Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 [2] Yazdır
Gönderen Konu: Honda 2008 yeni kasa Aralıkda sizlerle...  (Okunma Sayısı 6709 defa)
ŞEFİKA
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

« Yanıtla #20 : Ekim 26, 2007, 06:59:33 ÖS »

Bence Yapmasın cünkü insanlar o arabaya Hondanın adına leke getiriyorlar ben öyle düşünüyorum..Merceden BMw diye örnek vermemin sebebi bu..

neye gore adını kotuye cıkarıyor mag anlamadım dedıgım gıbı aynı motor ve sanzıman Jazz da da var.aracı elestıren kesım daha ust cclerde ve ust segmentlerde arac kullananlar...Kaldıkı aracı kullanan kısılerın yaptıgı yorumlar elestıren kesımden cok daha ıyı buna emın olun...Kaldıkı bırebır her ıkı kesımlede muhattap oldugum ıcın bu kadar emın konusabılıyorum.

ii bakalım hadi dediğin gibi olsun Smiley ama bir yolda giderken önüzümde bi city gördüğümüzde insanların "ya honda bu arabayı nie çıkardaki çok zayıf böyle ucuz arabaya çıkartacagına hiç çıkarmasın" gibi sözleri duyunca insan tabiki honda fanatigi olarak üzülüyor Wink

Smiley üzülmeyin emin olun ki o arac Honda bayilerindeki müşteri trafiğini ciddi oranda arttırdı...
bu arada pazar günü sizi de aramızda görmek isteriz sevgili MaG..

Marmara Otomotiv A.Ş
0212 456 58 58  Dahili 818
0212 456 58 18  Direk Hat
sefikakoylu@marmarahonda.com
www.marmarahonda.com
MaG
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #21 : Ekim 27, 2007, 01:24:22 ÖÖ »

Bence Yapmasın cünkü insanlar o arabaya Hondanın adına leke getiriyorlar ben öyle düşünüyorum..Merceden BMw diye örnek vermemin sebebi bu..

neye gore adını kotuye cıkarıyor mag anlamadım dedıgım gıbı aynı motor ve sanzıman Jazz da da var.aracı elestıren kesım daha ust cclerde ve ust segmentlerde arac kullananlar...Kaldıkı aracı kullanan kısılerın yaptıgı yorumlar elestıren kesımden cok daha ıyı buna emın olun...Kaldıkı bırebır her ıkı kesımlede muhattap oldugum ıcın bu kadar emın konusabılıyorum.

ii bakalım hadi dediğin gibi olsun Smiley ama bir yolda giderken önüzümde bi city gördüğümüzde insanların "ya honda bu arabayı nie çıkardaki çok zayıf böyle ucuz arabaya çıkartacagına hiç çıkarmasın" gibi sözleri duyunca insan tabiki honda fanatigi olarak üzülüyor Wink

Smiley üzülmeyin emin olun ki o arac Honda bayilerindeki müşteri trafiğini ciddi oranda arttırdı...

Valla çok teşekkür ederim fakat ben Ankara' dayım Sad bu arada ismim fatih Smiley

Open Vtec Wink
ŞEFİKA
HONDA PLAZA MARMARA
Honda Prelude

« Yanıtla #22 : Ekim 27, 2007, 01:49:43 ÖÖ »

Valla çok teşekkür ederim fakat ben Ankara' dayım Sad bu arada ismim fatih Smiley

memnun oldum Fatıh bey Ankarada olmanız bır seyı degıstırmez yıne de herhangı bır organızasyonda sızı aramızda gormek ısterız...Iyı aksamlar sıze...

Marmara Otomotiv A.Ş
0212 456 58 58  Dahili 818
0212 456 58 18  Direk Hat
sefikakoylu@marmarahonda.com
www.marmarahonda.com
MaG
Honda Civic VTI
**

« Yanıtla #23 : Ekim 27, 2007, 12:55:32 ÖS »

Teşekkürler inş uygun bizamnda geliriz..Zamanında gelmiştim bu tür organizasyonlar için gene geliriz..uygun bir zamanda inş..

Open Vtec Wink
osruk
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Aralık 03, 2007, 06:41:49 ÖS »

ben city kullandım, son derece menmnun kaldım, neden beğenmiyorsunuz anlamıyorum
geceperisi
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Şubat 12, 2008, 07:39:48 ÖS »

city de güzel tabiki ama civic gibi bi canavar olunca ön plana çıkamıyor tabi, onu daha çok bayanlar tercih ediyor
HİKMET
Honda Jazz
*

« Yanıtla #26 : Şubat 14, 2008, 11:00:32 ÖS »

arkadaşlar yeni bir civic premıum sahibiyim bu araçların sac kalınlığı bana ince gibi geliyor arabayı çok beğenerek aldım ama şimdi budurum midemi bulandırdı konu hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
geceperisi
Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Şubat 15, 2008, 04:22:15 ÖS »

çoğu arabada mesela renonun bazı modellerinde çamurluklar plastik, bazı pahalı arabalarda ise karbon fiber  yani gazla sertleştirilmiş kağıt kullanılıyor, gövdede kullanılan metalin kalın olması ağırlık yapmaktan başka işe yarmıyor, asıl darbe direncini sağlayan ise karosern altında ki çelik kafes
CVC2008
Honda Prelude

i-VTEC Power

« Yanıtla #28 : Şubat 16, 2008, 04:25:57 ÖS »

gece perisine +1. ayrıca yaya güvenliği için ön sağ ve sol çamurluk ile kaput diğerlerine oranla çok daha yumuşaktır.

SEMİH
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Şubat 18, 2008, 09:09:43 ÖS »

arkadaşlaryazılanları okuduğumda sizlere hak vermemek mümkün deil evet su bi  gerçektirki işin plazalar kısmı beni pek bağlamaz ancak bi japoncu olarak city in hondanın greçekten yüz karası olduğunu ortaya seriyor honda keşke bu aracı piyasaya sürmeseydi dememek elde deil....  bu arada cıvıc sedanın şase zayıflığından bahsediliyorki buda malesef bi gerçektir üzülerek söylüyorumki japonlarda en sağlam şase to.... da  kayıpolan ama bu bizim hondayı sevmeyeceğimiz anlamına gelmez deilmi? serilik deseniz onda hız deseniz onda güç deseniz onda kısacası honda hayat onda okey
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2008, 09:10:58 ÖS Gönderen: SEMİH » Logged
armstrong94612
Honda Jazz
*

« Yanıtla #30 : Mayıs 27, 2008, 05:15:11 ÖS »

Arkadaşlar,aşağıdaki sitede Honda ve Toyota ve diğer otomobilerin çarpışma test sonuçlarını bulacaksınız.Honda Civic 5 yıldız, Toyota Corolla 4 yıldız, Yeni Mitsubishi lancer 4 yıldız, Amerika NCAP çarpışma test sonuçları aşağıdaki gibidir.

http://www.safercar.gov/staticfiles/DOT/safercar/pdf/BASC2008.pdf

Bu sonuçları iyi inceleyin,Ben Amerikada uzun seneler yaşadım, yollarda bir tane Fransız arabası ve italyan arabası Ferarri hariç  görmedim.Alman Arabalarında VW,Audi ve Mercedes var.Opel de fazla satılmıyor.Ama Amerikada bir numara Honda,Acura ve Toyota,Lexus dur.
Amerikada 1999 Acura CL coupe 3000 vardı(otoyol hız canavarı), şu an 2004 civic sedan kullanıyorum,şu an memnunum, yeni otomobil alacaksam yine Honda civic alırım.36 yaşındayım,bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım,ama lütfen hız yapmayın,çünkü Türkiyemizde yollar kötü,hız yapayım derken yolda aniden her an herşey çıkabilir.Saniyelik olay..((
armstrong94612
Honda Jazz
*

« Yanıtla #31 : Mayıs 27, 2008, 05:17:46 ÖS »

Amerika NCAP , Euro NCAP karıştırmayın,

Bana sorarsanız, çarpışma testlerinden Amerika NCAP baz alın.Çünkü avrupalı aracını satmak için, avrupalı olmayan otomobilere (japon,kore )daha farklı uygulama yapıyor diye düşünüyorum.Takdir sizin.
alfaus007
Honda Prelude

BuRaK Alpdemir

« Yanıtla #32 : Mayıs 27, 2008, 05:34:07 ÖS »

ben beğenmiyorum city'i tabi bu bnm şahsi düşüncem

Sayfa: 1 [2] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: