Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1] Yazdır
Gönderen Konu: ACCORD VE FN2 TYPER HAKKINDA..!!LUTFEN LUTFEN LUTFEN:S:S:S  (Okunma Sayısı 731 defa)
bahadı-r
Honda Jazz
*

« : Temmuz 17, 2008, 10:26:30 ÖS »

arkadaslar yenı arabayı almayı dusunuorum da yardımcı olablırmısınız..su an her durumda butun hondacıların tavsıyelerını göruslerını beklerım ama benım ıcın önemlı olanı accord ve FN2 typer kullanıcıları...lutfen bu 2 aractan biri benle konussun....bu YENI ACCORD yada fn2 typer..bunların bana bu sıtede kullanıcılarının göruslerı lzm..araclarından neyını sevıorlar neden memnunlar neyınden hoslanmıolar.bu aracların kullanıcıları benzın tuketımınden memnunmu degılmı,accord typer ortalama yakıtı nedır??bunları ögrenmem lzm...yardımcı olursanız sevınırım..sımdıden tesekkurler..
kemalengin
Honda Prelude

« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2008, 11:26:11 ÖS »

2007 model accord sahibi olarak aracımdan gayet memnunum... konforu harika güvenli donanımı yüksek... aradığım herşey var aracımda...xenon sunroof deri koltuk koltuk ısıtma digital dual klima ve sayamadığım diğerleri... bir araçta sürücünün rahatına yönelik aklına gelebilecek herşey sunulmuş... FN2 için fazla bilgim yok...söyleyeceğim tek şey konfor bakımından accordun sportif bir araç için ise fn2 nin tercih edilebileceği... Benim fikrimi sorarsanız yeni kasa accordu tek geçerim o da ayrı b konu...Wink

bahadı-r
Honda Jazz
*

« Yanıtla #2 : Temmuz 17, 2008, 11:49:59 ÖS »

fıkırlerın ıcın tesekkur ederım kemalengın kardesım..bende typer ile accord arasıında gidip gelıorum..
bErAt y!G!t
Honda Prelude

« Yanıtla #3 : Temmuz 17, 2008, 11:52:28 ÖS »

yeni accord beyaz al bide 19'' jant tak hem spor hem agır durur 155 hp yeterince performansta verir fn 2 den daha az yakar ben olsam accord alırım
kemalengin
Honda Prelude

« Yanıtla #4 : Temmuz 18, 2008, 12:34:54 ÖÖ »

yeni accord beyaz al bide 19'' jant tak hem spor hem agır durur 155 hp yeterince performansta verir fn 2 den daha az yakar ben olsam accord alırım

türkiyed beyaz accordu getirmiyolar diye biliyorum...ama accord gerçekten güzel seçim bence de 19" jant alırsa kesinlikle yay veya coilover koyması gerekir... o araba leylek gibi dolaşmaz yaw...

Cumhur
Honda Civic Type R

Cumhu-R

« Yanıtla #5 : Temmuz 18, 2008, 12:39:39 ÖÖ »

türkiyed beyaz accordu getirmiyolar diye biliyorum...ama accord gerçekten güzel seçim bence de 19" jant alırsa kesinlikle yay veya coilover koyması gerekir... o araba leylek gibi dolaşmaz yaw...
Cheesy Cheesy ben bi tane gümüş grii gördüm beyaza cok yakındı enson cıkan accordlardandı yabancı plakalı baka kaldım arabaya... rahatlık,güven,hız hepsi accordda ama fn2 de küçümsenecek bi araç değil Wink

Bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için...
Dinlemek,gösterebileceğimiz nezaketlerin en yükseğidir...
bErAt y!G!t
Honda Prelude

« Yanıtla #6 : Temmuz 18, 2008, 12:39:59 ÖÖ »

var kemal abi yenisinde beyaz baktım honda.com.tr de
kemalengin
Honda Prelude

« Yanıtla #7 : Temmuz 18, 2008, 12:44:02 ÖÖ »

hmm... olabilir ben de çok beğenmiştim beyazı hatta daha çıkmamıştı servise bakıma gittiğimde fatoş hanımla görüşmüştük o söylemişti getirilmiyo diye ama ben yanlış anlamış olabilrim veya o zaman getiriilmeyeceği konusunda bilgi verilmiş olabilir...

bErAt y!G!t
Honda Prelude

« Yanıtla #8 : Temmuz 18, 2008, 12:46:44 ÖÖ »

olabilir bende gelmicegini duymuştum abim bakıo bu aralar bu accorda bak dedi beyazı var mı diye baktıgımda gördüm varmış ..bide bu arabanın bi body kiti varrr off süper bişe almayı şimdiden kafaya taktım
kemalengin
Honda Prelude

« Yanıtla #9 : Temmuz 18, 2008, 12:54:40 ÖÖ »

valla sitede varda gerçekten getirilip getirilmediğini araştırmak lazım... trafikte gümüş siyah füme gördüm ama beyaz denk gelmedi... bayilerin önünden geçerken de bakarım hatta iki tane honda servisi benim müşterim onlara gittiğimde de bakındım ama görmedim... yakından görmek isterim beyazını...

bErAt y!G!t
Honda Prelude

« Yanıtla #10 : Temmuz 18, 2008, 12:56:32 ÖÖ »

ya beyaz malum almak için çok bekliosun bide bayiler ellerinde hazır bulundurmuolar.hondanın katalogunda olduguna göre kesin getiriorlardır
kemalengin
Honda Prelude

« Yanıtla #11 : Temmuz 18, 2008, 12:59:58 ÖÖ »

bilemiyorum orasını ama servise soracam yarın... ciddi ciddi merak ettim yaw...
neyse hayırlı geceler berat görüşmek üzere...

bErAt y!G!t
Honda Prelude

« Yanıtla #12 : Temmuz 18, 2008, 01:01:33 ÖÖ »

sagol kemal abi ii geceler
astracoupe
Honda Civic VTI
**

Honda TypeR (fn2) by AT

« Yanıtla #13 : Temmuz 19, 2008, 02:33:40 ÖS »

çok ayrı arabalar
biri spor biri aile Smiley kıyaslama yapmak çok zor
ama sonucta honda