Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] Yazdır
Gönderen Konu: ***THT KARTING BULUŞMASI*** 10/11/2007 C.TESI  (Okunma Sayısı 4095 defa)
URFA-S2K
Honda Integra
*

İnjen technology, Spoon,J'S racing,İnvidia

« Yanıtla #100 : Kasım 12, 2007, 03:54:23 ÖS »

Bu lekeyi anca video paklar kardeşim kusura bakma.  Biz video görmeden inanamıyoruz.

canım bız video istemiyoruzzzzz fotoları istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Rolf Rolf Rolf

vti18
Honda Prelude

« Yanıtla #101 : Kasım 12, 2007, 04:13:44 ÖS »

şiddetle katılıyorum Rolf

Agent
Ziyaretçi
« Yanıtla #102 : Kasım 12, 2007, 04:37:07 ÖS »

Videoda çekilir fotolarda eklenir Smiley
SLH
Honda Prelude

just ride.

« Yanıtla #103 : Kasım 12, 2007, 11:04:25 ÖS »

bu arada tam bir "1,6 " gecesiydi, 1,6 lar ctr ve s2k yokluğunda resmen kendilerini buldular emoooo
18 likleriyle zıplayan bir civic ilk defa gördüm okey,

beni ctr dan saymıyor musun abi, sport muyum ben Cheesy

valla yazdıktan sonra sen geldin aklıma emoooo
sen aramızda vızır vızır dolaşıyodun napiyim, seni hep yanımdan gecerken hatırlıyorum Rolf

---SLH---
SLH
Honda Prelude

just ride.

« Yanıtla #104 : Kasım 12, 2007, 11:10:50 ÖS »

soğuk ve yağmurlu bir gün olmasına rağmen gelen bütün arkadaşlara teşekkürler.
ama yağmur da ayrı bir tadı oldu buluşmamızın, bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum ,zampara,urfa ve deeper her zaman ki gibi kopardı zaten.
bu arada tam bir "1,6 " gecesiydi, 1,6 lar ctr ve s2k yokluğunda resmen kendilerini buldular emoooo
18 likleriyle zıplayan bir civic ilk defa gördüm okey, korna lardan yaptığımız senfoni de çok güzeldi , gecenin ünlü parmağı sinan ındı ,geçmiş olsun tekrar. Zampara yarışta gene iddialı olduğunu gösterdi ,Agent arabama vurdu kapım göçtü kurbağa şaka yapıyorum kardeşim bir pastalık işi var ,
agentı ayrıca kutluyorum, mekan çok kaliteli ve profosyoneldi, her yarıştan sonra virajların tekrar düzenlenmesi,galoş uygulaması.. vs özellikle benim bariyerlerin içinden gittiğim göz önüne alınırsa kurbağa
en son olarak starbucks ta gecenin bir yarısı yükselen kahkahalar ve donan ayaklarımız. cidden hoştu. Şeytan2

gelen ve emek harcayan bütün arkadaşlara teşekkürler.

salih o telefon bozuk kardesım gıt onu gerı ver bosuna vermıssın 1300ytl yı ummumhahahahahaha

senden gördüm aldım sonuç bu vaww
bidaki bulusmaya S2K alırsam şaşırma, abı bunun sesi çıkmıyo diye huahuahua

---SLH---
vti18
Honda Prelude

« Yanıtla #105 : Kasım 12, 2007, 11:52:08 ÖS »

18 likleriyle zıplayan bir civic ilk defa gördüm okey,

beni ctr dan saymıyor musun abi, sport muyum ben Cheesy

valla yazdıktan sonra sen geldin aklıma emoooo
sen aramızda vızır vızır dolaşıyodun napiyim, seni hep yanımdan gecerken hatırlıyorum Rolf

Rolf

GhostRider
Anadolu Yakası Temsilcisi
Honda Prelude

sen hayal et yeter

« Yanıtla #106 : Kasım 15, 2007, 03:15:08 ÖS »

Arkadaşlar sizinle ilk görüşmemizdi bu buluşma. Hepiniz bizim için çok kıymetli dostlarsınız, tek tek teşekkür ediyorum
ben sigara kullanmadığım için pek bir arada oturamadık ama olsun SmileySmiley bundan sonra tüm buluşmalarada katılmaya çalışacağım hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyorum...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aşk dediğin nedir ki, Histen nefesten varlık, Umutsuzluk içinde, Karanlığa son ıslık.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: