, 02:14:30 ÖS »
bizde de zor o, lamborgini, ferrari tercih ediyor o enseli kitle , anlamıyorum arkadaş, Chevrole bile düşük satışlarına ramen Camaroyu getiriyor, Mustang'i getiriyor. Honda öle duruyor :D

Brawe

  • İleti: 158
Ynt: American Honda NSX Detroit'te yeni konseptini tanıttı
« Yanıtla #5 : Ocak 19, 2012, 04:36:19 ÖS »
eski pantronumun 1992 Acura NSX vardı gri renk gözü gibi bakardı

mehmet1971

  • İleti: 1600
Ynt: American Honda NSX Detroit'te yeni konseptini tanıttı
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2012, 10:10:51 ÖÖ »
Ben bundan istiyorummmmmmmmmmmmmmm